LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (345)
Raspunsuri - Pagina 17
ceamica spune:
La multi ani mami Ana
La multi ani mami Nana
Sanatate si impliniri alaturi de cei dragi!
La multi ani celor ce-si aniverseaza onomastica :pitici , mamici , tatici , bunici
Alinkav felicitari matusica
Gabitz felicitari nasica
pe mine m-a ucis o masea in weekendul acesta , de abia acum mi-am mai revenit ! Astept sa revina si fatza mea la forma initiala pe partea stanga
slippers76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Ana si Nana, la multi ani dragele mele! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copiii vostri minunati! Multa iubire si putere va doresc. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Multumesc! Asemenea si tie.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
citat din mesajul lui carpatina Nana Ana Sa fiti iubite, sanatoase si drumul vietii sa va fie lin! ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Multumiri cu plecaciuni. Sa termini repede treaba. Tortul l-am taiat ieri, cu asistenta. Daca mai gasesc vreo felie diseara (ca am famelie hrapareatza rau)o expediez cu dedicatie.
slippers76 spune:
citat din mesajul lui Yaia Astazi aniversam doua mamici puternice si luptatoate, greu incercate, dar care demonstreaza ca femeile sunt puternice si pot invinge orice. LA MULTI ANI Nana draga, mamica curajoasa, puternica si luptatoare de Fluturas iubit, sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si Fluturasului drag, sa va bucurati de ea toata viata! Ana (Slippers) draga, mamica puternica si plina de energie de Veveritzi dulci, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si energie sa ai in continuare grija de Veveritzii nazdravani! Fetelor, sa vi se indeplineasca toate dorintele! PS Sa trimit oare 2 sacose diferite la fiecare adresa? Mi-e ca una e neincapatoare. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Ma flatezi ca de obicei Multumesc mult. Asa cum ii spuneam si carpatinei, tortul s-a taiat ieri. Mai avem in schimb pentru sacosa pricomigdale, limbi de pisica (sau labe de urs cum le zice Miru, cozonacel cu fructe confiate si Fanta (evident)
gabitz78 spune:
hello tuturor.
la multi ani sarbatoritilor de azi, mari si mici si niste pupici dulci si speciali pentru nana si ana!
bebeka - rebecai, imi pare rau ca ati avut asa probleme.multa sanatate.
ana - eu imi iau castane, lui stef i-a trebuit cam 1 min sa afle cum functioneaza.eliza inca nu e interesata.
pupici burticilor si multa sanatate tuturor.
veroboroda spune:
Buna fetelor, iar am lipsit o perioada. De citit va citesc in fiecare zi dar de scris mai greu.Trec printr-o perioada tare nasoala si nu stiu incotro sa apuc.
A scris mai devreme Bebeka despre probleme ei si parca le-a dscris pe ale mele. LA fel suntem si noi dupa 2 luni de cresa, in care am luat antibiotice peste antibiotice. Reusesc sa o pun pe picioare si dupa 2 zile de cresa, o luam de la capat. Nu mai am putere sa trec peste problemele aste cu virusii luati de la gradi si cred ca deocamdata o sa spunem si noi pas. Plus ca de fiecare data trebuie sa-mi iau conc medical sau de odihna si deja au aparut discutii la servici. Marea mea problema e ca nu stiu cum am sa rezolv situatia pentru ca nu am cu cine sa o las. LA fel ca peste tot ne-a afectat si pe noi criza, sotul meu care castiga destul de bine, castiga f prost, salariul meu e destul de modest , asa ca nu-mi permit sa angajez o bona. Sunt disperata, m-am umflat de plans ca am chinuit copilul 2 luni de zile si nici nu gasesc o solutie convenabila atat pentru ea cat si pentru bugetul nostru. Mi se pare o situatie fara iesire, nici noaptea nu mai reusesc sa dorm gandidu-ma la o solutie. Tare greu e cand nu ai pe nimeni langa tine sa te ajute.
Imi cer scuze ca ma plang la voi, dar chiar nu am cui sa spun off-urile mele.
Cu toate problemele mele, nu am apucat sa o felicit pe Betty pentru baietelul brunetel, frumusel. Sa fie sanatos si papacios si tu mamico sa te refaci repede.
Va admir foarte mult pe cele care aveti doi copii, nu stiu cum reusiti sa va descurcati. Eu ma simt depasita de situatie cu unul singur.Mi-ar placea si mie sa mai fac un bebe dar la cat de descumpanita ma simt acum...........
Pupici si multa sanatate la bebei bolnaviori.
Mami de printesa Bianca Elena
bikmaria spune:
citat din mesajul lui adimercedes Bikmaria, mukta santate pt Teuta. Offf, saracuta de ea. Si ma gandesc si la tine cum te doare sufletul sa iti vezi puiul bolnavior. Va doresc multa sanatate si refacere rapida. Am admirat si pozele cu copiii, sunt niste frumosi si niste scumpi. Si m-am distrat la bancurile pe care le-ai postat. Ma intrebam si eu, oare cat tine faza de Batman?! "A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Adam Joshua 07.10.2009 |
ADI, este tare greu sa-i vezi bolnaviori pe patul de spital,nu am putut sa nu ma gandesc cat de greu trebuie sa le fie mamicilor care isi vad copii operati,sedati,tinuti la perfuzii,si cate si mai cate cazuri grave ,of,
Erina spune:
Buna seara!
Bebeka,nici nu mi-am imaginat ca imbolnavirile Rebecai te tin departe de forum! Ziceam ca jobul si faptul ca te solicita ea fiind asa de isteata si activa. Ne-ati lipsit la party draga mea.
Eu cred ca ai procedat corect retragind-o de la cresa daca s-a ajuns la injectabile si mai ales la antibiotice atit de puternice.
Astea sunt vremurile in care traim,pline de amenintari pentru sanatate. Nu mai e ca pe timpuri cind mergeam la cresa la 9 luni.
Mie inca de la nasterea Dariei mi-au spus medicii ca dupa trei ani cel devreme e bine sa mearga in colectivitate. Pe de alta parte avem atitea cazuri de puiuti care merg fara probleme si ma bucur mult pentru ei.
Imi pare rau sa aud si despre situatia de la job. Poate luna viitoare se indreapta si nu esti nevoita sa te stresezi si cu schimbarea jobului.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
citat din mesajul lui veroboroda Buna fetelor, iar am lipsit o perioada. De citit va citesc in fiecare zi dar de scris mai greu.Trec printr-o perioada tare nasoala si nu stiu incotro sa apuc. A scris mai devreme Bebeka despre probleme ei si parca le-a dscris pe ale mele. LA fel suntem si noi dupa 2 luni de cresa, in care am luat antibiotice peste antibiotice. Reusesc sa o pun pe picioare si dupa 2 zile de cresa, o luam de la capat. Nu mai am putere sa trec peste problemele aste cu virusii luati de la gradi si cred ca deocamdata o sa spunem si noi pas. Plus ca de fiecare data trebuie sa-mi iau conc medical sau de odihna si deja au aparut discutii la servici. Marea mea problema e ca nu stiu cum am sa rezolv situatia pentru ca nu am cu cine sa o las. LA fel ca peste tot ne-a afectat si pe noi criza, sotul meu care castiga destul de bine, castiga f prost, salariul meu e destul de modest , asa ca nu-mi permit sa angajez o bona. Sunt disperata, m-am umflat de plans ca am chinuit copilul 2 luni de zile si nici nu gasesc o solutie convenabila atat pentru ea cat si pentru bugetul nostru. Mi se pare o situatie fara iesire, nici noaptea nu mai reusesc sa dorm gandidu-ma la o solutie. Tare greu e cand nu ai pe nimeni langa tine sa te ajute. Imi cer scuze ca ma plang la voi, dar chiar nu am cui sa spun off-urile mele. Cu toate problemele mele, nu am apucat sa o felicit pe Betty pentru baietelul brunetel, frumusel. Sa fie sanatos si papacios si tu mamico sa te refaci repede. Va admir foarte mult pe cele care aveti doi copii, nu stiu cum reusiti sa va descurcati. Eu ma simt depasita de situatie cu unul singur.Mi-ar placea si mie sa mai fac un bebe dar la cat de descumpanita ma simt acum........... Pupici si multa sanatate la bebei bolnaviori. Mami de printesa Bianca Elena |
Veroboroda sper sa gasiti o cale de iesire din situatia aceasta. Stiu cum e sa nu dormi noptile pentru ca ai sufletul sfisiat intre doua decizii. Varianta gradinitei ar fi OK pentru voi? Sa incerci sa ii faci Biancai un tratament de imunizare si apoi sa o dai la gradinita. Copiii fiind mai putini in grupa poate si incidenta imbolnavirilor ar fi mai scazuta...
Pupici si incredere in Dumnezeuca va fi bine!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle