Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (129 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Am descarcat poze mai noi aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2826587090104239163HkFEBF

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simonix am vazut poze frumoase foc cu flacaul tau si printesa de Esme! Sper sa aflati cat mai curand si sa treaca tot asa curand buba lui Robertel, stomatita sau gingivita (ca Robert le avea pe amandoua, pachet) poti s-o identifici usor, daca stii la ce sa te astepti-gingii rosii, rosu-inchis asa, usor departate de dintuci. Acumaaa..eu ii zic exact simtomele de la noi, normal. Asa, ca bonus: plans si vrut in brate tot timpul, plans asa din senin, si pofta de mancare care sdade la zero. Robert n-a vomat deloc. Sanatate multa!

Desiree sa fiti santosi, s-o stapaniti sanatosi (cetatenia)! Poze, ceva?

Belleanne ai niste fete... niste flori intre flori! Ce haioasa e cea mare fara dinti... hihihih au migrat la cea mica

Alysh Doamne ajuta sa fie bine in continuare bb mic, te cred ca a fost emotionant, cred ca si la bb12 ar fi

Fug la mancare, as vrae sa mai ies un pic... fug, fug, fug!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ADRIANA – al meu de mic a fost anti-somn. Am probleme cu el cand il culc seara, cateodata sta si doua ore si se frasuieste prin pat. Ma apuca niste nerviiiii…. De doua zile insa, de cand doarme la gradinita vad ca e mai bine. Acasa dormea la pranz cam 3 ore, soacra-mea statea cu el si-l adormea imediat cum se trezea (are un somn agitat, orice zgomot cat de mic il trezeste, doarme in reprize de cate jumate de ora asa), la gradinita a zis doamna ca doarme cam 2 ore, deci tot e bine. Si vad ca il culc mai usor. Deci el pur si simplu are nevoie de mai putin somn decat alti copii. Dimineata se trezeste pe la 4, de atunci incepe frichineala si suptul la tzatza. In week-end reusesc sa stau cu el pana la 7.30, asta e limita limitelor! In rest, cum eu ma trezesc la 5.30, 6.30 si plec la servici, el imediat se trezeste din urma mea, si cu toate incercarile lui Gabi nu mai adoarme.

SIMONIX – asa e si in cazul nostru! Toata lumea il lauda ca e un copil extra, numai cu mine isi da in petec. Eu niciodata nu l-am ignorat cand a facut crize, lumea din jurul meu imi reproseaza treaba asta, toti imi zic, Lasa-l sa se dea cu fundul de pamant, insa eu stiu ca nu merge la el. Mai multe rezolvam cand vorbim si cand il iau cu altceva. Oricum observ niste schimbari in bine de la o bucata, se mai joaca si singurel, intelege cand ii spui, de vreo 2-3 ori ca e periculos si nu e bine sa faca aia sau cealalta. Deja cand stie ca face ceva interzis, se uita smechereste al noi si face cu degetelul. Ca si cum stie foarte bine ca nu are voie.
O singura chestie nu-mi place de cand merge la gradinita, a inceput sa bata! Cand nu-i convine ceva ne trage de par (pe mine si pe bunica-sa) sau da cu palma in cap (lui taica-su). Aseara m-am suparat pe el, a inteles ca m-am suparat, ii parea rau ca a venit dupa mine si ma lua de gat si ma pupa intruna dupa aceea. Stiam ca o sa urmeze si chestia asta, insa speram sa treaca repede si sa inteleaga ca nu e frumos.
Imi pare rau de faza cu vomitatul, mai bine intrebi doctorul. Eu nu prea stiu ce sfat sa-ti dau. La noi a fost proeblema pana pe la 6-7 luni, voma mereu daca nu-l tineam in sus. De aceea are poze mic numai cu babetica la gat. Doctorul mi-a zis ca o supapa la stomacel nu e inchisa cum trebuie (posibil si dela prematuritate, stomacelul lui nu era pe deplin format cand s-a nascut) dar ca se va regla pana pe la 1 an. Si asa a fost.

ESME merci mult, am sa salvez retetele! Dar de unde iau foi de gelatina? Sunt la magazin?

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

ESME merci mult, am sa salvez retetele! Dar de unde iau foi de gelatina? Sunt la magazin?

Eu am folosit foi, ca imi plac mie mai mult, dar merge si cu praf de gelatina, si merge si cu Agar Agar. Toate se gasesc la magazine si experienta imi spune ca la voi mai multe decat la noi, avand in vedere ca eu o mai rugam pe cumnata mea sa imi trimita coloranti si alte chestii din Montreal. Acu' nu prea mai are timp asa ca imi cumpar de multe ori treburi pe net din tarile vecine . Aici fiind tara ciocolatei nu sunt neaparat multe dulciuri din astea...nemtzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Esme a-ha, praf de gelatina am! Coloranti si chestii de facut torturi sunt la noi cate vrei. Numai rabdare si timp sa ai sa le faci. Oricum sper sa am ami mult timp din decembrie, am sa muncesc de-acasa.

Nu pot sa vad pozici de Bellanne numai picasa imi merge aici la servici, webshots, nici o sansa

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Am descarcat poze mai noi aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2826587090104239163HkFEBF

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Ai 2 fetite minunate!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor ptr. felicitari! (Nu va numesc ca nu vreau sa uit pe cineva.)

_

Mergi la inceput

Lorich, am 2 poze , tre sa le descarc si va arat,.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara iubitele,

Adriana, am ales ianuarie pt ca vreau si shopping, sper ca pana atunci sa aflu ce e in burtik. Craciunul si revelionul ne place sa-l petrecem in familie, asa ca e exclus sa plecam in perioada aceea. Un singur CRaciun am facut fara ai mei si mi s-a parut......nu mai spun cum. Si nici Stef nu isi prea poate lua concediu pana atunci. CAm astea ar fi motivele.

Mi-bebelina, mersi pt pronostic daca se adevereste te cinstesc, parol!

Inais, multam de urare, mai avem ceva pana plecam! Si sa speram ca o sa plecam! Deocamdata suntem in faza de proiect :)

Belleane, fetele tale scumpe s-au simtit super la ferma din cate vad. DAca mai prind un week-end frumos l-as mai repezi pe Vlady pana acolo.

Simonix, iti dai seama ca mi-ar face mare, mare placere sa ne vedem chiar si la Viena.

Lorich, Laurita

ALI, mami de Vlady si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna seara tuturor!
Si noi ne gandim sa mergem cu niste prieteni in Austria prin Ianuarie, de pe 7 pe 18, undeva la Wald am Arlberg daca am retinut eu bine, problema mea este ca nu stiu daca sa o iau si pe Liz cu noi. Intrebare pentru Adriana78, tu ai fost cu masina cu fetele in Austria, cat ati facut cu masina si cum te-ai descurcat?
Tare mult mi-as dori sa o luam cu noi dar ma sperie un drum de 20 de ore cu masina, sincer... chiar daca e cuminte si se uita la dvdplayer, ce fac cu somnul? ca nu as lua-o din scaunul de masina, iar scaunul e destul de incomod de dormit.
Uf... fetele care au mai fost cu copilasi asa micuti cu masina, impartasiti va rog din experientele voastre.

va pup, nu am citit nimic din urma, nu va suparati pe mine, pls, pls

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput