Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2009)
Raspunsuri - Pagina 14
l_carmen2003 spune:
Cristina, noi am vorbit si cu alti parinti si am hotarat sa inchiriem o sala in care sa facem serbarea -nu in cadrul gradinitei, ca nici pana acum nu s-a tinut in cadrul ei - si gata... n-au ce face... serbare cu parinti si gata.
Merita sa incercam, nu?
cristinamh spune:
si noi am vrea, numai ca "directiunea" le-a interzis educatoarelor sa participe la orice manifestare serbareasca in afara gradinitei.
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
cristinamh spune:
carmen, mai pe romaneste, l-ai cautat pe dracu si-ai dat de ma-sa...
fi-mea aseara:
i: mami, cum il cheama pe printul meu?
m> pai eu stiu mami, cum vrei tu!!
nuuu, printul meu, ala de la nazdravani!
- care mami?
baietelul ala cu costum de print!
- aaaa, alexandru!
daaaa, alexandru! imi arati desenul lui? vreau sa-i dau nota mare la printul meu!
- mami, alexandru nu participa.
dar mai vine la mine, da? cu calul, da?
- vine mami, a promis ca vine la bucuresti si ne intalnim cu el. dar uite, n-o sa vina imbracat in print, ca daca il vad si alte fete, o sa ti-l ia.
dar macar cu calul vine?
- pai nu poate sa ia calul de la iasi in masina... si e prea frig sa vina pe cal!
se imbraca si el mai gros...
eu una m-am tavalit pe jos de ras... ai grija cum il montezi pe alex! si apropo, daca mergeti la antipa, ceva, ne bagam si noi in seama. chiulim de la gradi...
ps: n-ai macar coronita de printz ??
Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
iuliana spune:
Cristina, se pare ca e dragoste mare acolo:)).
Am sfirsit si noi we-ul...oboseala cit carul. Simbata au avut fetele repetitie pentru recital, apoi ne-am carat la prietenii nostri si ne-am intors azi dimineata ca la ora 3 pm au avut fetele spectacolul. Am pus poze si filmulete aici http://entertainment.webshots.com/album/575638319ItsXQu . Bineinteles ca fetele mele au fost tare frumusele (ce sa mai faci si cu cioara). Am lucrat la parul lor cite o ora la fiecare...dar pe cuvint daca au miscat sau au facut scandal. Au rabdat cu stoicism bagatul a cite 35 de clame de par la fiecare. Si apoi normal ca li s-a admirat coafura:)). Costumul Emmei facut de mine a iesit de nota 10 zic eu. Diana a avut costum la fel cu celelalte fetite. Asa de nostime au fost fetitele dansind pe melodia "under the sea". Tare incintate au mai fost mindrele mele si fara nici un fel de emotii. Ba chiar mie si lu' ta-su ne-au dat lacrimile ca 2 prosti cind ne-am vazut plozii pe scena.
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristinamh carmen, mai pe romaneste, l-ai cautat pe dracu si-ai dat de ma-sa... fi-mea aseara: i: mami, cum il cheama pe printul meu? m> pai eu stiu mami, cum vrei tu!! nuuu, printul meu, ala de la nazdravani! - care mami? baietelul ala cu costum de print! - aaaa, alexandru! daaaa, alexandru! imi arati desenul lui? vreau sa-i dau nota mare la printul meu! - mami, alexandru nu participa. dar mai vine la mine, da? cu calul, da? - vine mami, a promis ca vine la bucuresti si ne intalnim cu el. dar uite, n-o sa vina imbracat in print, ca daca il vad si alte fete, o sa ti-l ia. dar macar cu calul vine? - pai nu poate sa ia calul de la iasi in masina... si e prea frig sa vina pe cal! se imbraca si el mai gros... eu una m-am tavalit pe jos de ras... ai grija cum il montezi pe alex! si apropo, daca mergeti la antipa, ceva, ne bagam si noi in seama. chiulim de la gradi... ps: n-ai macar coronita de printz ?? Cristina www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani - mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa. Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi. Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite |
Intai sa stii ca da, avem coroana de print si sabii si sulita si arc si pistoale si mitraliera si de toate. Si cal alb.
Si ar fi super sa ne vedem la Antipa.
cristinamh spune:
iuliana... under the sea e buna sa-i dai drumul pe youtube noroc ca aveati si pe doamna, drept model...
carmen... puteti lua macar coroana pe printz...?
Cristina
liliac1 spune:
Iuliana Ai doua fete superbissime . Intr-adevar rochita Emmei este de exceptie. Are fetita ta gratie si talent, se vede ca-i place ceea ce face.
Cat despre Diana, e o scumpilica.
La asa prestatii este normal sa va dea lacrimile de emotii. Va
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
iuliana spune:
De prestatia sirenelor am ris (si nu numai eu, ci toata sala), dar au fost tare dragalase.
Aseara vine Alex la mine rizind in hohote si-mi zice: stai sa vezi faza la fi-ta (le facuse el la fete cartofi prajiti cu ccc cabanos). Ii spune Dianei ca sa manince si cirnati si nu numai cartofi, la care ea: you're not my boss to tell me what to eat. El ramine blocat si o intreaba: dar cine e boss-ul tau? ea: mami, el: si cine sint eu? ea: just daddy. Pot sa spun ca am ris copios amindoi de ce o duce mintea.
cristinamh spune:
iuli, nu-i a buna. dupa ce-i trece zambetu lu tati si o rumega, va face pachet spre s. F.
Cristina