LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (345)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:

Maria, am admirat pozele cu Teos i fratiorul Alex!!! Ai doi copiii frumosi si tare expresivi!!!

Imi pare rau sa aud ca Teo a fost internata. Draga de ea fetita cooperanta, sa stea asa cuminte la medicament pe cateter!!! Bravo!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu

L'amor che move il sole e l'altre stelle

eu aveam inima cat un purice ,nu putem sa imi inchipui ca va sta 5 zile cu branula in manuta,cu atat mai mult ca va sta cumintica sa ii puna si antibioticul,dar a luat-o ca pe o joaca ,d-ra i-a spus ca branula e un fluturas caruia ,d-na d-ra ii va da sa bea apa dimineata si seara cu seringa,acum la ora 19 fluturasul va zbura ,speram ca va lua si orice urma de laringita cu el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana multumesc pentru incurajari! Sigur va fi totul bine.

Sabina multumesc! Deci al doilea bebe e mai miscator si clar se experimenteaza si dureri.
Sper sa fie totul bine plina la capat si la noi.

Ana, Gabriela multumesc pentru raspuns. Nici la mine nu functioneaza no-spa mai mult odihna la orizontala.

Daniele, sa fiti fericiti in noua casa!Asteptam cu nerdare pozee cu surioarele dulci!!!

Betty nu ne spui nimic despre bebelusul tau?

Ceamica bine ca a trecut! Durerile de masea sunt cump;lite. Brunetul si chipesul Sebastian cum mai e? A scapat complet de raceala???

18+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

[quote]

speram ca va lua si orice urma de laringita cu el..

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Asa sa fie!!! si numai bine!!!

18+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Nana & Ana ! Fericire, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

Sanatate bolnaviorilor!
Of, Maria ce ai mai tras si tu cu Teo . Eu cand aud de bebei bolnaviori, spitalizare si branule ma apuca bocitul.

Rox ma bucur ca sta Bubu la inhalatii.

Multumim pt aprecirile pozelor Energiei !

O saptamana linistita, insorita va dorim.

Yannisa Milena
24.08.2007

si mamica si frumoasa cretzulina,a recunoscut-o sotul meu din postarul de anul acesta,ma intreaba,fetita asta frumoasa nu am intalnit-o anul trecut la mare?eu zic ba da,la care el imi spune"era tare cuminte,cred ca si acum e la fel de cuminte ,uite zici ca e un ingeras nu ca baietoiul nostru care nu sta un minut ",

Mergi la inceput

Maruntzika sa va traisca unchiul tinar Davide! Si eu cunosteam varianta italiana-ce mai iubesc Italia si chiar ma gindeam la ea dar sotului ii place David.

Ca o mica paranteza...daca nu putem ajunge pe la cinema aseara am vazut pe DVD Ingeri si demoni.Mi-a placut mult mai ales ca actiunea era la Roma.
Imi amintesc cu nostalgie ca am cumparat Codul lui Da Vinci in original din statia Termini iar filmul l-am vazut in Odaiba Tokyo...

Mi-am propus ca sarcina aceatsa sa citesc. Acum vreau sa gasesc un jurnal de calatorie interesant sau o carte buna de aventuri cu personajul principal masculin!

18+ cu David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

buna,pupam mamici ,pitici ,bebei si burtici
noi am avut cateva zile tare grele,am fost internata cu Teutza,a avut laringita ,suntem pe antibiotic injectabil pana maine seara ,ea e tare cumintica ,are branula pusa in manuta si ne spune ca e un fluturash pus de d-na dotol si trebuie fluturashul sa bea apa dimineata si seara ,sta asa de cumintica cu manuta intinsa sa-i puna antibioticul,apoi zice :gata ,a baut tot fluturashul,in rest e vioaie ,mananca se joaca si nu tace o secunda,cand am mers cu ea la spital ,d-na doctor a consultat-o si mi-a spus pe un ton mai grav"parerea mea este sa stati internata cu ea",eu eram terminata,mi s-au umplut ochii de lacrimi instantaneu,ea m-a vazut,sa uitat mirata la doctora si zice:Doamne feeste dotolo!!!,mama ta ,bataita Teo,,
si cat am stat internate a rasunat salonul de cantecele ,ea s-a comportat exemplar ,in schimb eu ...,mie mi-a fost tare greu ,nici nu pot sa-mi inchipui ce este in sufletul mamicilor care au puii bolnavi si trebuie sa stea cu ei internati prin spitale,sa-i vada cum sufera

Off...sanatate multa, Teutza! Putere, Mario, hai ca trece repede! Ce dulce si intelegatoare e nora Mihaileascai! Norocoasa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

pai sa sti ca e norocoasa cuscra mea ,pt ca pe langa dulce si intelegatoare e la fel de mancacioasa ca Mihnutu
in alta ordine de idei,sa sti ca eu nu te-am facut rotunjoara in sensul de grasuta,te-am facut rotunjoara din drag,am vazut poze cu tine si se vedea burtica ,oricum esti o mamica tare frumusica si tunsoarea te avantajeaza,iar culoarea rosu iti vine tare bine

Mergi la inceput

Roxana,Ana,Gabriela multumim mult
Si eu imi pun problema daca sa o mai duc sau nu la cresa,Bebeka,Vero,va inteleg f bine,nici eu nu i-am dat Teodorei de cand am nascut-o atatea medicamente cate i-am dat de cand am dus-o la cresa,as incerca un tratament de imunizare ,dar nu stiu ce si cum,o sa intreb med de familie

Mergi la inceput

ma duc la bucatarie sa fac ceva bun de papa,dar nu spun nimic,avem atatea burtici prin zona
Ce chef de vorba pe mine...nu am m-ai scris atatea mesaje de multa vreme ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Scurta pauza, si iar revin la munca. Mai aveam si un drum la Ikea dar nu stiu la ce ora inchid. Si maine la 8 juma tre sa fiu la birou.

Danielle, sa fiti sanatosi si fericiti in noua casa.

Bebeka, imi pare tare rau de asa probleme de sanatate. Multa sanatate Rebecai si multa putere tie sa treci peste perioada asta grea.

Sabina, dar ce activa ai fost azi pe forum. Cu ce ocazie?

Ali, sa ne spui daca te putem ajuta cu ceva, fie si o vorba buna.

Ana, e bine Andrei, poate merge la teatru. Doar mai tuseste putin. Cand programasem teatrul?

Vero, multa sanatate si voua, imi pare rau ca sunt asa probleme de sanatate.

Maria, spor la bucatareala, fa si pentru mine.

Va pupacesc, seara buna sa aveti. Maine mai pe seara mai primiti vesti.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Bikmaria, mukta santate pt Teuta. Offf, saracuta de ea. Si ma gandesc si la tine cum te doare sufletul sa iti vezi puiul bolnavior. Va doresc multa sanatate si refacere rapida.

Am admirat si pozele cu copiii, sunt niste frumosi si niste scumpi.

Si m-am distrat la bancurile pe care le-ai postat. Ma intrebam si eu, oare cat tine faza de Batman?!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

ADI, este tare greu sa-i vezi bolnaviori pe patul de spital,nu am putut sa nu ma gandesc cat de greu trebuie sa le fie mamicilor care isi vad copii operati,sedati,tinuti la perfuzii,si cate si mai cate cazuri grave ,of,

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Este ingrozitor, va spun ca am trait pe pielea mea.Alexandra s-a nascut cu un chist de coledoc(o tumoare situata undeva intre ficat si fiere pe canalul coledoc). Am operat-o cand avea trei ani, iar eu eram insarcinata in 4 luni cu Andrei. Nici acum nu stiu de unde am avut puterea sa stau zi si noapte langa ea. Cand au scos-o din sala dupa 5 ore, mai aveam putin si o luam razna. Imi faceam tot felul de scenarii, deoarece initial ne spusesera ca operatia tine maxim 2 ore. Operatia a fost de o mare complexitate. Fierea nu a mai putut fi salvata si are doua suturi pe intestin. Sa-ti vezi mana de om intinsa in patul ala prea mare pentru corpul ei, intubata, cu perfuzii in ambele maini, drena si masca de oxigen, este o incercare grea , chiar si pentru cel mai tare om. Cu ajutorul lui Dumnezeu Alexandra s-a refacut incredibil de repede, prima saptamana a fost crunta, deoarece era hranita prin perfuzii, iar furnunelul din nas o deranja vizibil.Acum la 2 ani dupa interventie este ca orice copil normal. Nu tine regim si numai cicatricea de pe burtica ne mai aduce aminte de acea perioasa dureroasa pentru noi.
Acum ma rog pentru fiecare copilas care trece prin clipe grele.Ma rog ca Doamne- Doamne sa aiba grija de ei si sa se refaca repede indiferent de ce ar suferi.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput