Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2009)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

carmen, il dam la o scoala langa bloc. ne pregatim sufleteste sa-l lasam singur acasa, si nu pot sa-l duc mai departe...

particulare... mama, la ce scoruri sunt, n-am nici o sansa. intreaba sisi mai acu cateva pagini, ii raspunsese anka, vreo 2200 de ron...

tnks fetelor pt raspunsurile de aseara, am ras cu mare pofta inainte de somn!

dana, se mai deseneaza pe ei, dar nu domina tendinta...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
www.talentedenazdravani.ro/povesti.htm" target="_blank">Povesti cu si despre Nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

dar ce fac frate particularele alea din Ro ca sa merite atitia bani?
Asta unde l-am inscris pe Radu este semnificativ mai ieftina decat spuneti voi, si are program 8-17, cu supraveghere after school, inclusiv masa de prinz si teme facute dupa-amiaza cu ei.
Sunt curioasa ce servicii sunt incluse la 2200 ron?

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

a scris anka si detalii, am vrut sa dau copy dar imi merge netu tare prost aici un de sunt acum... cauta un pic in urma, sa vezi ce includeau.

mei, is tare mandra de mine, fi-miu gandeste ca mine.
maine plecam la munte, niste amici au tinut musai sa se serbeze acolo, au inchiriat o vila... le spun copiilor ca plecam.
aaa, ce frumos! pe ce traseu mergem?
bucuresti-paraul rece-bran...
si cu ce e marcat?
pai nu mergem pe munte, stam la cabana...
aaaa, pai asta e munte? n-are nici un haz...

iupiii,mi-am gasit parteneri de nebunie... imi seamana, manca-i-ar mama de pui de bufnita! si irisuca e de aceeasi parere, cum adica, sa nu mergem noi "sus de tot"?

Cristina
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
www.talentedenazdravani.ro/povesti.htm" target="_blank">Povesti cu si despre Nazdravani

Mergi la inceput

ps: la voi dupa ce dati send la mesaj sta ciocolata aia milka agatata de mouse?? f misto ideea, cred ca e prima reclama pe net care imi face pofta...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

danat, ma bucur enorm de mult!!!! felicitari Raduc!
Pai asa o veste si astepti sa te trag de maneca?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Danat, felicitari pt viitorul scolar!

Noi suntem inca in blocaj mental cu scolile, incerc sa depasesc scarba si trebuie sa ne ocupam pana nu e prea tarziu...

Cris, draguti puii da' nu de bufnita ci de capra de munte
Fi-mea e puturoasa, nu zic ca eu dau pe afara de harnicie dar imi place sa merg. Ea nimic, de nu stiu cate luni o duc pe jos peste tot si nu s-a obisnuit. Tot cu masina e cea mai fericita! Sau cu metroul...

Aseara am avut si noi o reusita: am fost cu ea la corul Radio si au primit-o. Preselectiile avusesera deja loc dar am abut bafta ca il stiam pe dirijor. Dar nu a primit-o pentru ca il stiam plus ca e inca mica (limita e de 8 ani). Mi-ar fi spus daca nu era ok, ca o dusesem de proba, sa o vada. Da cica e bine! Sa o vad eu acum cum sta ea locului 2 ore de repetitii
Ieri a stat, stiu si eu in ce pozitii ... dar a stat. Data viitoare trebuie sa aiba la ea o oglinda si un caietel sa isi scrie versurile Asta-i tare, acu sa o vad cum se descurca!

Oricum sunt mandra si sper sa nu se plictiseasca prea repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Felicitari, Sisi!
Super veste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bravo Sisi! Felicitari si fii convinsa ca daca ii palce,a u astia mici o tenacitate... Crede-ma, sigur va fi bine... Numai sa fii langa ea cand incepe sa dea de greu si s-o sustii la primul hop, ca apoi merge de la sine. Ma bucur mult! si de la Alex!

Dana, felictari pentru Raduc! Bravo!...
Ce imi place cand dati vetsi de astea!Mai vrem.

Alex isi stie 'colegii prin nastere' din pozele pe care i le-am aratat pe site - pe nazdravani - si ce ma distreaza e ca mai dau exemple - mai ales despre Silvia, Raduc, Diana si Ema care au invatat sa vorbeasca intr-o alta limba si care merg la scoli cu colegi care nu le stiu limba materna... Atunci il apuca ambitul! Asa ca nu stiti ce mult ma ajutati ca mai aflu vesti despre voi si ii pot spune si lui.

Aproppos de asta, Petra si Iris au de vreo saptamana, un admirator secret caruia ii place mult sa se uite la pozele lor... La Petra nu o avem decat pe cea de pe site dar la Iris avem mai multe... si sa vezi cum se uita la poze serios... Doamne, te strici de ras! Ce ma mai asteapta!

Da, asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Voi ati vazut ce nebunie-isterie e cu gripa porcina la Iasi?
Eu sunt paranoica cu acte in regula, doar stiti, si de azi nu il mai duc la gardinita - maii ales azi cand are la ore practicanti... si am sa mai astept si dupa vacanta o saptamanan sa vad cum evolueaza lucrurile... (ma rog, acum ca e la gradinita il tin acasa dar ce voi face anul viitor daca astora le mai vine o gogorita noua? Ca vaccin nu facem ce-o fi...)

Ideea e ca gripa o putem duce chair noi acasa sau o poate lua de la tenis sau engleza... nu e exclus... dar parca la gradinita unde colectivitatile sunt mai mari... ne permitem sa facem pass deocamdata.
Tocmai a sunat sotul meu sa imi spuna ca la gradinita care e in spatele biroului lui - cladirii unde are birourile - e primul caz intr-o gradinita, o tanara care e studenta la Universitate... deci ce spuneam mai devreme cu practicantii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare. Noi am cam disparut din schema cateva zile. Am avut musafiri toata saptamana (maica-mea cu matusa-mea) iar azi au plecat la Constanta cu Eliza cu tot, pana vinerea viitoare. E goala casa fara Eliza, desi cred ca e prima data cand abia am asteptat sa plece (ba mai mult! a fost ideea mea!!). Ma durea capul de atatea tipete frate!! Cat mai er ea la gradinita, mai era cum mai era. Dupa ce venea, nu ne mai intelegeam om cu om. Erika o cauta cu lumararea, Eliza o provoaca.. iese scandal garantat. Uneori cu prea multa veselie si chitaiala, alteori cu plans... Mie.. tot dureri de cap imi dau!
In plus, ne-am iesit nitel din ritm. Erika nu mai putea sa doarma dimineata dupa plac, deh, era fosneala prin casa. Adormea apoi inainte de pranz, circul lumii. Vremea a fost nasoala, nici afara nu am iesit cu zilele. Deci ce mai, aiurea aiurea de tot.

Ieri am avut o zi mega incarcata, am stat numai cu fundul in masina de colo colo (cu matusa-mea dupa analize, apoi la spital, etc...) trafic, ploaie, nervi, am ajuns acasa la 9 jumate seara, plecata de aproape 12 ore, aproape victima inanitiei, si ne-am apucat de pasaroi!
Ca deh, ta-su cu bunica-sa si matusa nu au reusit sa finalizeze ceva mai inchegat! Ca si-au dat cu parerea despre ciocul pasarii, maica-mea ca ala nu e cioc de papagal, ta-su ca "las ca merge si asa" si uite ca au abandonat toti copilul si a ramas cu cioc de vrabie pana am venit eu!

Am vazut ca au fost niscaiva discutii mai devreme, dar sper ca s-a razgandit intre timp Carmen (si Alex) si vor participa in continuare. Acuma, si mie mi s-a parut ca s-au cam amestecat parintii, dar apoi m-am gandit mai bine, si chestia asta nu o afecteaza pe Eliza, ci doar pe mine, teoretic, daca e sa afirm ca m-ar afecta.
Avantajul principal in cazul nostru a fost ca MIE mi s-a dat un sut in fund, ca nu prea lucrez constant cu Eliza - iar la noi zau ca e nevoie, v-am zis ca la gradinita e varza totul si e musai sa ma ocup de ea.
Desigur, si eu am ajutat-o pe Eliza, ea e destul de superficiala si vrea sa termine totul repede pac-pac, asa ca trebuie sa stai de capul ei sa ii zici ca nu e gata, ca mai treuie sa puna aia si aia... Poate ca e normal la varsta lor, poate ca la un copil de 10-12 ani e mult mai diferit, unul mare se gandeste singur, isi apreciaza singur lucrarea. Asta de 5-6 ani... nu.

Totodata, la noi nu conteaza competitia. Adica la Eliza zic. Pentru ea e de ajuns ca isi vede lucrarea pe site, ii plac lucrarile tuturor, dar da niste note de ma ia durerea de cap! Am lasat-o in pace, n-are cum sa dea puncte corecte daca ea tine aceeasi placa non stop - ei ii plac toate lucrarile la fel de mult, si da note diferite numai pentru ca nu are voie sa le dea la toti puncte maxime. Si cu asta e ingrijorator de sincera!

Deci.... de la Eliza.. sanse egale nu exista, decat daca sunt ... toti egali la puncte!

Dar ne place sa lucram, si uite, daca nu ar fi temele astea, mie nu mi-ar da prin cap ce sa lucrez cu ea.
Plasteline... mama mama apai noi avem un set de 24 de culori superbe, aduse de Mos Craciun, e o placere sa le modelezi, dar pana ieri nu mi-a dat prin cap sa folosim scobitori!

Mai citesc si revin

Mergi la inceput