LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (345)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Sper ca nu v-am plictisit cu oful meu. Asta este o rana ce nu se va inchide nicioadata, chiar daca acum copilul meu este sanatos. Numai ca de cate ori aud de vreun copil bolnavior,in fata ochilor imi apar imagini de atunci care ma rascolesc....

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Alinkav,sa stapaniti sanatosi terenul si sa reusiti sa va construiti casa visurilor voastre! Sa-ti traiasca si minunatia de nepotel!
Toma, succes la proiectul bb2!
Teo, vazut inca o data pozicile. Mihnea a fost inconjurat numai de fete frumusele si se vede ca pe langa cei mici si cei mari s-au distrat pe cinste. Vis-a -vis de camera jos palaria. Pare mult mai mare si mai inalta, datorita acelor dungi. Referitor la baietelul verisoarei tale, pustiul seamana foarte bine cu Mihnea ai zice ca sunt frati. Mie asa imi pare!
Marunzika, frumoasa de pica Energia ta! Suntei o familie reusita!
Cecilia, sa-ti traiasca finutul si spor la lucru(stii tu!)
Rox, sper ca Andrei se simte mai bine acum! Cum a fost excursia la Bran?Din cate am auzit pe la tv, a avut loc un targ acolo. Succes la job!
Gabitz, sa-ti traiasca micul crestin! Sa fie sanatos si sa aiba parte numai de realizari in viata!
Miaunici, sanatate multa lui Andrei si refacere rapida! Vazut pozele, ai un baietel minunat , numai un zambet! Succes si cu acel curs!
Adi, mititeii, sper ca acum se simt bine amandoi,mai cu seama micuta Lisa! Este obositor sa ai grija de doi micuti,mai ales daca nu prea ai ajutor. Multa putere si la cat mai multe nopti linistite si fara peripetii!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Bikmaria, multa, multa sanatate Teodorei. Este foarte greu sa asisti neputincios la chinurile prin care trece micutul tau, fie ca este o banala raceala, sau ceva mai grav. O imbratisare calda,pentru o mamica putenica si multi pupici. Am vazut pozicile cu minunatiile tale. Papanashul va frange multe inimi, iar dulceata Toe iti vine s-o mananci!
Rnico, sa va fie de bine petrecerea! Asteptam pozici cu sarbatoritii!
Carpatina, sa ai spor la job!
Danielle, sa petreceti clipe de neuitat in noul vostru camin! Pupam printesele si asteptam cu nerabdare pozici cu frumusetile!
Bebeka, sanatate multa printesei Rebeca. Am experimentat si noi tot felul de boli pe vremea cand Alexandra mergea la cresa. O saptamana era la cresa,trei statea acasa ,mucioasa si pe antibiotic. Acum sotul nici nu a vrut sa auda de cresa pentru Andrei si a trebuit sa gasim o alta solutie.
Slippers, ma bucur sa aud ca veverita se simte bine. Sa o tina tot asa!
Sabina, sanatate copiilor!
Ema, sanatate multa si refacere rapida. Din pacate stiu cat de pacatoase pot fi durerile de masele!
Veroboroda, sanatate multa micutei Bianca! Of e tare greu sa nu ai pe nimeni care sa-ti intinda o mana de ajutor. Iti doresc sa va lumineze Cel de Sus si sa gasiti solutia salvatoare! Sa stii ca este destul de usor cu doi copii. Uneori este obositor, cand vezi ca nu reusesti sa-i potolesti si nici nu poti sa te imparti in doua ca sa-i multumesti pe amandoi. In rest este ca mersul pe bicicleta. Odata ce ti-ai intrat in mana, restul vine de la sine. Eu atunci cand ii vad cum merg amandoi,pe strada tinandu-se de manuta, uit de toate problemele si imi creste inima, si imi creste, creste, creste!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Sper ca nu v-am plictisit cu oful meu. Asta este o rana ce nu se va inchide nicioadata, chiar daca acum copilul meu este sanatos. Numai ca de cate ori aud de vreun copil bolnavior,in fata ochilor imi apar imagini de atunci care ma rascolesc....

Offf mai valentina, prin cate ati mai trecut si voi... Sa dea Dumnezeu ca astea sa fi fost toate cumpenele. Sanatate multa, si pentru (inca) o mama puternica.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Adimercedes un mare pentru Lisa care de-acum cred ca si-a revenit complet!

=====================

Mergi la inceput

Bebeka, veroboroda,

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna, fetelor!Multumim pentru incurajari. Sper sa iesim cu bine din situatia asta si sa iasa soarele si pe strada noastra. Sunt convinsa ca asa va fi, numai ca starea in care sunt acum nu ma face sa fiu mai pesimista.
Valentina 22, mi s-a facut pielea de gaina cand am citi prin ce ai trecut cu micuta ta.Eu nu stiu daca m-as fi descurcat atat de bine ca tine. Eu sunt foarte sensibila cand vine vorba de puiul meu chiar si o problema banala pe care o are Bianca , ma termina. Prefer sa suport eu cele mai crunte dureri decat sa o stiu pe ea suferind de ceva.Dar probabil ca te intareste Doamn, doamn in acele momente.
Te cred cand spui ca iti creste inima de bucurie cand iti vezi copilasii tinandu-se de manuta. Si pe mine ma impresioneaza foarte cate cand vad pe afara cate o mamica cu doi copiluti. Si eu imi doresc tare mult sa mai afc un bebe, doar ca trebuie sa-l conving pe sot ca el spune ca suntem bosorogi(cei drept cam suntem eu am 35 el 36)deci trebuie sa ne hotaram repede daca mai facem unul.
Erina, am citit ca bebe 2 este baietel si se va numi Dravid. Felicitari, sa fie sanatos. David este un nume frumos, cand eram insarcinata cu Bia eram convinsa ca bebe este baiat(noi pana la 8 luni nu am stiut ce e bebe, ptr ca intodeauna ne trata cu posteriorul) si unul dintre numele alese era David. Acus, daca mai fac si eu un bebe si o fi baiat, o sa tai David de pe lista, ca nu vreau sa-ti fac concurenta.
Pupam copii bolnaviori, sa se refaca repede si sa nu se mai atinga nici o viroza de nicinul.
Acum fug sa pregatesc una bucata printesa de baie, papam un bibe de laptic si la nani.
Ora asta de iarna , tare m-a debusolat,mi-e un somnnnnn.
Pupi
Mami de printesa Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, vreau sa va multumesc in primul rand pentru sustinere. M-ati impresionat pana la lacrimi
V-am ramas datoare cu niste raspunsuri, in legatura cu nasterea in primul rand; Cum v-am spus si in noaptea de 20 in jurul orei 2: 20 mi s-a rupt apa si cu toate ca sunt la a doua sarcina am realizat ce s-a intamplat dupa vreo 10 minute. Mi-am trezit sotul care era si el stresat si disperat sa ajungem la spital; am incercat sa il linistesc sa ii explic ca vreau sa fac un dus si apoi o sa plecam ca orisicum nu o sa scapp copilul asa usor printre picioare...rad eu acum cei drept dar atunci din momentul ruperii apei am simtit cele mai puternice dureri din viata mea iar eu sunt f rezistenta la dureri, mai ales ca dupa cezariana in 2 zile pana la externare am facut doar 2 calmante. Oricum contractiile erau regulate si dureroase doar daca ma agitam, iar in momentele in care stateam intinsa se opreau....
Am ajuns la spital in jurul orei 3:35, ne-am cazat, m-a controlat o moasa, iar apoi mi-a spus ca am dilatatie 1 cm...deja ma ingrozisem, la cat mai aveam de asteptat...i-am explicat "linistita" ca pacienta dr Nuraltay si ca dansa a spus ca uterul a crescut mai mult decat poate duce si ca as aprecia daca o suna sa o cheme. Mi-au pus monitorul fetal pe burtica si spre surprinderea mea la 4:25 ma anunta ca au venit sa ma i-a in sala de nasteri- cel putin asa intelesem eu- toata perioada asta am avut niste contractii teribile, total nesistematizate, f puternice, dar totodata variabile ca durata a lor si durata intre ele. Oricum cand am ajuns acolo, mi-am dat seama ca eram in blocul operator si doctoritza mea era acolo si tinand cont de situatie nici una dintre noi nu a vrut sa riste si am mers pe cezariana...efectiv i-am multumit lui DD ca mai am putin si scap si intradevar a avut dreptate ca ar fi fost in risc f mare pentru copil sa il nasc normal, acesta fiind infasurat in cordon in jurul gatului de 2 ori, apoi era rotit in jurul abdomenului si in cele din urma era prins de unul dintre picioruse....
Eu in schimb am facut o alergie in timpul operatiei la una dintre substantele adminstrate si m-am inrosit la fata si am avut mancarimi pe tot corpul, care s-au calmat abia dupa ora 12 la pranz, abia dupa ce mi-a fost adminsitrata o injectie cu hidrocortizon. Dar toata operatia am stresat-o pe anestezista sa imi spuna daca mai dupreaza mult pana il scoate pe bebe. Am ajuns in salon cam in jurul orei 6, iar cam in jur de 7 mi-am alaptat deja puiul. Cu toate ca s-a nascut cu 3220 gr si 50 de cm, vreau sa va spun ca diferenta de 3 cm si 230 gr, reprezinta f mult...este cu mult mai mic decat Mario care era plin de cute si avea niste manutze si picioare grasalane si chiar imi este frica sa il tin in brate, nu are nici un pic de carnitza pe el...dar in schimb este un copil dulce si super comunicativ si din primul moment in care mi-a fost adus s-a uitat in ochii mei si in acel moment m-am indragostit de privirea lui si dupa un timp a cautat tzitzii.... este cu totul alt tip de copil, f cuminte, nu plange cand se trezeste ci doar il gasesc in patutz cu ochii deschisi....

am uitat sa va spun pe BEBE il cheama Eric-Daniel

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Yaia, Ema iti prezisese inca un fecior! Eu tot insist pe aici cu caruciorul roz in ce te priveste!Sper ca nu ai de gand sa ne tii in suspans pana la nascare????

Aha, deci e in tabara cu sora-mea! Ca am si uitat, de fapt nu numai de prezicerile de la odisee, dar am uitat intr-o zi si de programarea pe care mi-o facusem la banca, de m-a sunat tanti aia disperata ca ce s-a intamplat, ca eu nu am ratat nicio progreamare...ei, dar am uitat efecitv...de, gravidosenia!
Eu as vrea sa aflu si azi, poate asa m-as mobiliza pentru camera lui Bebedoi, dar nu tine de mine. Daca pe 10 nu-mi zice la eco, probabil o sa-mi iau de pe net un test de acela ce prezice sexul bebelusului, asta ca sa nu murim toate de curiozitate pana nasc eu.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Eu nu ma hazardez sa fac predictii, ca de obicei dau gres. Dar stiu ca ce-o fi, o sa-l/ o sa o iubiti mult, mult si o sa fie totul ok. La ce parinti sunteti voi pentru Tudor, Bebedoi o sa fie un rasfatat/o rasfatzata. Cu al doilea e oricum mult mai usor (parerea mea). Pentru mine cel putin, a doua sarcina/nastere a fost razbunarea tuturor angoaselor, nelinistilor si nesigurantelor pe care le-am avut cu Miruna. Mereu spuneam, dupa ce s-a nascut Vlad, ca Miruna a fost copilul dorit de toata familia, iar Vlad a fost copilul MEU (egoist, nu-i asa?), cu care sa pun in practica tot ce nu mi-a iesit ca la carte de prima data. E sublim sa tii in brate o mogaldeatza mica, a ta, indiferent de ce e. Si eu l-as face si pe Bebetrei, si inca n-am renuntat la idee chiar daca imi e cam frica dupa ce s-a intamplat. Bebetrei cared ca ar fi copilul perfect

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

La noi oricum Bebedoi va sta in patut cu aparatori bleu, noroc ca am si ceva lengerii de pat albe si galbene cu animale. Dar daca doarme bine, nici nu mai conteaza cum e patutul colorat...noi perdeaua, draperia, covorul si lumina vrem sa le luam cu tema, ca mobila va fi alba, ca si la Tudor.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Stai sa vezi ce bine doarme Vlad in pijamale roz cu pisicutze Mostenire de la sor'sa (care le purta pe la trei-patru ani). Da' nu-i pacat de bunatate de pijamale?

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput