Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2009)
Raspunsuri - Pagina 5
cristinamh spune:
carmen, sunteti cam prea aproape de socola sa va faceti prea multi prieteni imaginari...
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
cristinamh spune:
radeam eu de socola, dar acum nu-mi prea mai vine.
fi-mea plange de sare camesa pe ea, pentru ca peter pan a lovit-o cu piciorul si nu vrea sa-si ceara scuze! si nesuferitul nici nu vrea sa se mai joace cu ea.
sub amenintati crunte catre perete ca nu va mai fi primit in casa, si-a cerut scuze si copilul a tacut din gura.
din experientele proprii, plecam la scoala cu peter pan sau nu?
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
www.talentedenazdravani.ro/povesti.htm" target="_blank">Povesti cu si despre Nazdravani
mihaela_s spune:
Cristina, Silvia i-a pierdut pe drum pe prietenii imaginari dintre care Will era adoratul. Nu stiu cum si cand, dar nu mai e! Asa ca sunt sperante si pentru Iris. Si la noi era la fel, vorbeam cu hipopotami, cu teodore si alexandre si apoi cu Will, care mereu era cu noi pe oriunde mergeam. Si vorbea ea dar trebuia sa vorbim si noi, ca ea ne traducea ce spunea Will. Acum insa...mi-e dor de Will si mie .
PS Socola e departe de mine, dar avem clinica psihiatrica in oras, deci ma gasesc aia... in 5 minute sunt la mine...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
danat spune:
Baietii astia cred ca sunt mai pragmatici...noi nu avem nici un prieten imaginar!
Cristina, interesanta experienta!
Carmen...si?? Ti-a prezentat Alex pe cineva?
Mihaela te cred ca ti-e dor de personaj...si cred ca era tare interesant sa va implicati in discutii
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
mihaela_s spune:
Haha sigur Danat ca era interesant. Si mereu am acceptat ca e ceva normal, nu am presat-o cu nimic ca vorbeste aiurea....
Danat, nu ai raspuns la intrebare, de cand astept....
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
l_carmen2003 spune:
DanaT, nu... poate nu ma considera pregatita inca...
Mei, ce prietenii imaginari isi au resedinta la Socola?
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Haha sigur Danat ca era interesant. Si mereu am acceptat ca e ceva normal, nu am presat-o cu nimic ca vorbeste aiurea.... Danat, nu ai raspuns la intrebare, de cand astept.... fii alaturi de Mihaita vorbe de copil... Hobby www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor calator de profesie |
Mihaela, aaa??? Habar n uam despre ce intrebare spui si nu gasesc din urma, sau am orbul gainii ....sorry...poti sa o repeti?!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
mihaela_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Danat, am uitat sa te intreb: a fost acceptat Raduc la scoala la care ati fost la "interviu"? Tu ce mai faci? Daca ai putin timp, scrie-mi cateva randuri, mi-e dor sa te citesc . fii alaturi de Mihaita vorbe de copil... Hobby www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
Uite aici Dana...E pe pagina anterioara.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
danat spune:
Mihaela zau ca nu l-am observat .... clar am problema cu gaina...dar gata, sa traiti!
Da, Radu a fost acceptat la scoala, ne-a sosit saptamana trecuta scrisorica. Avem in noiembrie termen pt a-l controla medicul scolii. Si apoi, cica, urmeaza alte si alte termene. Nene, nu imi imaginam atitea etape numai pt a intra la scoala!!!
Hobby
dana_ene spune:
Felicitari, Dana!
Felicitari, Raduc!
Sa ne povestesti despre cum e acolo. Cred ca e foarte interesanta experienta voastra.
Noi nu am avut pana acum prieteni imaginari.
In schhimb ce am observat eu la frunzele mele este faptul ca orice desen ar urmari, fiecare isi alege un personaj si se identifica cu el. Mereu aflu ca "asta sunt eu, mami si asta e Roxana/Oana".
Nazdravanii vostri fac asa?