LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (345)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

La multi ani Ana!!! Sa fii ,mereu fericita si sa te bucuri sanatoasa de copiii tai superbi!!!

Petrecere frumoasa!!!

Yaia, offf taree rau cu durerile astea. Sper sa treaca! Ma invinovatesc ca nici forma mea fizica nu e buna si ma gindescce o sa fac peste 3 luni daca acum nu ma simt bine...

Doamne ajuta sa fie totul perfect!

Si eu sunt foarte curioasa ce e bebelusul din burtica ta! Testul acela de pe Internet cum functioneaza?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Multumesc. Si nu te mai invinovati pentru forma fizica. Ca-i diferenta ca de la cer la pamant a doua sarcina fata de prima. Gandeste-te doar cat alergi dupa Daria in comparatie cu cat te menajai la prima burtica.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

La Multi Ani pentru Elliana si Razvan sa fiti sanatosi, norocosi si voiosi!

Nana si Ana , La Multi Ani din suflet sa fiti sanatoase, fericite si implinite!

tuturor sarbatoritilor cu numele de azi!

Erina, si eu am mai experimentat dureri din alea, ce-i drept, rar! Pana acum doar de 2 ori am luat cate un No spa.

Yaia, fie ce-o fi, sanatos sa fie, nu-i asa?

Maria, sanatate Teiutei, draag de ea ce-a mai tras!

Adi,

Roxana, sanatate si lui Bubu, cred totusi ca a trecut ce a fost mai greu!

Gabitz, sa va traisca finutul!

Carpatina, o zi usoara si tie!

Noi bine, sanatosi, voiosi, cei din burtica supermiscaciosi. Trebuie sa fac cumva sa o mut pe Sara in camera ei al somn ca nu mai merge asa...Nu vrea sa adoarma decat cu mine si apoi facem mutarea, dar se mai trezeste uneori noaptea si vrea iarasi cu noi...greu...Pe de alta parte, ea in patut nu mai vrea, clar, spune ca patuul este al...Emmei!

O zi minunata tuturor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +

Multumesc.Sa stii ca noi n-am reusit sa o mutam pe Miru in patul ei decat mult dupa ce s-a nascut Vlad (poate iti amintesti ce povesteam pe aici, cu Rox, care era cam in aceeasi situatie cu Alex). Si am zis c a e mai bine sa nu-i suprim copilului confortul psihic dat de faptul ca doarme cu noi intr-un moment delicat. Dupa ce s-a nascut Vlad i-am lasat libertata de a dormi cu mine si implicit cu Vlad (plangaciosul si mancaciosul) in camera, sau cu tati. Si dupa doua nopti l-a ales pe tati. (Eu) zic sa nu fortati chestia cu dormitul. Doar sa ia Sara initiativa si voi sa o incurajati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Azi dimineata am scos din cuptor chiflele si i-am spus Energiei ca sunt fierbinti, iar ea-mi raspunde "mami, und frige nicht".

Yannisa Milena
24.08.2007

Maruntziko, bucura-te Energia ta poliglota. Putini sunt copiii care reusesc sa inteleaga si sa vorbeasca trei limbi deodata. Las' ca puzzle-urile o sa le faca ea cand i-o veni cheful. Si e fotogenica raaaau!

Mergi la inceput

Danielle ma bucur tare ca v-ati acomodat bine in noua casutza. Sa o folositi sanatosi

Bebeka , of ca greu e cu copiii bolnavi... Sa dea Dumnezeu sa fi trecut ce e mai rau si sa nu mai suferiti atat, nici Rebecca nici tu. Si bafta multa cu serviciul

Mergi la inceput

Celia,Maria multumesc pentru urari

Vero imi pare tare, tare rau pentru ce trageti cu Bianca. Bunicii nu au cum sa va ajute in nici un fel? Stiu si eu cum e sa jonglezi cu timpul, slujba, copilul si restul. La noi Miru statea trei zile cu soacra-mea, o zi cu mine, o zi cu sor-mea care avea vinerea libera la facultate si apoi venea week-end-ul. Pe urma a trebuit sa o lasam o perioada la soacra-mea si sa facem noi naveta, dar n-aveam incotro. Sper din suflet sa gasiti solutia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Ana, e bine Andrei, poate merge la teatru. Doar mai tuseste putin. Cand programasem teatrul?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Ma bucur sa aud ca sunteti bine. Sambata avem o nunta, drept pentru care duminica vom fi zombie cu siguranta Daca totul e ok, we viitor putem merge la teatru. Fac rezervari la Tandarica? Nu e un "must" dar mi-ar place sa mergem. Chiar mai multi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Este ingrozitor, va spun ca am trait pe pielea mea.Alexandra s-a nascut cu un chist de coledoc(o tumoare situata undeva intre ficat si fiere pe canalul coledoc). Am operat-o cand avea trei ani, iar eu eram insarcinata in 4 luni cu Andrei. Nici acum nu stiu de unde am avut puterea sa stau zi si noapte langa ea. Cand au scos-o din sala dupa 5 ore, mai aveam putin si o luam razna. Imi faceam tot felul de scenarii, deoarece initial ne spusesera ca operatia tine maxim 2 ore. Operatia a fost de o mare complexitate. Fierea nu a mai putut fi salvata si are doua suturi pe intestin. Sa-ti vezi mana de om intinsa in patul ala prea mare pentru corpul ei, intubata, cu perfuzii in ambele maini, drena si masca de oxigen, este o incercare grea , chiar si pentru cel mai tare om. Cu ajutorul lui Dumnezeu Alexandra s-a refacut incredibil de repede, prima saptamana a fost crunta, deoarece era hranita prin perfuzii, iar furnunelul din nas o deranja vizibil.Acum la 2 ani dupa interventie este ca orice copil normal. Nu tine regim si numai cicatricea de pe burtica ne mai aduce aminte de acea perioasa dureroasa pentru noi.
Acum ma rog pentru fiecare copilas care trece prin clipe grele.Ma rog ca Doamne- Doamne sa aiba grija de ei si sa se refaca repede indiferent de ce ar suferi.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Oof, Vale, e de neimaginat prin ce ati trecut voi cu Alexandra... Si mai spui de mine ca sunt puternica... E clar o rana care nu se inchide. Si cu atat mai mult ajungi sa apreciezi starea de normalitate. Singura experienta pe aproape prin care am trecut a fost cand am gonit cu Miruna aproape fara suflare de la Medgidia din spital pana in Bucuresti. Reusisera sa o bage in soc anafilactic nenorocitii de doctori de acolo. Atunci am simtit ca se sfarseste lumea daca se intampla ceva. Eram in stare sa daram spitalul ala si sa-i strang pe toti de gat. Si acum se increteste pielea pe mine cand ma gandesc in ce situatie a fost si cum totul a fost pe muchie de cutit pentru cateva ore bune. Si sunt foarte sincera atunci cand ma rog sa-i fereasca Dumnezeu pe copii si parintii lor de experiente legate de spitale.
Sper doar ca acum Alexandra e bine si ca ce ati suferit si voi si ea a fost cu folos

Mergi la inceput

Betty, sa va taiasca Brunetelul Eric Daniel. Sa fie sanatos si norocos. Si nu-ti face probleme ca nu e asa dolofanel ca Mario. Bebelusii mai "subtirei" recupereaza mai bine in primele doua-trei luni. Sunt sigura ca totul o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

veroboroda, sunt destule femei care la varsta ta sunt din nou mamici. Iti doresc mult succes in demararea proiectului bebedoi!
betty, emotionanta povestea nasteri lui Eric. Ii doresc si iti doresc tot binele din lume si asteptam cu nerabdare sa ne prezinti brunetelul.
Adi, slippers, curajoaselor,mult succes la bbtrei. La cat sunt eu de optimista totusi m-am oprit la nr.2.
Sliperrs, petrecere frumoasa sambata si la spectacol, daca vei merge!
Te rog sa ai grija cu Miruna. Daca a facut odata soc anafilactic, acesta se poate repeta. Din pacate unii doctori au facut facultatea la seral. Prin soc a trecut si Andrei cand cu intepatura de insecta.
Cred ca nu exista tortura mai mare pentru un parinte decat sa-si vada copilul bolnav si el sa nu poate intervenii cu nimic.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fetelor, nu cred ca merit atatea laude,am facut exact ce ar fi facut oricare dintre noi. Am avut credinta si m-am luptat cu toti cei care imi spuneau ca puiul care crestea in mine era o cauza pierduta. Pana si sotul se indoia la un moment dat daca am ales corect. Chistul s-a depistat in luna a cincea de sarcina, dar nici un doctor pe la care am umblat(si au fosr destui) nu a stiut sa-mi spuna ce este,diagnosticul fiind pus la 3 zile dupa nastere. Un astfel de chist congenital de coledoc este o afeciune rar întâlnita la copil – un caz la 13.000 de nou nascuti – iar sexul feminin este mai des afectat, cu 4 cazuri la 1.Cauza nu o stie nimeni. Toate cele 4 luni de chin si de nopti nedormite, s-au risipit ca un fum cand mi-am strans pentru prima oara la piept fetita si cand privirile noastre s-au incrucisat. Atunci mi-am, dat seama ca a meritat tot efortul. Astazi daca ar fi sa aleg as lua-o de la capat fara sa ezit.
Imi place sa cred ca asta a fost piatra de hotar pentru mine. Toate celelalte piedici care au fost ulterior si cele care vor mai veni, nu au facut si nu fac, decat sa ma intareasca si mai tare, sa ma faca mai puternica.
Sunt cateva mamici printre noi(nu dau nume), care merita toata stima si respectul meu, pentru ca au crezut in ele si in puiilor. Au luptat si lupta in continuare cu prejudecatile oamenilor care nu stiu sa priveasca dincolo de zambetul innocent al unui micut!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput