Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(12)
Raspunsuri - Pagina 8
veronicka spune:
discordia da unde lucrezi de ii nevoia asta asa acuta de tine? sau i doar rautatea sefului? si eu am lucrat la stat si de la 16 sapt am stat acasa pt ca consider ca era un mediu cu risc si in plus aveam si de facut naveta cu trenul 60 de km pe timp de iarna. asa ca am vb cu medicul si mi-a dat concediul apoi colac peste pupaza pe la 20de sapt au inceput contractiile si a trebuit sa stau in pat
ioanada sa stii ca utrogestanul mi-a dat niste mancarimi la prima asarcina de credeam ca ma urc pe pereti .si acum arefamul care are aceeasi compozitie la fel , ami ales in primele sapt . acum parca putin au inceput sa se calmeze lucruril dar nu de tot
daca aveti timp sa va uitati la semnatura mea ca am pus niste poze noi
pupici burtici
http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi
http://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi?start=12
Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+
AlinaBu spune:
nb fetele pufos !
ne auzim maine dimineata la un laptic :D sau un ceai !
Andra 6+
Bebicul meu mic drag si scump
M&M spune:
Neata!!
Mihaita deja s-a trezit e in plina activitate !....
Gabitza, bine ai venit!! Sarcina usoara si bebe sanatos!! Felicitari pentru bebe mic vazut la eco. Nici mie nu imi dau pace gretuirle si ametelile...
ANdra, LA MULTI ANI mamicii tale! Ce mamica tanara ai!!..cred ca ar fi un cadou minunat sa o anunti ca va deveni bunica, avand in vedere ca si dansam la randu-i a fost o mamica tanara.
Veronicka, vazut pozele !! Ce mamica tinerica si frumusica, iar MArc e adorabil, seamana cu mami!..
fetele, lasati in colo tigarile!!..inainte sa aprindeti o tigara, ganditi-va ca bebelusul din burtica nu poate sa va zica ce simte ...o sa vedeti cum ati vrea sa dati tot ce aveti numai sa il stiti sanatos..nu ii luati acest drept!..
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
NicoletaB spune:
neata fetelor!
bun venit noilor fete!
Cristina - la Medlife se fac transvaginale? Si daca da sti cat costa?
o zi buna va doresc!
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB neata fetelor! bun venit noilor fete! Cristina - la Medlife se fac transvaginale? Si daca da sti cat costa? o zi buna va doresc! |
da, se fac..depinde la ce medic mergi...eu am mers la steriu si am dat 220 de lei fiindca face numai 3d doppler..MI s-a parut scump , dar dr. popa nu mai face eco ( acum un an juma facea si costa doar 100 de lei)
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
aleesicoo spune:
neata fetele si de la noi
o zi usoara si fara greturi
eu...nimic de raportat ....
asa creste bebicu
7+
M&M spune:
ba da, Ale , ai de raporatat ..nu ai greturi..
Nicoleta, poti sa suni la medlife si sa intrebi receptionera pentru o eco de sarcina primul trimestru unde au locuri.
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
alinettero spune:
Buna dimineata fetelor,
O zi usoara va doresc.
Madamar am reusit sa iti trimit 2 PM sper ca le-ai primit, m-am descaltat eu mai greu dar cred ca am priceput.
Legat de vopsit, eu sunt satena dar am f multe fire de par alb, asta e problema de fapt, incerc si eu sa le acopar ca sunt in special la tample, daca gasesc henna am sa incerc cu ea.
Pe fetele care inca mai fumeaza le sfatuiesc si eu sa se lase ca nu stiu daca vor suporta vina, daca doamne fereste micutii vor avea afectiuni pricinuite de fumat. Noi suntem raspunzatoare de sanatatea viitorului pui de om intr-un procent destul de mare.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
12+
NicoletaB spune:
merci cristina de raspuns
astept pana luni sa vad ce rezolv
acolo unde eu le fac gratis, au adus un mamograf nou si e lumea la cursuri
daca nu, imi fac o programare
la medicover e 135 lei si scrie clar pe lista de ecografii ca e transvaginala
pe site la medlife nu apare termenul transvaginala, ci doar trim I si nu stiu ce presupune
acu' nu pot suna ca sunt la scrabici si nu se stie inca ca sunt