Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
dayanara spune:
vladimirescu eram sigura ca totul va fi bine in ceea ce te priveste dar confirmarea e bine venita! odihneste.te chiar daca n.ai stare
denisa, incet incet se vor schimba lucrurile si acolo, despre bebe, aici nu le au cu microbii, ti.l da langa tine de cand se naste , la 2 zile te externeaza, odata iesit din spital copilul poate sa iasa la plimbare imediat, eu l.am scos pe ivan dupa ce.am iesit din spital la plimbare, plus ca aici nu.ti vine pediatul acasa, nu exista notiunea asta, deci la o saptamana cel mult am fost cu el la doctor la controlul de rutina
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
andra_s spune:
vladi super ce ne spui tu acolo!!! ma bucur ca a fost totul bine, si ce sa mai zic, trag concluzia ca nu luxul ne lipseste noua in spitalele din Romanica noastra, ci zambetele si caldura personalului care iti dau aripi (vorba spotului publicitar).
iar referitor la ce zicea rebiana de bebe miscator de la odiseea de ian-feb, l-am vazut si eu, priviti: http://www.youtube.com/watch?v=AvLJKTaPE3k eu cred ca o miscare ca aceasta in ficat iti cam taie respiratia, zic si eu, mamicile cu experienta ma pot contrazice.
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
20+
vladimirescu spune:
DELIA13, te rog eu lasa vopsitul pe anul viitor! Nu doar ca e f toxic sa vopsesti tu insati, dar e toxic sa traiesti in camera cu ceva proaspat vopsit! Uite, tu bei alcool sau iei droguri? Nu, bineinteles. Dar de vopsit de ce ti ser pare ca e m putin rau? E cam la fel, substanta cu toxicitte care se absoarbe usor in organism. Ascult-o pe Dayanara si lasa-te de vopsit. Iti jur ca tot asa vei trai in casa ta, si cu calorifere vopsite, si cu ele nevopsite, nu e important, crede-ma. Uite, casa mea e gata de 3 saptamini, casa noua la care am construit si finisat 2 ani, dar nu ma mut pina in jumatatea lui noiembrie pt ca astept sa iasa ce e mai toxic din vopselele di pereti , adezivi etc - tot ce se pune la o casa e chmic la o adica... asa mi-a zis doctorita, asa fac, chiar daca asta inseamna inca 700 eur chirie pe luna de platit aici unde stau deocamdata... Sa nu luam in usor nici un amanunt care tine de sanatatea lui bebe mic... Pup!
DIANAMI: ma bucur tare ca esti mai bine, stai cit de cumint epoti tu l apat. Si eu am avut hemoragii grave in luna a 2-a si mia trecut cu stat cuminte ca un inger in pat, nemiscata aproape, pina azis doctorit aca ajunge :)
Si eu am laringita acum de la Vladimir al meu, si-mi curge nasul ingrozitor, ba-mi curg si ochii.. Dar nu mi-e teama cu sufocarea, pt ca daca nu am patit asta in viata mea, nu o mai fac. Aia cu sufocarea nu tine de microbul / virusul cu care e infectat laringele, ci de predispozitia persoanei de a i se inflama brusc laringele cindse infecteaza. Asasadar, nu-ti fa griji, tu nu ai sa patesti nimic. In schimb, grija mare la copil, e posibil ca figura sa se repete cind o mai avea laringita - dar acum vei sti ce sa faci :) Sanatate multa la toata familia ta si fii pozitiva - bebe mic e bine, cel mare e spre bine, vezi??? DD va iubeste!
18+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
dayanara spune:
andra foarte frumos filmuletul, cate luni are ?
mare dreptate ai cu zambetul si buna vointa, pe mine asta ma relaxeaza cel mai mult cand merg aici la doctor, intru in spital ca in hotel, cu zambetul pe buze, deoarece am doar amintiri placute
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Da Andra, acesta este!
Roxana, fata respectiva are 27 de saptamani de sarcina!
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
vladimirescu spune:
REBIANA: si tu sa stai cuminte, draga mea, chiar daca ai cerclaj e bine sa stai linistita, intinsa in pat chiar, cit de mult poti tu. O sa te obisnuiesti cu cerclajul si totul va fi bine. Ti-am zis de prietena mea cu cerclaj din luna 2 pina in 9 si contractii cumplite, dureroase, de la inceput pina la sfirsit, voma totul, a slabit 9 kg in sarcina... Ei bine, baiatul ei are 9 ani acum, e frumos de pica, cel mai bun din clasa la British school, schiaza iarna in Alpi pe pirtie neagra si vara merge cu tata lui cu placa pe valurile din Turcia... Ceea ce-ti doresc si tie!!! :))
Ca ai intrebat: nu o sa nasc in Elvetia. Nu sint snoaba, asa cum poate am parut multora... Am venit pina la Geneva pt amnio pt ca nu am incredere in laboratoarele noastre genetice, iar cind am auzit ca Medlife, Medsana etc trimit probele de lichid amniotic cu DHL in Grecia sau la Viena... mi-am dat seama ca e mult mai bine sa ma DHL pe mine insami, ca daca se strica la transport proba mea de lichid ce fac? Nu m-am intepat degeaba in uter? Dar de nascut... o sa va mire: o sa nasc la Bucur, una din cele mai murdare si urite si inconfortabile maternitati, dar acolo e doctorita mea in care am toata increderea si acolo e si pediatra - neonatolg care a avut grija de Vladimir exemplar de cind s-a nascut si pina in ziua de azi... Deci, ma duc sa nasc a doua oara in maternitatea aia cu gindaci la subsol, dar macar doctorii sint buni, si asistentele de la terapie intensiva (unde stai dupa cezariana) sint grozav de omenoase si saritoare... Asta e, cel mai mult conteaza doctorul, nu luxul "rezervei".... Mentionez ca as putea naste oricind la Euroclinic sau in strainattae, ca mi-as permite financiar, dar nu am s-o fac, nu mor citeva zile in spitalul ala urit :))
18+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
oanaiacovita spune:
Am intrat pe fuga sa o felicit pe Vladi in primul rand pentru curajul ei si apoi pentru vestile bune.
Diana ma bucur ca esti mai bine. Ce bebelin grasun ai..
La nume v-ati gandit?
Rebiana, Bea are un nazdravan in burtica si nu ma mira ca e asa fortos avand in vedere ca la ultimu eco, la 26 de sapt medicul i-a spus ca ar avea 1500 gr.
Scuzati-mi telegrafismul, dar is obosita si nu am stare sa recuperez.
Pupici si noapte buna.
Oana
21+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
Oana ce grasunel are Bea!! 
Vladi
incerc sa nu fac efort, sa-l dozez si sa nu ma mai stresez.
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
miria_cristina spune:
VLADIMIRESCU - Sanatate multa si mult noroc si de acum in colo!
![]()
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andra_s spune:
vladi imi era asa dor de postarile tale pline de sfaturi si intelepciune!!! sunt total de acord, nu moare nimeni 3 zile intr-un spital mai urat, dar cu un dr cu adevarat profesionist. vladi
ma aplec in fata ta, mai sunt oameni care nu uita de unde au plecat, de fapt de unde am plecat cu totii, dintr-un comunism cenusiu in care nu puteam nici macar sa visam la ceea ce avem acum acces. si nu vreau sa periipe nimeni, dar la cata ipocrizie si cate fitze vezi la tot pasul ... ramai scarbit.
iar divaghez si sunt pe langa subiect, dar ne mai varsam si noi of-ul pe aici.
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
20+