LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (345)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

Buna fetele!!

Imunizare sau nu,aceste 2 luni de cresa aproape mi-au terminat copilul .I-am dat antibiotic cat nu au luat altii in ani.Dupa un episod de traheobronsita la care a facut injectii ,a stat sotul cu ea acasa 2 sap jumate ca sa o punem pe picioare si am dus-o iar la cresa.A stat luni ,marti si miercuri,am lalait-o cu panadol si eurespal pana duminica iar de luni a venit febra .Care febra a culminat vineri cu aproape 40 in conditiile in care era pe nurofen si panadol plus ca avea 3 zile de augmentin.

Am fost la spital si au schimbat augmentinul cu klacid si a inceput sa cedeze febra iar acum e bine.

In 2 luni copilul meu a luat augmentin,sumetrolim,injectii cu ampiplus,augmentin si acum klacid.Imi vine sa mor am plans ca niciodata de mila ei.

Concluzia e ca trebuie sa renuntam la cresa,nu se mai poate asa mai ales ca sezonul virozelor e abia la inceput;pana in martie e cale lunga....

Sunt trista ,parca nimic nu merge bine si ca sa fie totul negru pana la capat am luat salariul cu 7 milioane mai putin fata de cat luam cei 85%.Aia astept sa vad cat voi lua luna viitoare ,caci acum am luat jumate 85% si jumate de luna platita.cred ca va trebui sa-mi schimb serviciul...

Tare rau imi pare sa aud si de problemele de sanatate, si de cele legate de salariu.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Pup fugitiv si weekend placut!

Eu multa munca, Andrei mai bine ca ieri, dar tot nu ok. Cica e o forma severa de laringita, ca e epidemie, dar el pare sa aiba cea mai severa forma. Tot ragusit, tuseste, dar mai putin. Tot aerosoli si cam atat.

Alesia sa fii sanatoasa si norocoasa

Sa va traiasca nepotii, finutii, si ce ati mai aniversat, sa fie sanatosi copiii si sa ne auzim cu bine! va pup.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Oof, sper ca e mai bine Andrei. Laringitele sunt rele (din experienta). Sper sa va faceti bine repede, sa putem merge la teatru

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

pupici si din partea noastra, sa nu ne uitati, chiar daca scriu mai rar, eu va citesc.
azi sunt nasa, botez finutzul....
we placut tuturor si multa sanatate.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

Eheee! Sa va traiasca finutzul! (S-a descurcat Stefan cu jucarica sau urmeaza sa-mi iau castane?)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miaunici

Dragele mele, nu v-am uitat, imi cer scuze ca nu am putut sa fiu alaturi de voi si sa va mai citesc. Vroiam si eu sa le spun din timp La multi ani! minunilor din viata noastra, sa ne traiasca si sa se faca mari. Felicitari noilor mamici (am vazut listuta, de vreo 2 luni aproape nu am mai citit nimic, nu am mai reusit).
Eu sunt plecata in continuare la cursul lu' peste la Pitesti, unde sunt rupta de lume. Acum 2 saptamani am luat insa o pauza fortata pentru ca Andrei a facut pneumonie interstitiala. Am fost internati amandoi la Grigore Alexandrescu timp de o saptamana si apoi acasa cu antibiotic (cedax - ma doare inima cand vad ce i-au dat). Acu inca mai tuseste, mai rar dar inca nu a scapat de tuse, febra nu mai face (ajunsesem la 39,7 in fundulet) si nu mai are muci. Sper intr-o saptamana sa-l pun pe picioare, ca nu mai pot nici eu, cedez nervos, plus ca am reusit sa ma captusesc si eu cu niste virusi si am o tusea seaca, enervanta, plus un glas de ratoi.
Va pupacesc pe toate, va doresc tot binele din lume, acum intru si eu sa trag o lectura in diagonala

PS: rugaminte pt Papanash - stiu ca Adi este la aceeasi gradi cu Andrei al meu, daca cumva i-ai tinut ziua de nastere la gradi poti sa-mi trimiti si mie niste poze? Eu nu am mai reusit sa pregatesc nimic pt gradi. Multumesc anticipat.

In caz ca ne-ati uitat aveti cateva poze noi aici http://family.webshots.com/photo/2536702490101837621vbQBAM

Imi pare bine sa aud de voi. Imi pare insa rau sa aud de probleme. Sper sa va puneti repede pe picioare. Poze nu pot sa vad acum. Sper sa reusesc de acasa. (Valabil si pentru Teo si Mihnutzu, si pentru Energia, si pentru alte poze).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Deci, sa va zic ce zi minunata am avut ieri . Adam a decis ca moare de foame daca nu sta la san toata dimineata, am calcat haine in graba pt casatoria la care mergeam si cumva am reusit sa plecam de acasa cat de cat la timp. Insa pe drum, Adam a hotarat ca e frate cu sor'sa si ne-a anuntat cu 5' inainte sa faca pp si a urlat fara aer pana am oprit sa ii schimbam scutecul. Bineinteles, ca nu a vrut inapoi in capsula fara un snack rapid, asa ca ghici cine era cu poalele in cap pe marginea drumului!?

Am ajuns la locul faptei la timp, inainte de inceperea ceremoniei. Toata polologhia s-a tinut undeva pe un promontoriu la marginea oceanului. Nu am ajuns bine acolo ca Lisa a inceput sa se intinda pe jos. Era extrem de obosita, inca afectata de viroza (muci, stranut, plus curs balit la greu), nu mancase mare lucru ieri toata ziua... A luat-o la fuga pe pajiste pe acolo, sotul a bagat km dupa ea, tata legana la capsula, iar eu icnercam sa fiu politicoasa si sa zambesc frumos. Lisa a necesitat 2 schimbari de scutec ca incepe sa piarda controlul cand are ceva in scutec - no comment de olita, ca iar am regresat .

Si sa te tii cand a dat Adam alarma!!!! Am fugit cu el la masina, ca stiam ca e ud! Si bineinteles ca apoi am stat la papacit , timp in care sindrofia s-a terminat si lumea a inceput sa plece spre restaurant. Noi am zis ca nu are sens sa merc cu picii dupa mine, ca numai ii chinui si l-am lasat pe sot la restaurant si noi am plecat spre casa. Adam a fost baiat de gashca si a dormit pana acasa, insa Lisa nici chip sa ses culce, era varza si la vreo 2' inainte de casa a dat afara in jet . Eu eram in mijloc de intersectie si tata s-a panicat, tipa la mine sa opresc masina , ce mai, ca in filmele cu tampiti . Asa de mila imi era de Lisa. A dat afara de cateva ori si printre ele zicea "sowy, mami". Si acum plang, cand va povestesc . Asa, ca nmote to self, cred ca o sa (mai) am o discutie serioasa cu tata, ca prea o repede, prea o instruieste si prea nu o lasa sa faca nimic, decat ce si cum crede el de cuviinta ...

In fine. I-am facut baie si i-am pregatit niste paine prajita si cateva felii de branza, plus un ceai cald. A ras branza, a gustat putin painea si a baut cateva inghitituri de ceai. Intre timp Adam se trezise si urla de zor, deh, era ora lui de papa. L-am luat cu mine in pat la Lisa is m-am pregatit de poveste pt Lisa si de adormit extrem de greu. Insa Lisa si-a luat o jucarie de plush de pe dulap, s-a catarat in pat, si-a pus capul pe perna si a zis "Mami, Isa tired. Isa sleep now. Night-night". Si a adormit . Am tot verificat-o azi noapte, a fost ok. Azi dimi a mancat ok cerealele de dimineata, insa azi mananca orez cu branza si morcovi, meniu de regim, ca nu vreau sa ii fac stomacul varza de tot!

Deci am avut un weekend fantastic . Sotul e acum la masina sa scoata scaunul, husele si sa duca masina la curatat . Nu mai spun ca nu am apucat de cateva zile sa lucrez nimic, nu am dat nici un tel, nu mi-am citit mailuri, prin urmare nici nu am raspuns la nici unul!, dar copiii sunt mai importanti acum si restul vad eu cum le fac.

No, m-am plans kilometric. Iertare .

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Uof... cunosc senzatia aia ca totul se rostogoleste si nu se mai opreste Hai mami, ca o sa fie si week-end-uri linistite. Imi pare tare, tare rau de Lisa. Sper sa-si fi revenit intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Sper sa aflu din postarile urmatoare ce sarbatoare e azi...

Astazi este Sf. Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir,iar maine il sarbatorim pe Cuviosul Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucurestilor.

Saru' mana pentru somnul bun de diseara!
Mai, ce mai sarbatorim...ce de-a sfinti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Hai sa iti zic ce am facut eu sa o pregatesc pe Lisa pt bb:
- am mers si am cumparat 2 jucarii de plus pt bb, un elefantel si un leu. Le-am pus in pat la mine, la capul patului (asa am avut si la Lisa) si i-am spus ca sunt pt bb. I-am spus ca poate oricand sa se joace cu ele, dar sa le puna tot acolo la loc, ca sa stim unde le gasim cand bb are nevoie de ele. Putea sa le ia oricand si sa se joace cu ele. La fel am avut si jucariile de la centrul de activitati (gym), erau in dulap la Lisa in camera si povestea era aceeasi. Nu iti spun ca dupa ce l-am adus pe Adam acasa, ea a fugit la dulap, a luat jucariile si i le-a adus (!!!), pt ca si-a amintit ca erau pt bb.

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

La noi Miru era mai mare si a fost incantata de venirea lui Vlad (mai ales ca era baietel), dar tot au mai fost cateva incontro-uri la inceput. Ea a fost incantata ca nu va trebui sa imparta rochitele cu Vlad, mai putin incantata ca va trebui sa imparta jucariile cu Vlad, dar una peste alta a fost ok. Bebe i-a "cumparat" Mirunei un cadou (o jucarie pe care si-o dorea foarte mult) si i l-a dat cand s-au vazut prima data la maternitate. Drept multumire, Miru i-a adus si ea un cadou, o jucarie de-a ei la care a renuntat de buna voie. In rest, tot ce avea Vlad, avea si papusa ei: scutece, body, landou, termometru, etc. Si lucram la dublu. Din experinta insa va spun ca primele 6 luni sunt floare la ureche cu doi copii fata de lunile care urmeaza, din punct de vedere gelozie si reactiile celui mare. In primele luni bebe sta la locul lui, mami ii da sa suga, il schimba, il spala, si-l pune "la loc", cum zicea Miru. Mai tarziu bebe nu mai sta "la loc", ci invadeaza spatiul celui mare si cere mai multa atentie si interactiune din partea parintilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

buna,pupam mamici ,pitici ,bebei si burtici
noi am avut cateva zile tare grele,am fost internata cu Teutza,a avut laringita ,suntem pe antibiotic injectabil pana maine seara ,ea e tare cumintica ,are branula pusa in manuta si ne spune ca e un fluturash pus de d-na dotol si trebuie fluturashul sa bea apa dimineata si seara ,sta asa de cumintica cu manuta intinsa sa-i puna antibioticul,apoi zice :gata ,a baut tot fluturashul,in rest e vioaie ,mananca se joaca si nu tace o secunda,cand am mers cu ea la spital ,d-na doctor a consultat-o si mi-a spus pe un ton mai grav"parerea mea este sa stati internata cu ea",eu eram terminata,mi s-au umplut ochii de lacrimi instantaneu,ea m-a vazut,sa uitat mirata la doctora si zice:Doamne feeste dotolo!!!,mama ta ,bataita Teo,,
si cat am stat internate a rasunat salonul de cantecele ,ea s-a comportat exemplar ,in schimb eu ...,mie mi-a fost tare greu ,nici nu pot sa-mi inchipui ce este in sufletul mamicilor care au puii bolnavi si trebuie sa stea cu ei internati prin spitale,sa-i vada cum sufera
hai ca m-am intins prea mult.
multa sanatate tuturor
Erina felicitari pt David

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Of Maria... Sper ca sunteti bine acum. Doamne prin ce ati trecut si Teutza si tu... Sper ca sunteti bine acum si sa nu mai treceti prin asa ceva Sanatate multa! Pozele le vad tot diseara, ca n-am cum la servici. Merge net-ul infiorator de greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Bey gagici,hai sa va distrez nitel:

http://www.apla.ro/aplacolorselect.php

Si dati click pe ,,demo video'' sa o vedeti pe mandea in 2006 in vara
Asta asa,ca sa vedeti valoarea mea
Adicatelea imagine de imagine

As vrea eu sa fiu asa sexoasa ca mandea-Teo. Poate imi dai si mie reteta!
Semnat: mandea-Vale

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Ana, cum e Miru? Sofia pare f bine...dar le sforaie noaptea. Gh e inca mucios, ca, de 2 saptamani, dar nu pare sa-l deranjeze cu nimic situatia.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

E bine. ca si cum n-ar fi avut nimic Doua zile de febra si dureri de cap si apoi ok.Fara muci, fara tuse. Chiar nu stiu ce-a fost, ca Vlad e ok. Ma bucur ca sunteti bine.

Mergi la inceput