LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (345)
Raspunsuri - Pagina 14
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adimercedes Asa, ca nmote to self, cred ca o sa (mai) am o discutie serioasa cu tata, ca prea o repede, prea o instruieste si prea nu o lasa sa faca nimic, decat ce si cum crede el de cuviinta ... |
Imi pare rau de ziua ratata pe care ati avut-o. De zile de astea mi-e teama si mie. Noi am mai avut asa cate o zi cu Tudor...dar cand or fi 2...nici nu vreau sa ma gandesc...deocamdata!
Uite de asta nu prea vreau si eu sa chem soacra la noi cand se naste Bebedoi, cred ca mai mult m-ar stresa decat ajuta cu copii. Hmmm...
Succes cu lucurl si copii, sigur vor trece perioada asta putin mai dificila si nici nu ti-o vei aminti...
Vezi ca am citit si plaurile de Bebetrei...curajoaso!
mamica aflata in dificultate!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Gabriela77 spune:
La Multi Ani pentru Elliana si Razvan sa fiti sanatosi, norocosi si voiosi!
Nana si Ana , La Multi Ani din suflet sa fiti sanatoase, fericite si implinite!
tuturor sarbatoritilor cu numele de azi!
Erina, si eu am mai experimentat dureri din alea, ce-i drept, rar! Pana acum doar de 2 ori am luat cate un No spa.
Yaia, fie ce-o fi, sanatos sa fie, nu-i asa?
Maria, sanatate Teiutei, draag de ea ce-a mai tras!
Adi,
Roxana, sanatate si lui Bubu, cred totusi ca a trecut ce a fost mai greu!
Gabitz, sa va traisca finutul!
Carpatina, o zi usoara si tie!
Noi bine, sanatosi, voiosi, cei din burtica supermiscaciosi. Trebuie sa fac cumva sa o mut pe Sara in camera ei al somn ca nu mai merge asa...Nu vrea sa adoarma decat cu mine si apoi facem mutarea, dar se mai trezeste uneori noaptea si vrea iarasi cu noi...greu...Pe de alta parte, ea in patut nu mai vrea, clar, spune ca patuul este al...Emmei!
O zi minunata tuturor!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 25 +
Yaia spune:
citat din mesajul lui adimercedes Yaia, am reusit, intr-un tarziu, sa vad pozele de la petrecerea voastra. Ce scump e Tudor!!! Ce incantat era el de trusa de scule :p Si ce fascinat de lumananrea de pe tor - nu si-a parlit nasucul?! Tu esti ff faina, iti sta ff bine cu parul asa mai scurt si graviduta, iar rosul ala te prinde bine. Apreciez femeile carora le sta bine in rosu. Eu arat ingrozitor cu orice nuanta de rosu , asa ca daca vreau ceva rosu pe mine, trebuie sa fie mai multe combinatii de culori in model... Aaaa, si musai sa mentionez torturile. Te pricepi!!!! Eu nu as fi in stare sa fac nici macar o ureche de urs, sa nu mai vorbim de cateva torturi cu modele diferite! Si oua umplute - mniiiiam. Si Fanta - asta era pt tine, nuh?! Inca o data, super Delfinashu . E un scump! |
Multumim mult!Uau...cate complimente, nici nu mai stiu ce sa spun, m-ai lasat fara cuvinte!
Nasul nu si l-a parlit, dar nici mult nu mai avea. In schimb, camasa a fost plina de frisca, nu si-a dat seama ca atinge tortul daca se apropie atat de mult de lumanari. oricum, camasa a fost ultima noastra grija, ne-am temut ca o sa-si aprinda parul, ca Michael Jackson!
Fanta pentru mine si nu numai, dar din pacate de oua umplute nu am putut sa ma bucur, ca au avut maioneza facuat in casa si umplutura facuta cu ficat de pui, asa ca am stat deoparte...desi as fi mancat si cu ochii, ca tare imi plac!
Marunzika spune:
Nana & Ana ! Fericire, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
Sanatate bolnaviorilor!
Of, Maria ce ai mai tras si tu cu Teo . Eu cand aud de bebei bolnaviori, spitalizare si branule ma apuca bocitul.
Rox ma bucur ca sta Bubu la inhalatii.
Multumim pt aprecirile pozelor Energiei !
O saptamana linistita, insorita va dorim.
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
Azi dimineata am scos din cuptor chiflele si i-am spus Energiei ca sunt fierbinti, iar ea-mi raspunde "mami, und frige nicht".
De cateva zile e indragostita de "bate vantul frunzele" si-l canta asa frumos (cra-cra) si face si toate semnele cu manutele. Ii mai place Gargarita-rita si "melc-melc". Iar seara la culcare spune "somnoroase pasarele", "catelus cu parul cret", "un pitic atat de mic" si incercam si cu "O furnica duce-n spate". Dar, ce-am observat, noi vorbim it si ro si ea ne raspunde f mult in germana. Papi-i zice deja "nemtoiaca mea" !
Suntem in urma rau cu puzzel-ul, din pacate nu avem performante in acest "domeniu", caci Energia nu are prea multa stare.
Erina felcitari pt bb baietel. O sarcina usoara in continuare si un David sanatos. Si noi avem un Davide in familie, fratele cel mic al sotului, care azi face 18 ani . Ai dreptate, nu se vede ca Energia nu mananca, cantareste cam 12,3kg si are 90cm, dar probabil Daria e mai inalta si cam aceeasi greutate si de aceea pare cu mai putina carnita pe pulpite, probabil ca s-a inaltat mult in ultima vreme.
Ma duc s-o animez, ca de nu iar picteaza peretii pe care papi i-a zugravit din nou sa arate cat-de-cat bine.
Yannisa Milena
24.08.2007
Yaia spune:
citat din mesajul lui bikmaria buna,pupam mamici ,pitici ,bebei si burtici noi am avut cateva zile tare grele,am fost internata cu Teutza,a avut laringita ,suntem pe antibiotic injectabil pana maine seara ,ea e tare cumintica ,are branula pusa in manuta si ne spune ca e un fluturash pus de d-na dotol si trebuie fluturashul sa bea apa dimineata si seara ,sta asa de cumintica cu manuta intinsa sa-i puna antibioticul,apoi zice :gata ,a baut tot fluturashul,in rest e vioaie ,mananca se joaca si nu tace o secunda,cand am mers cu ea la spital ,d-na doctor a consultat-o si mi-a spus pe un ton mai grav"parerea mea este sa stati internata cu ea",eu eram terminata,mi s-au umplut ochii de lacrimi instantaneu,ea m-a vazut,sa uitat mirata la doctora si zice:Doamne feeste dotolo!!!,mama ta ,bataita Teo,, si cat am stat internate a rasunat salonul de cantecele ,ea s-a comportat exemplar ,in schimb eu ...,mie mi-a fost tare greu ,nici nu pot sa-mi inchipui ce este in sufletul mamicilor care au puii bolnavi si trebuie sa stea cu ei internati prin spitale,sa-i vada cum sufera |
Off...sanatate multa, Teutza! Putere, Mario, hai ca trece repede! Ce dulce si intelegatoare e nora Mihaileascai! Norocoasa!
Yaia spune:
citat din mesajul lui bikmaria am pus si cateva poze cu fratele cel mare si surioara lui http://family.webshots.com/album/575152989CSfAnQ sper sa va placa |
Plac...cum sa nu placa?
danielle02 spune:
mamici,va mai amintiti de noi?/
nu am scris de un car de ani.ne-am mutat in sfarsit si asteptam sa ne dea drumul la net.se misca tare greu astia
in primul rand vreau sa urez la multi ani!!! tuturor sarbatoritilor,atat mari cat si mici,sa aveti o viata frumoasa,multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
felicitari din suflet betty,recuperare rapida si bebe sanatos!
noi suntem bine bine,fericiti in noua casa,fetele au camerele lor,plus inca una extra cu toate jucariile unde isi petrec timpul.
Ebonee o iubeste pe Melissa,are grija de ea,ii da lapte,o schimba de pampers e tare haioasa
o sa [pun poze curand sa ne vedeti.
nu am citit absolut nimic din urma din lipsa de net si timp:(((
va tzucam pe toate si toti,sper sa imi dea drumul la net cat mai curand sa mai intru pe la voi.deocamdata scriu de la niste prieteni.
multa multa sanatate si toate cele bune de la noi
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
Yaia spune:
citat din mesajul lui adimercedes Cred ca ori ii dai devreme (cum a facut Yaia sau Sim) si bb are timp sa se imunizeze, ori ii dai mai tarziu si iti vor veni atunci cu tot felul acasa . |
Dupa parerea mea, nu conteaza cand incepe un copil gradinita pentru ca toti trec prin imunizare, one way or another (unii sunt mai puternici, depinde, cred, si de mostenirea genetica, alimentatie...cine stie!). Dar e important de ales momentul cand mama nu e distrasa de nimic altceva, gen alt copil, sarcina sau serviciu de unde nu poate scapa, pentru ca bolile apar in colectivitate, asta e, e parte din procesul de imunizare si nu avem ce sa facem. Si e greu de trecut prin ele indiferent daca copilul are 10 luni, 3 ani sau 6 ani. E greu cand sunt bolnavi, asta e. Eu prefer sa sufar eu ca un caine 2 saptamani decat sa fie Tudor bolnav o zi!
bebeka spune:
Buna fetele!!
Imunizare sau nu,aceste 2 luni de cresa aproape mi-au terminat copilul .I-am dat antibiotic cat nu au luat altii in ani.Dupa un episod de traheobronsita la care a facut injectii ,a stat sotul cu ea acasa 2 sap jumate ca sa o punem pe picioare si am dus-o iar la cresa.A stat luni ,marti si miercuri,am lalait-o cu panadol si eurespal pana duminica iar de luni a venit febra .Care febra a culminat vineri cu aproape 40 in conditiile in care era pe nurofen si panadol plus ca avea 3 zile de augmentin.
Am fost la spital si au schimbat augmentinul cu klacid si a inceput sa cedeze febra iar acum e bine.
In 2 luni copilul meu a luat augmentin,sumetrolim,injectii cu ampiplus,augmentin si acum klacid.Imi vine sa mor am plans ca niciodata de mila ei.
Concluzia e ca trebuie sa renuntam la cresa,nu se mai poate asa mai ales ca sezonul virozelor e abia la inceput;pana in martie e cale lunga....
Sunt trista ,parca nimic nu merge bine si ca sa fie totul negru pana la capat am luat salariul cu 7 milioane mai putin fata de cat luam cei 85%.Aia astept sa vad cat voi lua luna viitoare ,caci acum am luat jumate 85% si jumate de luna platita.cred ca va trebui sa-mi schimb serviciul...