Nazdravani de august-septembrie 2003 (oct.2009)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Iuliana sunt super, e normal sa iti dea lacrimile...
Felicitari pentru amandoua!
Cristina avea dreptate cu pachetul spre S.F. Ar trebui sa lucrezi la chestia asta cu boss-ul, mai ales ca sunt fetite si se stia idolul lor banuiesc... s-ar putea sa se simta detronat...

Cristina, nu stii tu ce la 'fericit ma simt' am auzit aseara...

Mergi la inceput

Mei, mi-am facut de lucru cumva si nu stiu cum...
Ieri nu l-am dus pe Alex la gradi ca ma gandeam ca s-au tinut alegeri in sala lor de clasa si paranoiamea a lucrat etc...
Am aflat ca nu s-au tinut in sala respectiva si eram hotarata sa il duc azi. Dar aseara, dupa ce a adormit, a inceput sa chihaie, si a tusit pe bune de la 22,00 la 23,00.
Si apoi a adormit... Unde sa-l duc azi la gradi? Nu are gatul rosu nu a mai tusit dupa showul de asta noapte... nu il doare decat burtica la cat a tusit. Imi e asa mila de el!
Nu stiam ce sa ii mai fac. Am deschis geamul, i-am dat miere, sirop de brad etc... nimic. Nu stiu de la ce...

In fine, l-am lasat dimineata dormind, era extenuat si sa speram ca nu e ceva grav... doar ca nu pricep de la ce. Sper sa nu fie alergie la ceva ca nu am idee de la ce sa incep...

In rest... Pontul Iulianei functioneaza super, am avut o saptamana linistita si cu engleza, chiar ii place, e atent si cere sa faca exercitii-!!! - Mai nou vrea la Hollywood si isi imagineaza ca am sa il duc la vara acolo!!! - auzi la el... - daca invata engleza, insa pana atunci functioneaza si sper sa ii canalizez interesul spre alt loc de vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mei, pentru cine nu-si da seama, aseara am fost si eu su carmen "asistenti", iris si alex au avut intalnire virtuala... ca s-o probrameze pe-aia reala, normal.

de-ale a alex fericit, si fi-mea nu se mai culca de emotie, ca a vorbit cu printul ei.

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Pai, cum poate Alex sa fie boss cind el le face toate placerile si le pupa in fund continuu. Boss-ul sint eu...adica dragon lady. Unul din noi tre'sa fie, ca altfel ni s-ar urca plozii in cap. Daca ar fi dupa Alex, nici o sansade disciplina...si stiu copiii ce stiu.

Asa ca pachetul la SF nu ar avea nici un efect .... ba mai degraba ar inrautati lucrurile. Hai ca glumesc, dar credeti-ma, cind vine acasa am 3 copii in loc de 2.Aseara i-am pus pe toti 3 la treaba: Alex laaranjat pijamalele pe care le tot deranjeaza, Emma si Diana la aranjat sosetele pe care le-au scos din dulap si le-au desfacut. Sa fi vazut ce mutre de osinditi aveau:)).

Si sa nu credeti ca Alex se supara. Nuuuuu, el nu vrea sa fie boss-ul lor, ci vrea sa fie leatul sau "just daddy"-ul lor. Si nici eu nu vreau ca el sa fie boss-ul lor...imi place cind il vad pupindu-le in fund:)).

Carmen, ai trecut la petit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Iuliana superbe fetitele tale, iar Emma este foarte serioasa (asa este ea mereu, sau erau emotii?), pe cat e Diana de zambareata!
Felicitari pt rochita Emmei, e delicata si foarte frumoasa. Esti talentata mamico! Admir persoanele care stiu sa croiasca, bineinteles si pt ca eu nu am habar si nici rabdare pt asta

Cristina, Carmen sa inteleg ca incepem sa stringem banu“ pt dar?
Daca aveam fetitza, asa un ginere mi-as fi dorit si eu

Pupicei!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It“s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

dana... pai n-ai fetita, ia strategia de la iasi... cauta-ti .
ai vazut cerintele: cal, costum de print... nimic pretentios

carmen, alex ce zice de nebunia lu' fi-mea?

Cristina
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristinamh

dana... pai n-ai fetita, ia strategia de la iasi... cauta-ti .
ai vazut cerintele: cal, costum de print... nimic pretentios

carmen, alex ce zice de nebunia lu' fi-mea?

Cristina

Pai sa-ti amintesc cine a facut primul o pasiune?
Ma intreaba mereu cand mergem la Bucuresti...

Pana una alta nici azi nu merge la gradinita caci tuseste. Fara febra, fara dureri in gat doar o tuse plina si persistenta.
Azi vine dr acasa sa il vada ca nu il duc la cabinet... Ma rog, l-am chemat de ieri dar a spus ca intrucat nu e urgenta sa il inteleg ca poate veni abia maine - azi adica... asa ca azi vreau sa il asculte la plamani etc... Problema e ca voiam sa vina mai dimineata sa ii ia si niste analize dar poate ajunge abia pe la 9.30 - 10 si nu stiu daca pana atunci nu il scapa mama sa bea sau sa manance ceva...
Sa vedem ce are ca nu inteleg tusea asta de loc.
Culmea e ca tusesc si eu, la fel, doar ca asa des...

Iuliana, la 'petit' ce? Petit fille sau sectia 'petit'?
Stiu cum e cu taticul-copil-musafir acasa, ca am si eu unul, care se joaca cu Alex ca si cum ar fi de o varsta, i-ar place sa fie tratat si alintat de parca ar fi de o varsta dar are pretentii in schimb...
Si eu ii pun la treaba ca nu se mai poate altfel...

Gata va las.
O zi buna si sanatoasa!

[b]Cristina, am verificat ieri si meebo si yahoo merg super acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am aruncat doar un ochi diagonal, cat sa vad o parte din pozele fetelor - Iuliana, costumul este cu adevarat superb! Emma este deosebit de gratioasa, dar nici cu Diana nu mi-e rusine. Felicitari pentru spectacol!
Si cat sa vad ca se fac planuri... Da' intreb eu... Juma' de imparatie aveti? Calul na, e simplu, de-ala are toata lumea

Noi suntem super stresati. De fapt, gresesc. EU sunt super stresata, barbatu-miu pare sa n-aiba nici o treaba! Mai e putin pana la plecare, mi se pare ca se precipita lucrurile, sunt multe chestii de aranjat aici, etc. Am purces le vanzarea apartamentului, sper sa facem precontractul saptamana viitoare, daca lucrurile merg conform planului, dar na, oamenii solicita credit, cu creditele.. lucrurile stau cum stau, asa ca am un mare stres. Pentru ca daca nu reusim sa facem acum vanzarea (ma rog, sa finalizam in ianuarie), nu prea vom mai avea timp sa o facem pana plecam. Mai ales ca intre Craciun si Pasti totul va fi paralizat. Nu ca ar fi acum vreo mobilitate fantastica in tranzactiile astea...
Dar pentru mine e un stres imens. Eu ma ocup de toate. Acum, na, barbatu-miu lucreaza. Ce mare lucru ar putea el sa faca de acolo. Si na, cand am pe cap toate actele, ca eu ma ocup, toata planificarea, trebuie sa mergem la medicale, caut bilete de avion, totusi nu le putem cumpara pana nu finalizam cu casa, trebuie sa schimbam pasapoartele fetelor cand ne intoarcem din Spania, m-am apucat de strans o parte din lucruri, cu economiile stam prost, va trebui sa dam si masina (ma rog, sa predam leasingul), plus treburile zilnice, zilnic ma intreb ce sa mai gatesc, tot timpul treaba, ordine, rufe, calcat, spalat, fugi dupa Eliza, culc-o pe Erika, cu Eliza nu fac in mod constant lectii, desi ar trebui... De exemplu, la citit, ar trebui sa stau langa ea si sa urmaresc. ori eu, tot fug prin casa, calc rufe.. Ea mititica sta cu ditamai cartea in brate si pana la urma se descurca aproape singura.
Zic de citit... Stiti ca eu nu vroiam sa invete sa citeasca. Adica na, stie toate literele, stie sa citeasca multe cuvinte in romaneste si in engleza, dar cum la anul o va lua de la capat cu franceza, chiar nu am vrut sa incurajez cititul efectiv. Una e sa silabiseasca un cuvant doua, si alta e sa citeasca din carte propozitii lungi. Dar nu am ce sa ii fac, ea insista acum, toata ziua citeste tot ce apuca, pe cutia de lapte, pe punga de cumparaturi, pe etichetele de pe rafturi, pe corturile electorale
Deci ma simt ultra-aglomerata, obosita, stresata. Cred ca si ele ma percep asa, ca au inceput sa fie cam agitate si ele...

Asaaa... Ma duc sa echipez piticotul si sa iesim sa cumparam una alta. Mi-am propus sa fac niste ardei umpluti astazi. Mai trebuie sa fac si o paine, si sa ma gandesc la ceva pentru diseara.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Mei si eu si Alex am facut o super viroza... Bine, eu chiar m-am simtit rau zilele astea dar spuneam ca e de la 'batruneturi'... pana una alta haraim amandoi 'usor'... Alex are si nasul infundat... si tusim, plin enervant si destul de frecvent.

Am facut analzie sa vedem ce iese - sigur nu ne 'porcim' dar cica e posibil sa ne bage pe antibiotice... (de ce daca nu avem febra?!!) - asa ca si restul saptamanii asta pass la gradinita. Adica in luna noiembrie copilul a fost 2 zile mari si late la gradinita, nu ca eu as suferi cumva... dar lui ii e dor de copii.

In rest? daca fac abstractie de tuse eu sunt ok.
Chestia ca pana nu vad rezultatele la analize maine nu am curajul sa il duc nici la inot si nici la dans si imi face capul calendar.
Sper sa nu amanam venitul la Bucuresti... ca mi-am gasit beleaua.

Cristina, avand timp liber din plin am decupat aseara cerculete... si s-a apucat sa le lipeasca intre ele... Asa ca azi trebuie iar sa decupez, altele ca nu i-a placut ce a iesit... de ma doare capul... si noi suntem doar out-sider-i...

Mergi la inceput

anka, da' de printul care s-a insurat din dragoste cu fata cea frumaosa si saraca n-ai auzit? ce, mereu e din interes, cu juma din imparatie? ca doar nu-i urata sa-i fac ditai zestrea...

carmen, nu cumva sa nu veniti, ca mi-am gasit beleaua cu fi-mea! cred ca nu e minut sa nu intrebe cand vine printu ei la bucuresti. pai ce ma fac frate cu ea in adolescenta?!?!!?

aseara am fost la discoteca. da da, la un bal al bobocilor, m-am dus "cu treaba" la invitatia unui coleg... adica el avea nevoie de fotograf, eu am gasit fotograful, dar cum distractia era moka, m-am dus ca "asistent" (si chiar am muncit, am iesit sa cumpar baterii pt blitz...) asa, sa revin. fata de ultimul bal la care am participat, in calitate de cadru didactic, acum muuuulti ani, am constatat o evolutie. adica nu mai sunt manele. . in rest, dumnezeu cu mila, ambalajul e frumos, dar e cam gaunos... probe de aptitudini nu s-au mai dat, sa nu-i faca de ras, ca nu prea aveau cu ce sa faca spectacol.
dar daca asa arata fetele la 15 ani... o doamne, tare complexata m-am simtit .

si faza serii a fost cand am vrut sa trec pe un hol ingust... si copiii..."dati-va mai la o parte, sa treaca dna profesoara!". am intepenit... chiar asa mi-a ramas moaca, n-o sa pot scapa de ea?

Cristina

Mergi la inceput