Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
oanaiacovita spune:
Roxana, sambata merg la dra mea ca e de garda in spital si sa vad ce imi zice. Incerc sa mananc mai bine, dar nu prea am pofta de mancare.
Apropo, mai e cineva care la 22 de sapt a luat asa putin ca mine in greutate? Eu am luat 3,5 kg si parca totusi mi se pare putin.
Eu ma duc la somnic. Noapte bun burticutelor.
Oana
21+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Rebiana27 spune:
Oana nu-ti face griji pentru kg tale atata timp cat bebe este bine. Kg-le se vor aduna mult mai rapid lunile care urmeaza, luni in care si bebe va creste f bine! 
Mami de Luca si
17+ cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
honeybaby spune:
Ultimul mesaj care il postez depre spitale. promit.
Si china si Germania de vest au fost sub comunist, China inca mai e.
Mizeria si nesimtirea care o suportam in spitale e din banii nostri, platim taxe ca sa fim tratati asa.
Eu ma bucuram ca la Giulesti era o super doctora sefa la neonatologie. Intre timp a plecat la CMU. Banuiesc ca nu de bine a plecat.
Poate nu mori in spital ,dar destule femei au ajuns cu depresie grava la psihiatrie dupa experienta de acolo.
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
dayanara spune:
oana, citeam la alte odisee si cunosc si o fata de aici, au luat 3 kg toata sarcina si bebelusi au iesit peste 3 kg
eu mi.as fi dorit sa iau doar 3
nu.ti face probleme o sa vezi ca bebe ia mult in greutate incepand cu luna a 7.a sa vezi atunci burta
denisa ai dreptate, eu n.am avut de.a face cu spitalele in romania, oricum placut nu e nici.un spital, cel mai bine e acasa, dar dupa ce ca mergem de nevoie ca asa trebuie, sa mai se si poarte urat...vorba ta, dupa nastere numai de asa ceva nu ai nevoie
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
Salutare!
Astazi am avut pofta de cartofi prajiti la tigaie (nu la friteusa), si tocmai ce am mancat o portie..am pofta asta de la bunica mea. Cand am fost la BT, ne-a facut cartofi prajiti la tigaie, ea neavand friteusa si au fost asa de buni..
.
Multumim pt oanaiacovita noul capitol.
dayanara multumim!
Da, ii place mult tricicleta si mai ales sa fie plimbata.
Probabil peste 1 an se va plictisi si ea sau poate nu..at va invata sa mearga singura.![]()
Erina Felicitari, pt
!
Dianami Doamne Ajuta, sa ajungi cu sarcina pana la termen! ..si , felicitari pt
.
oanaiacovita o noapte cat mai linistita iti doresc! Somn usor!
Nu cred ca e o pb ca ai luat putin in greutate, bebesulul sa fie bine si sa creasca.
Eu azi m-am cantarit, si am 70 de kg..m tb sa i-au 1,5 kg ca sa revin la greutatea care o aveam inainte de a ramane
.
Fetelor, voi ati auzit de www.youtube.com/watch?v=GpXrdg-vdVo" target="_blank"> Dansul pinguinului?![]()
E interesant..cred ca a aparut de curand, ca nu l-am auzit/vazut.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
vladimirescu spune:
Nici mie nu-mi placece se intimpla in spitalele noastre si cum se poarta medicii si asistentele... Dar am intelegere pt ei, sint si ei acriti de viata asta, in spitale e dictatura directorului de spital, cumva e ca la armata, fiecare mai mare in grad il oropseste pe cel mai mic in grad, ca si el cind a fost "biban" a fost oropsit... Mai e si problema salariilor care sint jignitor de mici si pt medici si pt asistente, asa cum statul roman isi bate joc si de invatatori, profesori, cercetatori... Cred ca cei din sistemul medical au o viata grea si sint acriti, de aia nu au rabdare si s-au inrait. Sincer, eu de cite ori am avut treaba cu doctori si cu personal medical am sarit cu banii sau mai ales cadouri (nu-s buna deloc sa indes banii in buzunar, mi-e rusine - chiar cind dau bani ii bag intr-o felicitare cu citeva cuvint ede multumire, un portofel imachetat tip cadou, ceva de genul asta). Am facut asta pt ca mi se pare de datoria mea ca, daca am de unde da, sa le completez veniturile, ca asa e drept, ei au o munca f grea si solicitanta nervos pe care sistemul nu le-o rasplateste. Nu sint insa de acord ca cei nevoiasi sa dea bani, oamei care nu au cu ce sa-si cumpere medicamente sau sa-si tina copii la scoala.
Cred ca sistemul de la noi are si parti bune - nu vedeti ce usor e sa faci o cezariana in Romania? Sau ce usor te spitalizeaza sa-ti faca analize? pai nicaieri in lume nu e asa, pt ca spitalizarea costa f multi bani iar managerii au grija ca sistemul medical sa nu iasa in pierdere, asa cum e la noi. Chiar pot zice ca la noi medicii si asistentele au ceva foarte uman in ei, daca te porti frumos cu ei si nu-i prinzi in criza de isterie isi fac treaba cu compasiune pt tine ca pacient - sau, sa zicem, majoritatea lor.
Eu poate am avut noroc, dar numai oameni din astia am intilnit, foarte inimosi sau macar ok. Uite, acum citiva ani l-am avut pe tata internat pt o operatie grea la ficat la Colentina, au avut toata grija fata de el, deja era un biet mos din provincie pt ei, iar pe doctorii care l-au operat i-am cautat abia dupa operatie, a doua zi, si i-am fugarit cu plicul pe sali si nu au vrut sa ia... Pina la urma am apelat la varianta "cadou", in pachetel frumos colorat cu funda am pus un portofel frumos cu 300 eur in el si, abia la externare, l-am prins pe doctor si i-am zis ca-i dau "un mic cadou", doar asa a luat, ca nu s-a prins ce e inauntru.
Acum o saptamina, la fel, la Grigore Alexandrescu am ajuns noaptea in urgenta cu Vladimir (cu laringita), fugisem in viteza de acasa si nu aveam nici un ban la mine, ca atare nu le-am dat absolut nimic si totusi s-au purtat f frumos cu noi si cald. Sigur, poate ca au asteptat ceva (ca se pricep ei sa vada care om are de dat si care nu, indiferent cu ce ai ajuns imbracat la spital :), dar uite ca nu le-am dat si nu au dat nici un semn de nemultumire.
Sint convinsa ca multe dintre voi aveti povesti urite cu medicii care s-au purtat urit, dar cu siguranta daca va ginditi bine ati intilnit si medici de bine in viata voastra...
Si vreau sa mai zic ca am vazut de multe ori medici si asistente purtindu-se exact la fel si cu mine care le dadeam, si cu vecina de salon, care n-avea si nu dadea... adica foarte frumos din partea lor!
Nu stiu precis, dar totusi cred ca nu exista "un pret" fix pt nastere, cezariana etc, eu cred ca ei se asteapta de la fiecare "dupa posibilitati"... Uite, eu nu am dat niciodata inainte vreun ban, intotdeauna am dat dupa, ca semn de recunostinta, si totusi am fost bine sau destul de bine tratata intotdeauna.
Asa ca eu va zic CURAJ! Nu cred ca e dracul asa de negru precum pare :))
Si mai zic ceva: nu mai postati in clar citi bani dati lui doctotul x, ca paginile astea ale noastre se afiseaza la cautare google cind pui un nume de doctor etc si mai bagati omul in bucluc! Eu zic ca informatiile de tipul asta ar trebui trimise doar pe PM...
18+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
Ioanact spune:
Acum am vazut ca Alessicoo va naste in Iunie, deci face parte din "odiseea burticilor de mai iunie 2010".
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Delia13 spune:
Erina,felicitari pt baiatel
.Vladimirescu, ma bucur ca ai trecut cu bine testu
, Rebiana, ce frumos ca ai simtit tare cum misca
.Eu de abia simt ceva ,ceva
. Si de vopsit nu am mai vopsit a facut sotul caloriferul din dormitor si acum dormim in sufragerie ca acolo mai miroase inca am deschis geamu mare si pana dim. sigur se duce. Sunteti tare dragute ca v-ati gandit la mine
. Imi e putin somn si dk mai vroiam sa scriu ceva nu mai stiu ce
. Va pup si va doresc un somnic linistit.
Delia13 19+
David Andrei
ellanik spune:
Intru frumos in seara asta pe net...dau accept la id-urile noi pe mess, deschid forumul, intru la odisee, dau de Mar_aprilie si tin minte de aseara ca parca la pagina 4 am ramas aseara.Ma uit si...vad ca sunt doar 6 pagini scrise.Zic:Hopa!Fetele baga chat pe mess .Intru, vad data de azi, dau o pagina in urma..la fel...dau pe prima pagina...capitol nou!!!Whattt???Deci intr-o singura zi s-a dus un capitol?Deci sa citez un clasic in viata "ne simtem bine".
Vladi sa fii sanatoasa si tu si bebelinul si fratiorul si taticul.Ma bucur enorm ca esti bine.
Michelle esti tare cu soriceii.Erai invidioasa pe IOanact si ce-ai zis?Io-s mai saraca?hai si io!(gluma)
Dayanara sa stii ca si eu sunt cu carucioarele insa mie mi s-au clarificat deja ideile si cred ca o sa raman la Chicco trio.Sau altceva in genul ala.
Ioana_p76 va transmite salutari.Nu mai poate intra din cauza ca i s-a sters contul.Azi a dat un interviu la TV Neptun , tv locala,eventual daca vreti sa o vedeti va puteti uita pe net ca la 23 sunt stiri.E o stire despre campania legata de infertilitate.
Eu azi m-am plimbat toata ziua si m-am simtit minunat.Am gasit o firma care face canapele la comanda si am ales deja culorile,am gasit si firma de mobila care imi face ce vreau eu,am ajuns acasa si am facut niste spaghetti carbonara de s-a lins al meu barbatel pe degetele si acum...cireasa de pe tort...ne-au dat caldura si ne-a pleznit un calorifer.La care eu foarte calma ii spun sotului meu care se agita cu degetu'n gaura caloriferului...las tati ca si-asa ne apucam de renovat.deci peretele e varza, jaluzelele idem si bebe s-a speriat cred de la bocanelile instalatorului care deja s-a apucat de remediat problema.Si culmea!In seara asta la ora 10 imi era un somn de 13 persoane ca niciodata.
Despre subiectul spitale si medici, din cauza experientelor avute in ultimul an, eu imi rezerv dreptul de a-mi exprima totala adeziune catre sistemul privat de sanatate.Avantajul meu ca si dr mea este acolo si poate de aceea.Oricum preturi mai mici in tara la nasteri decat aici dar...asta e!
Si tin sa subliniez si eu ceva.Imi aduc aminte ca s-a vorbit despre persoane de o alta etnie si prezenta lor in spital .Nu sunt rasista absolut deloc insa detest oamenii -indiferent de rasa- care nu sunt educati, vorbesc tare si urat, si miros ingrozitor.Din nefericire la noi, cei care intrunesc aceste conditii sunt de cele mai multe ori cei de etnie rroma.Si nu mi se pare corecta compararea situatiei acesteia cu situatia dintr-un spital din Italia sau Spania.In sensul ca noi suntem considerati tigani in afara desi ei habar nu au ce inseamna.La ei e un fel de a vorbi despre noi desi habar nu au cum sunt de fapt rromii.Pe partea cealalta si eu am cunoscut multi rromi de calitate si romani infecti si la propriu si la figurat.
gata!Va tzuc!
20+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/