Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (129 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Simo succes cu casa, nasol cu proprietarul, si acolo sunt oameni si oameni, ca si la noi. Pupici mamicii tale, sedere placuta si voi sa va odihniti cat sta ea acolo! POzele cu copii sunt superbe. Imi place cum stau jos pe aleea de pietre fara sa se impacienteze nimeni. Te rog insistent sa-mi trimiti si mie o felie de tort
Esme de ce vrei tu sa ne nenorocesti pe toate? daca am fi si noi mai aproape, am da buzna! hehe, nu-mi fac eu drum prin Belgia odata...
Julia si la noi acelasi fengshui, de 3 ori pe zi!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lilly: Ce mult seamana Julia cu tati. Si la noi e ca pe front cateodata. Calutul acela e folositor? Ca de frumos e....

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vreau sa va arat cum imi citeste Victoria...

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5397270762067296594

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Lilly: Ce mult seamana Julia cu tati. Si la noi e ca pe front cateodata. Calutul acela e folositor? Ca de frumos e....

Deocamdata ne ocupa spatiul O mai punem din cand in cand sa se legene dar nu sta mult.Cred ca atunci cand se va putea urca Julia singura pe el va fi mai atractiv.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci clar, exista un model feng-shui M&M

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

aici sper sa-mi incep cariera de mare dansaret:...dancetime.ro/p-21-inscrieri_cursuri_de_dans_.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Deci clar, exista un model feng-shui M&M

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Raportam acelasi model de feng shui Eu il las asa de dimieata pana seara, nu ma mai stresez.
Desiree, felicitari ptr cetatzenie! Si Victoria ma zapaceste cum stie ea sa citeasca acolo
Belleane nu stiu sa iti raspund cu petele de la baitza.
Lilly merci ptr ganduri. Asta e, mai incercam, nu ne dam batuti. Simonix, la fel si tie. Imi pare rau de varsaturi, oare ce o fi? Nu poti sa vb cu un medic? Sper sa reusim sa tragem o fuga pe la voi. Multumim de invitatie. Din nou.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Simonix, m-ai facut sa rad cu viata post-muci. Ooof, imi apre rau de Robertel, chiar e ciudata chestia cu vomatul din senin, ii urez multa sanatate, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav. Multumesc de info legat de cezariene si spor la treaba cu renovarea apartamentului, abia astept poze. Vai ce mi-ai facut cu torturile (pentru mine sunt torturi cu accent pe a doua silaba) lui Esme, ma duc sa-mi sun sotul, nu intra in casa fara ceva dulce in seara asta.

Esme, te felicit pentru torturile pe care le-ai facut, arata superb toate. Lorelei este o scumpa, trimit un pup si o imbratisare special pentru ea.

Belleane, spor la toate cate ti-ai propus, tin pumnii sa le duci la bun sfarsit.

Cleo, bine ca sta 2-3 minute, Vladuc plange daca-l pun pe olita. Hai ca data viitoare va iese. La gradi nu-i pune la olita ? Stiu de la o cunostinta ca acolo a invatat sa stea la olita baiatul ei.

Astazi am desenat cu creta tot trotuarul din fata blocului, a fost superincantat de chestia asta, tragea el 2-3 dungi dupa care imi dadea creta sa desenez si eu, a fost misto pentru amandoi si amuzant pentru vecini si alti trecatori.

Va pup si va doresc noapte buna.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Adormit piticele. CU noul program de iarna, adorm mai devreme, nu-ar fi rau, daca nu s-ar scula dim. f devreme. Nu-mi convine asa progr. matinal, trebuie sa mai trag de ele sa le tin seara treze, insa se intuneca asa de repede ... iti vine sa mergi la culcare.

Simonix, frumoasa petrecere ... cred ca burlacul va ramane inca multa vreme burlac , dupa ce " a fost invadat" de pitici

Gabi, e buna ideea cu benzile pt. pantaloni -- insa mi s-au parut scumpe, per. pant. 40 ron - asa ii pot duce la croitor.
Tu spuneai ca i-ai dat lui Raducu Olynth pt. copii? Sau de la cine am auzit?

Cleo, stiu de cine vorbesti din pantelimon -- la ea o sa merg sa fac costum de carnaval pt. Lara.

La noi in bloc e santier. Toata scara plina de vopsea, galagie cat cuprinde -- isi repara cei de la et. 2 in baie, pt. o baie amarata dureaza 2 sapt.

Ale mele fete, mai ales Lara, au fost tare agitate azi.
Se cearta mereu, Lara smulge jucariile din mana Annika, Annika urla, apoi urla Lara -- mereu e cate un motiv (sau uneori chiar fara motic)de plans si urlet.
Ma innebunesc.
Si au avut o perioada cand se dragalaseau, se intelegeau bine, se jucau frumos - GATA! s-a dus. A inceput razboiul

noapte buna tuturor
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara fete scumpe,

Azi am fost la dr si am vazut cum batea inimioara lui bebe. Am fost f emotionata, mi-au dat lacrimile, a fost la fel de frumos si emotionant ca la Vlad.

Sunt insa terminata ca am atarnat pe acolo destul de mult, cu emotii si n-am reuusit sa ma odihnesc la pranz.

MAine sper sa fiu si eu buna de un conspect, ceva

VA puuuuuuuup

ALI, mami de Vlady si 6+

Mergi la inceput