Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (129 )
Raspunsuri - Pagina 15
Vianne spune:
Ylari,
Poate ca Eva se va obisnui cu agrafe pana la uram… Pupam bubulina frumoasa!
Sa dea Domnul sa va faceti casuta asa cum va doriti..
Inais, multumim! Pupici si voua!
Lorich, multumim! Da, o lass a faca pe jos mizerie, cu Edson. Apoi am mers toti la dush si Edson a curatat repede. Iar bucuria ei e imensa..
Iulia83,
! Inseamna ca de asta nu mananca Ariana, daca zici ca ii iese caninul. Ce ne-o astepta sip e noi… Stefana are doar 2 dinti deocamdata…
Alysh,
Of, nasol cu greturile.. si mie asa rau mi-a fost in primele 3 luni..
Desiree,
! Felicitari pt cetatenie!
Am vazut cum citeste Victoria
Laura,
! Sanatate lui Mirciulica!!!!
Dordia, LA MULTI ANI pt puit!
Mihaser,
Danicris, multumi! Pupam si noi!
Adriana, da, e haioasa tare cum ii place ei sa bucatareasca!
Simonix, multumim! Sa stapaniti sanatosi apartamentul si multa sanatate lui Robert!
Vaaaai, ce torturi! Esme, esti super adevarata!
Si ce de copilasi frumosi!!!
Belleane, 
Lilly, multumim!!! Nu am mai facut rochite dar i-am facut Stefanei hainute de iarna. Hainutza, salopeta, caciula. Era in poze cu hainutza facuta de mine.
Ce scumpa e Julia!!! 
Victoria_mami spune:
Buna! Am devenit si cetatean canadian!
Sunt super fericita, de-acu' pot sa merg unde vreau eu in lumea asta!!! Asta a fost din totdeauna marele meu of!
Vreau sa va spun ca am o fetita foarte fff cuminte. S-a terminat ceremonia la 3pm si desi ora ei de somnic e pe la 12:30-1pm, fetelor, pe cuvantul meu ca nici macar nu a marait! desi era o fetita de vreo 2 ani jumate, of, saracutza, atata a plans si a marait; era probabil obosita. Victoria a stat jumate de ceremonie in spate cu daddy si granny si a doua jumatate in fata cu mami si am cantat imnul impreuna.
Acum doarme, o las vreo ora si-apoi o trezesc, ca altfel o sa-mi stea treaza pan' la miezul noptii.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Vianne, uite asa ma boscorodeste Victoria toata ziulica; si la plimbare (indiferent daca in carucior sau in masina), si in casa. ![]()
_
Doloress spune:
Desiree felicitari pentru cetatenie! Si noi suntem proaspeti cetateni de cateva luni, ne pregatim pe 3 noiembrie sa votam prima data, pentru alegerile municipale.
Ce fetita cuminte a fost Victoria! Asa am vazut o fetita la doctor azi, cam de varsta lui Patrick, a stat frumos in carut vreo ora! Eu mi-am facut cruce! Fara jucarele, fara nimic, se uita la fiecare si contempla!
Al meu cred ca darama juamte din clinica respectiva> in 5 minute. In primul rand mama ei o tinuse imbracata vreo 10 minute, pana a intrat, pana a dat cardul la secretara, pana a vorbit cu secretara. Fetita statea cuminte imbracata pana in dinti, cu ditamai caciula pe ochi si cu scaunul in pozitia culcat. Si nu zicea nimic. Al meu, din minutul doi unde intra undeva urla de mama focului, sa-l dezbrac, mai intai il dezbrac si mai apoi fac altceva. Iar carut in pozitia culcat nu s-a mai vazut la noi de cand el avea vreo 5 luni. Nu-mi venea sa cred, am zis ca nu e posibil sa existe asa copii cuminti. Dar nici pe Obraznicelul meu nu-l dau pentru nimic in lume! ![]()
Vianne ne era dor de tine! Mai alaptezi? Ce fetita frumoasa si harncuta ai tu acolo!
Cleo a venit raspunsul de la analize?
Alysh ce m-am emotionat!!!! Am vazut semnatura! Cand ai DPN-ul? Cred ca ai cam acelasi cum am avut eu cu Patrick. Eu am avut 21 iunie initial, mai apoi mi l-au schimbat la 9 iunie si apoi iar la 21. Cred ca iese un Gemanus de data asta, asa-i?
Adriana eu nu stiu cum sa culc piticul mai devreme, ca s-a culcat de vreo doua ori asa si tare bine a mai fost. Eu de obicei sunt matinala, la 5.30 fac ochi, deci nu m-ar deranja sa se scoale si el mai devreme. Insa daca il las, la 11 se culca!
Am vazut poze cu frumusica deJulia tunsulica si pusa pe sotii, eu zic ca seamna cu mami ei mai mult.
Normal ca am salivat la greu la pozele lui Simonix, vreau si eeeeuuuuu!!
Am vazut si piticii ce frumos s-au jucat, o intreaga trupa de soc acolo!
Noi suntem bine, am intrat in a doua saptamana de gradinita. Toti copii sunt bolnavi, tusesc si stranuta, au facut febra 39-40, o gramada care au lipsit, dar s-au intors pe jumate intremati. Deci stau cu inima cat un purice! Si educatoarea a fost lata saraca, acum si-a mai revenit. Piticul meu vad ca se tine tare, eu ii dau tzatza la greu, poate poate, se mai strecoara si un anticorp amarat pe-acolo. A venit si valul de gripa porcina, o fetita de 11 ani a murit in Ontario. 
Mergem bine cu gradinita, doamna Laura il ridica in slavi, rar a vazut asa copil cuminte cica! Am zis sa mi-l dea si mie daca-i pe-asa ca al meu copil e un balaur si jumate!
Ca intotdeauna, cand nu e cu mine e cel mai cuminte copil, doarme si el pe salteluta pe jos ca ceilalti copii, papa cat 7, nepasat, e cuminte si ascultator. Acasa cand ajunge insa incepe panarama, insa dupa cate am citit, e normal, pana se adapteaza, asa isi revarsa si el frustrarile si prea-plinul sufletesc din timpul zilei. Asa ca e OK.
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Doloress spune:
Esme vreau si eu reteta tortului cu mojito-gin! Si mai imi spui odata cum fac gogoselele pentru eclere, am salvat pe undeva instructiunile tale dar nu le mai gasesc!
Simonix am mai rasfoit albumul tau ca tare mi-e drag Robertelul tau! Ii sta tare bine cu o surioara langa el! ![]()
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Victoria_mami spune:
Doloress, exact asta e si cu Victoria, ca si cu fetita pe care ai vazut-o tu! E super-duper-curioasa! Si daca e lume, nici nu caraie. Sta la noi in brate si se uita la fiecare in parte si studiaza tot si pe toti. Si daca-i mai dai si o bucata pe hartie pe care scrie ceva... ai liniste si pace. Nici nu stii ca-i copil prin preajma, decat sa o auzi bolborosind.
Si eu la fel fac la Dr. Dau cardul, vb. cu secretara si apoi o dezbrac. E bine ca e asa curioasa, ca uite, o tine ocupata. ![]()
_
Alysh spune:
'Neata fetilii
Bebele meu din burtik vad ca va ofera in fiecare dimineata o
, e foaaaarte matinal.
Ne-am hotarat pana la urma sa plecam la Viena, in ianuarie cu masina. Asa ca Adriana
esti cea mai in masura sa ne dai si noua niste detalii si explicatii, te rugam mult. Poate vii cu Annika intr-o zi pe la noi, daca nu puteti macar aici pe net. DAr eu sper sa veniti ca si asa nu ne-am vazut demult. MA intereseaza sa ne umplem cele 5-6 zile cat vom sta acolo, din care una la shopping, restul obiective si plimbari. Ne mai intereseaza un hotel bun si nu f scump in Viena si restaurante cu papa bun.
Desiree, felicitari pt cetatenie, ma bucur mult pt tine!
Doloress
, da, gemanus va fi daca va vrea Doamne Doamne sa ajungem la termen, DPN 19 iunie, dar va fi cu siguranta ceva mai devreme ca e cezariana si dr pleaca pe 20 la un congres. Probabil in jur de 10 iunie.
Va pupacesc, o zi de vis!
ALI, mami de Vlady si
6+
YLARI spune:
Neatza, noroc cu cafeaua de la Alysh, sunt zombie, m-a trezit fi-mea din ora in ora, nu stiu de ce. Banuiesc niste muci. Si n-am reusit sa cumpar nebulizator
Dar acum o vad fooooarte linistita! Doamne Ajuta!
Mda, din ciclul "socrii nostrii, ca brazii" sa vedeti: am sunat-o ieri pe soacramea ca am aflat ca o sa vina de la tzara (unde a exilat-o socramiu ca sa isi faca el de cap cu amanta lui) si i-am zis ca ma bucur ca vine inapoi, ca a muncit o gramada vara asta, etc... Replica: "lasa nu va mai faceti voi planuri ca vin ptr o saptamana-doua, asa ca nu va mai faceti planuri" De 2 ori a zis
"si oricum vin ptr aia mica, ca mi-e dor de ea"
Si am intrebat-o si eu daca de ala mare (adica de Iuby) nu-i e dor, ca e el e copilul ei. Si mi-a zis ca nu 
Episodul 2: Ieri a usuit-o socramiu pe Eva "hai, lasa-ma bunicu, lasa-ma in pace"
Foarte tare! Mama, imi venea sa-i zic vreo 2! Mor cand vad atata falsitate, caci de fata cu altii wow, sunt cei mai iubitori si saritori 
Asaaaa, ieri am avut curentul oprit vreo ora, mi-am adus aminte de vremurile lui Ceashca, ce mai stateam in bezna si atunci. Si sa ma fi vazut ce cautam lumanari (noroc ca aveam cateva de la impartasitul Evei si unele de la Pasti) Dar facusem o atmosfera... Eva era cea mai incantata 
Va pup, va urez o zi excelenta!
Desiree, felicitari ptr cetatenie!
Doloress, felicitari si tie ptr Patrik cel laudat de Doamna Laura.
Alysh, ce ma bucur ptr tine
nici nu mi se pare ca e asa mult pana in iunie ![]()
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Neata fetele
Al meu e deja calare pe aspirator. La indicatiile lui Inais
i-am facut niste poze, dar ii mai fac si o sa le incarc dupa aia. Chiar nu aveam, ma si mir cum mi-a scapat.
M-am mirat f tare ca azi dimineata ma uit pe geam si Mirci incepe:"Pic pic pic". Eu i-am aratat odata ploaia si-i spuneam ca nu putem iesi afara ca uite pic pic cum cade ploaia si a retinut
ce minune are mama!
Alysh suuuper!!!felicitari. Cu VIena, o sa-ti dau si eu un pont daca nu te superi, am vazut ceva ce ne-a placut mult, nu stiu daca iarna e deschisa terasa, dar sa vizitezi Hundertwasserhouse, am si mancat bine acolo! E muzeu si terasa. Kunst e arhitect, e un fel de Gaudi al lor, iar casa e super uite www.kunsthauswien.com/de/mh/index.html" target="_blank">Aici
Vianne Mircea e mai bine deja, dupa o zi de scos mucii si pus aseara Vibrocil, a respirat f bine, a dormit in sfarsit.
Doloress sanatate multa. La noi a fost ieri inchisa o scoala in Iasi dupa ce s-au depistat 23 de cazuri de elevi infectati cu gripa noua!
Desiree felicitari pentru cetatenie 
si pentru fetitza cuminte 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
14+
Reallaura spune:
Ylari si astia ai tai, poame! Lasa draga nu mai pune la suflet, ooof, trebuie sa plecati de acolo!
Acu chiar ma duc la treaba!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
14+