Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 4
miria_cristina spune:
REBIANA - Ce te invidiez!! Eu cand o sa simt???
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dayanara
rebiana, si eu il tin pe picioare ca stau pe canapea si nu ma simt bine daca ma aplec, dar se mai incinge, nu rau dar oricum simt piciorul cald, o avea ceva? roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)POZE |
Nu cred sa aiba ceva, Roxi! Pai ori pe canapea ori pe picioarele noastre e acelasi lucru pt laptop. Plus ca la iarna vom fi niste fericite cu picioarele incalzite
dar pe picioare n-am nicio indoiala ca n-ar fi bine. Intreb si sotul cand se intoarce de la serviciu, pentru orice eventualitate.Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
miria_cristina spune:
Da' ce-are daca il sprijini de burta?![]()
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miria_cristina REBIANA - Ce te invidiez!! Eu cand o sa simt??? ![]() Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
Curand, Cris!!
Deja esti in saptamana a 14-a, bebe incepe sa se dezvolte bine si va avea miscari din ce in ce mai active. Am urmarit ieri un filmulet postat la fetele de ianuarie-februarie si m-a impresionat cat de tare misca baietelul unei fete de acolo... ea are 27 de saptamani

Mami de Luca si
17+ cu 
andra_s spune:
boxeaza ala mic rebiana? o sa ii dea nana lui luca surioara mai mica?
referitor la fete care s-au mutat la odiseea de mai-iunie, m-am uitat si eu pe listuta si am zarit cateva fete de la noi, dar nu stiam motivul pt care au dezertat. eee, fiecare e liber sa aleaga, mai ales ca suntem peste 100 si la inceput avem 2 lucruri comune: BB la garsoniera si ... acces la net
, apoi vedem cine cu cine se intelege
. ai vazut ca apar divergente tocmai pt ca avem pareri diferite, si e normal sa fie asa. si apreciez ca fiecare are parerea ei si si-o sustine pt ca altfel am fi ca in citatul: "un prost care nu spune niciun cuvant nu se deosebeste cu nimic de un savant care tace"
haideti ca de plictiseala ma abat de la subiect
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
20+
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui miria_cristina Da' ce-are daca il sprijini de burta? Cristina +13 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
Nu stiu!
Mami de Luca si
17+ cu 
Rebiana27 spune:
| citat din mesajul lui andra_s boxeaza ala mic rebiana? o sa ii dea nana lui luca surioara mai mica? referitor la fete care s-au mutat la odiseea de mai-iunie, m-am uitat si eu pe listuta si am zarit cateva fete de la noi, dar nu stiam motivul pt care au dezertat. eee, fiecare e liber sa aleaga, mai ales ca suntem peste 100 si la inceput avem 2 lucruri comune: BB la garsoniera si ... acces la net . ai vazut ca apar divergente tocmai pt ca avem pareri diferite, si e normal sa fie asa. si apreciez ca fiecare are parerea ei si si-o sustine pt ca altfel am fi ca in citatul: "un prost care nu spune niciun cuvant nu se deosebeste cu nimic de un savant care tace"haideti ca de plictiseala ma abat de la subiect http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei 20+ |
Ooo daaaa... in ritmul asta, il cafteste pe Lucushoru' meu! El e pasnic si deosebit de afectuos... sor'sa inca din burtica pare o capricioasa
Cat despre alegerea fetelor... foarte adevarat ce-ai spus!!
Mami de Luca si
17+ cu 
honeybaby spune:
Am tot citit ce ati scris despre spitale. In conculuzie ca la noi la nimeni
.
Ma duc sa nasc in Finlanda , Spania si asa mai departe. Nu o sa inteleg in veci cum in afara sotii asista la nastere si nu mai raman cu sechele, cum copii stau cu mamele in camera si nu mai sar virusii si bacteriile pe ei, cum acolo nu sunt asa multe cezariene ca la noi din motive mai mult inventate (or fi romancele mai stramte mai sti
) si mai ales cum doctorii si asistentele pot sa zambeasca fara sa le bagi ceva in buzunar
Roxana mie imi place primul carucior.
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
vladimirescu spune:
Multumesc din suflet ca v-ati gindit la mine si mi-ati tinut pumnii - totul a mers bine din cauza asta!! :) Sint extrem de impresionata cit de multe ati fost cele care mi-ati scris incurajari - nici nu gindeam eu chiar asa ceva! 

![]()
La spitalul asta universitar (Geneva) e ca in visele noastre cele mai frumoase! Deci am mers la ora 12,30 la maternitate, cu un taximetrist zimbitor si atent, la informatii o doamna vesela cu gura pina la urechi mi-a zis sa iau un numar de la automat si sa astept un pic. Spitalul e curat dar sobru, nu zic ca e minunat din cauza ca e lux, pt ca nu e, e pur si simplu bine organizat si functional si, mai ales, TOATA LUMEA ITI ZIMBESTE INCURAJATOR! Apoi cea de la ghiseu care m-a primit, m-a programat, mi-a luat datele, mi-a facut fisa si m-a condus pina la facturare, unde au tras de pe cardul meu un depozit "de siguranta", pt ca nu stii niciodata daca patesti ceva la amnio si ai nevoie de spitalizare etc... Tot drumul a facut glume, a zimbit, a fost superdraguta. Pina si ala care mi-a tras banii din card era ca un tatic binevoitor. Apoi m-au dus in sala de asteptare, de unde fix la ora programata a venit insasi doctorita (care e si conferentiar universitar) si m-a luat la ea in cabinet - desi avea asistenta. Toate zimbitoare si blinde. A urmat o eco de 1/2 ora, in care a tot glumit cu mine si mi-a explicat absolut tot ce vedeam in ecran, de ma plictisisem eu deja, dar ea nu se grabea deloc. (La eco totul arata normal, cerebel, cap, inima, vezica, rinichi...totul!) Dupa aia mi-a explicat ca o sa bage in burta cel mai subtirel ac pe care-l are, ca nu-mi recomanda nici un fel de anestezie ca vede ca nu-s panicata (dua cum s-au purtat cu mine eram de-a dreptul relaxata ca imi venea sa adorm!) si anestezicul ii face mai rau copilului decit intepatura in uter propriu-zisa.
Asadar cind a prins copilul strins intr-o parte a bagat acul, am simtit exact ca la o injectie obisnuita, doar ca am simtit cind a trecut si prin uter - simteam pur si simplu acul cum era rigid acolo si putin intepa, in timp ce mi-au scos o seringa mare de lichid amniotic... si gata. Mi-a controlat lungime col dupa aia ca am vrut eu - ieri mi se parea ca impinge copilul in jos si chiar vrea sa iasa - o senzatie f timpita. Totul e bine, colul cica are 4 cm (desi doctorita mea a zis luni ca are 3 cm, dar oricum a zis ca e f bine asa - imi amintesc ca voi ziceati ca unii doctori se impacienteaza la col de 2,5 cm??)
M-am ridicat de pe pat si m-am dus acasa sa ma odihnesc - ele mi-au zis ca pot sa ramin cit vreau in spital pe un pat sa ma odihnesc, dar eu chiar ma simteam f bine si am plecat :)
Luni cred ca o sa primesc rezultatul analizei-fulger (cea care determina trisomiile - Sindrom Down, Edward...), iar cariotipul complet (inca vreo 100 de posibile boli genetice care se pot determina astfel) il primesc cam in 2 saptamini, depinde de ritmul in care vor creste celulele din eprubeta cind le cultiva.
Deci, slava Domnului, am scapat usor cu procedra propriu-zisa, acum stau pina duminica dimineata in pat - poate o mica plimbare pina la lac (lacul Geneva e la 100 m de paratmentul unde stam si e plin de lebede :)), apoi vin acasa.
Si o sa va tin la curent cind am rezultatul, dar sa stiti ca nu mi-e teama, sint convinsa ca totul e bine, prea mi-a dat DD copilasul asta asa din senin, cind nu ma mai asteptam, si prea s-a mai tinut el de mama lui acolo in burta cind au dat hemoragiile peste el :))
Va imbratisez pe toate si va multumesc din suflet!!!!
PS - revin zilele astae cu postari, ca acum am timp, stau la pat :)))
18+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
Rebiana27 spune:
Vladi ma bucur ca totul a decurs impresionant! Era de asteptat!! Acolo vei naste sau ai facut doar amniocenteza la ei?
Odihna placuta si benefica, la cat esti de activa iti prind bine zilele astea de repaus! 
Mami de Luca si
17+ cu 

ivan (2.12.2006)