LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (345)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Astazi aniversam doua mamici puternice si luptatoate, greu incercate, dar care demonstreaza ca femeile sunt puternice si pot invinge orice.
LA MULTI ANI
Nana draga, mamica curajoasa, puternica si luptatoare de Fluturas iubit, sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si Fluturasului drag, sa va bucurati de ea toata viata!
Ana (Slippers) draga, mamica puternica si plina de energie de Veveritzi dulci, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si energie sa ai in continuare grija de Veveritzii nazdravani!
Fetelor, sa vi se indeplineasca toate dorintele!

PS Sa trimit oare 2 sacose diferite la fiecare adresa? Mi-e ca una e neincapatoare.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Yaia, Ema iti prezisese inca un fecior! Eu tot insist pe aici cu caruciorul roz in ce te priveste!Sper ca nu ai de gand sa ne tii in suspans pana la nascare????

Aha, deci e in tabara cu sora-mea! Ca am si uitat, de fapt nu numai de prezicerile de la odisee, dar am uitat intr-o zi si de programarea pe care mi-o facusem la banca, de m-a sunat tanti aia disperata ca ce s-a intamplat, ca eu nu am ratat nicio progreamare...ei, dar am uitat efecitv...de, gravidosenia!
Eu as vrea sa aflu si azi, poate asa m-as mobiliza pentru camera lui Bebedoi, dar nu tine de mine. Daca pe 10 nu-mi zice la eco, probabil o sa-mi iau de pe net un test de acela ce prezice sexul bebelusului, asta ca sa nu murim toate de curiozitate pana nasc eu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
De dimineata experimentez niste dureri puternice partea de jos a abdomenuluyi. Am luat un no-spa si sper sa treaca. Cred ca sunt pe fondul oboselii si al stresului de ieri. Aseara am iesit si am sarbatorit, apoi am facut cumparaturi de mincare.
Trebuie sa ma disciplinez sa mai las treburile...abia am terminat de aspirat si vreau sa si dezinfectez peste tot...

Yaia mi-am amintit ce spuneai despre tinut copii in brate. Si eu o tin pe Daria, o ridic, o car si citeva etaje pe scari dar medicii au cam interzis. E foarte alintata si bineinteles ca imi e drag si mie sa o tin dar ieri am exagerat si cu asta...

Ema spunea ca eu voi avea baietel si tu fetita!
Iti doresc sa fie cit mai evident la ecografie si sa iti spuna ce este. Chiar si la fetita un medic bun poate
vedea tuburile falopiene care formeaza un clopot (imi amintesc explicatia data de dr. cu care am nascut-o pe Daria).
Ieri doctorul i-a dictat asistentei in primele fraze: fat unic de sex masculin.
Daca nu aflati iar e OK, stiu mamici care chiar isi doresc sa fie surprinse. Cel mai important e sa fie bebelusii sanatosi si sa nastem cit mai aproape de termen! Puteti adauga mai apoi in camera citeva accente de roz. Apropo,la noi-bebelusul va sta in pat rosu cu roz.

Eu nu prea ma stresez cu treburile, desi casa arata ca dupa razboi. Dar efectiv nu mai am energie si pentru asta. E drept ca nici Tudor nu prea ma lasa, vrea joaca non-stop.
Dureri am avut si eu acum, la Tudor nu am avut asa ceva. La mine erau fie de la vezica plina, fie de la balonare, desi simteam cum cineva ma taie cu cutitul dintr-o parte in cealalta a burtii, undeva sub burta, de fapt. si mai am si dureri in parti, probabil de la intinderi de muschi si ligamente...cine stie. In plus, mie mi-a spus la ultimul control can atunci cand mi-a verificat colul, s-a deschis la atingere , dar ca e normal la a doua sarcina, deci totul ok! Acum am grija si evit pe cat posibil sa-l car pe tudor in brate, dar cand nu am incotro, asta e. De obicei il iau putin si apoi i-l pasez lui tati, dar trebuie sa se faca operatiunea cu distragere de atentie, ca altfel e jale! Uneori vrea doar cu mine...

Mey...acum trebuie sa vina Ema sa zica ce a prezis...ca tu spui fetita, Gabriela a zis ca Ema a prezis baiat...pai eu ce fac acum?

Eu as vrea sa aflu ce e, daca se poate. Dar aici politica e clara si asta e. Chiar daca e a vede clar ce e, prefera sa nu zica daca nu e 100% sigura...sa vedem peste 2 saptamani ce o sa fie.
La noi oricum Bebedoi va sta in patut cu aparatori bleu, noroc ca am si ceva lengerii de pat albe si galbene cu animale. Dar daca doarme bine, nici nu mai conteaza cum e patutul colorat...noi perdeaua, draperia, covorul si lumina vrem sa le luam cu tema, ca mobila va fi alba, ca si la Tudor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Yaia, Ema iti prezisese inca un fecior! Eu tot insist pe aici cu caruciorul roz in ce te priveste!Sper ca nu ai de gand sa ne tii in suspans pana la nascare????

Eu eram convnsa ca a spus fetita. Sau era vorba de tine??? Nu mai stiu nici eu...
Si eu zisesem baietel la Yaia mai ales ca simptomele in sarcina sunt la fel ca la Tudor, chiar mai accentuate!
Yaia asteptam cu nerbdare 10 noiembrie. Sa fie cum iti doresti adica sanatos/a si bun/a si frumos/a ca Tudor!

De fapt, eu vad si asemanari, dar si marti deosebiri fata de prima sarcina...de, poate e si experienta acum care face diferenta.
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Fetelor, azi sunt si mai happy, ca acum o ora ni s-a nascut nepotelul, de 3500 gr, pe care abia astept sa-l vad diseara!

Sa va traiasca sanatos! Bun venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Ana!!! Sa fii ,mereu fericita si sa te bucuri sanatoasa de copiii tai superbi!!!

Petrecere frumoasa!!!

Yaia, offf taree rau cu durerile astea. Sper sa treaca! Ma invinovatesc ca nici forma mea fizica nu e buna si ma gindescce o sa fac peste 3 luni daca acum nu ma simt bine...

Doamne ajuta sa fie totul perfect!

Si eu sunt foarte curioasa ce e bebelusul din burtica ta! Testul acela de pe Internet cum functioneaza?

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
18+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si o saptamana usoara! Am o scurta pauza, cred singura pe ziua de azi.

Elliana si Razvan sa fiti sanatosi, norocosi si voiosi!

Nana si Ana , sa fiti sanatoase, fericite si implinite!

tuturor sarbatoritilor cu numele de azi!

Maria, multa sanatate Teodorei, cred si eu ca a fost greu, si noi am trecut prin laringita.

Erina, o sa fie tare bine si cu baietelul, ai sa vezi. Poate hainele roz si rochitele nu le va purta, dar unele merg si la baieti. Jucariile sigur le va folosi.

Sabina, ieri eram in masuratori cand ai sunat si nu am mai dat nici un semn dupa pentru ca am plecat repede. Mi-a fost si mie cam rau pe drum, asa ca nu ma mira ca puilor tai le-a fost si lor rau. Sper ca sunteti bine, da?

Yaia, eu zic ca e fetita, dar ii va sta tare bine in asternuturile bleu.

PS Unde erau pozele cu Energia?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Rox, ce rau imi pare de laringita lui Bubu!!! Macar Alex e bine??? Adevarul e ca sunt tot felul de viroze, ca si Lisa stranuta, baleste si muceste la greu de vreo saptamana. unde mai pui ca pe mine m-a durut gatul de am crezut ca innebunesc! Acum m-a mai lasat, dar am inceput sa tusesc ingrozitor. Si sotul de plangea si el de dureri de gat. Si tatal meu ma toca la cap ca Lisa e racita din cauza ca nu ii dau sosete in casa . Bietul copil, cica ce conteaza ca sunt 29*C?

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Multa sanatate si voua! Macar la voi e frumos, la noi asta e inceputul virozelor. M-ai amuzat cu sosetele, deh, asa sunt bunicii mai cocolositori cu imbracamintea. Mama mea tocmai ii zice lui Andrei ca e "racit cobza saracul", iar azi e cea mai buna zi de o saptamana incoace. Tot ragusit, dar oricum mai putin si nu mai tuseste asa rau. O s aii treaca, asta e. Alex e bine.

In afara de faptul ca pe vremuri nu erau conditiile de incalzit de acum (adica pe vremuri nu era caldura in casa si ne imbracau 'ca la stana', cum spunea maica-mea), trebuie sa aveti in vedere ca, pe masura ce imbatranesc, parintii nosrtii pierd capacitatea de adaptare a temperaturii corpului la mediu (adica imbatranesc) si cred ca, daca lor e e frig, tuturor le e frig. Asta-i treaba cu sosetele si caciulile in casa, la 29 de grade. Parerea mea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
azi sunt nasa, botez finutzul....

Sa-ti fie de bine nasitul, sa-ti traiasca finutul! Cu scoala merge bine, asa-i?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miaunici

Dragele mele, nu v-am uitat, imi cer scuze ca nu am putut sa fiu alaturi de voi si sa va mai citesc. Vroiam si eu sa le spun din timp La multi ani! minunilor din viata noastra, sa ne traiasca si sa se faca mari. Felicitari noilor mamici (am vazut listuta, de vreo 2 luni aproape nu am mai citit nimic, nu am mai reusit).
Eu sunt plecata in continuare la cursul lu' peste la Pitesti, unde sunt rupta de lume. Acum 2 saptamani am luat insa o pauza fortata pentru ca Andrei a facut pneumonie interstitiala. Am fost internati amandoi la Grigore Alexandrescu timp de o saptamana si apoi acasa cu antibiotic (cedax - ma doare inima cand vad ce i-au dat). Acu inca mai tuseste, mai rar dar inca nu a scapat de tuse, febra nu mai face (ajunsesem la 39,7 in fundulet) si nu mai are muci. Sper intr-o saptamana sa-l pun pe picioare, ca nu mai pot nici eu, cedez nervos, plus ca am reusit sa ma captusesc si eu cu niste virusi si am o tusea seaca, enervanta, plus un glas de ratoi.
Va pupacesc pe toate, va doresc tot binele din lume, acum intru si eu sa trag o lectura in diagonala

PS: rugaminte pt Papanash - stiu ca Adi este la aceeasi gradi cu Andrei al meu, daca cumva i-ai tinut ziua de nastere la gradi poti sa-mi trimiti si mie niste poze? Eu nu am mai reusit sa pregatesc nimic pt gradi. Multumesc anticipat.

In caz ca ne-ati uitat aveti cateva poze noi aici http://family.webshots.com/photo/2536702490101837621vbQBAM

Mai, mai, ce cretulin razacios, bucuros si frumos1 Sa fie sanatos, sa scape de boala si el si mami lui!

Mergi la inceput