Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(12)
Raspunsuri - Pagina 9
Reallaura spune:
Neata fetele
Mirciu e in picioare de la 6, ca de obicei, am mancarea pe foc in cuptor si abia astept sa se termine sa iesim, ca deja nu mai avem nervi...numai printre picioarele mele sta.
Ioana sa stii ca nu prea-l simt nici eu. Chiar ma miram ca la sarcina trecuta nu puteam nici sa ma intind ca ma durea burta iar acum am putut pana azi dimineata - cand mi s-a pus ca un carcel asa in burtica. Cred ca pe bb l-am simtit de 2 ori dar nu bag mana in foc... mai avem nitica rabdare si incep si loviturile si foielile.
MA alatur si eu lui Madamar si Cristinei sa va ROG sa renuntati la tigari pentru bebelusul ala care sta acolo in burtica si are dreptul sa nu fie afumat! fetele, nu va suparati, dar tigarea e atat de inutila si nesanatoasa... zici ca bb s-a nascut sanatos desi am fumat toata sarcina...nu poti stii ce repercursiuni are asupra lui in viitor!
veronicka ce frumosi sunteti! ar trebui sa incarcam toate un album cu cateva poze in contul comun, sa ne cunoastem!!
Alessico fara greata in continuare azi!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Reallaura Neata fetele Mirciu e in picioare de la 6, ca de obicei, am mancarea pe foc in cuptor si abia astept sa se termine sa iesim, ca deja nu mai avem nervi...numai printre picioarele mele sta. Ioana sa stii ca nu prea-l simt nici eu. Chiar ma miram ca la sarcina trecuta nu puteam nici sa ma intind ca ma durea burta iar acum am putut pana azi dimineata - cand mi s-a pus ca un carcel asa in burtica. Cred ca pe bb l-am simtit de 2 ori dar nu bag mana in foc... mai avem nitica rabdare si incep si loviturile si foielile. Buna dimineata, draga mea si eu fac comparatie tot cu prima sarcina, cand la 14 saptamani o simteam bine de tot pe Alexandra. Imi fac o mie de ganduri. Parca m-as duce la un ecograf, parca nu. Nici eu nu stiu cum sa procedez. Oare daca Doamne Fereste s-ar opri din evolutie acum, as simti ceva, as avea vreun simptom? In rest ma simt perfect, azi, ca ieri am zacut toata ziua, dar azi parca nici nu as fi gravi. MA alatur si eu lui Madamar si Cristinei sa va ROG sa renuntati la tigari pentru bebelusul ala care sta acolo in burtica si are dreptul sa nu fie afumat! fetele, nu va suparati, dar tigarea e atat de inutila si nesanatoasa... zici ca bb s-a nascut sanatos desi am fumat toata sarcina...nu poti stii ce repercursiuni are asupra lui in viitor! veronicka ce frumosi sunteti! ar trebui sa incarcam toate un album cu cateva poze in contul comun, sa ne cunoastem!! Alessico fara greata in continuare azi!! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 + |
Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
andradap spune:
Neata,
Iarasi o zi de stat acasa...
Am o curiozitate. Stiu ca la a doua sarcina se va simtit mai repede bebe in burtica. Intrebarea mea este daca acest MAI DEVREME poate fi mai repede de 3 luni 1/2?
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
Ioana5255 spune:
Buna dimineata,
draga mea si eu fac comparatie tot cu prima sarcina, cand la 14 saptamani o simteam bine de tot pe Alexandra. Imi fac o mie de ganduri. Parca m-as duce la un ecograf, parca nu. Nici eu nu stiu cum sa procedez. Oare daca Doamne Fereste s-ar opri din evolutie acum, as simti ceva, as avea vreun simptom? In rest ma simt perfect, azi, ca ieri am zacut toata ziua, dar azi parca nici nu as fi gravi.
Sorry Laurita, in mesajul anterior am editat aiurea mesajul.
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui andradap Neata, Iarasi o zi de stat acasa... Am o curiozitate. Stiu ca la a doua sarcina se va simtit mai repede bebe in burtica. Intrebarea mea este daca acest MAI DEVREME poate fi mai repede de 3 luni 1/2? Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS Dumnezeu a vrut ca el sa existe |
Pai la mine e tocmai invers. Pe Alexandra am simtit-o de la 9-10 saptamani. Si pe gemeni i-am simtit ocazional, dar de 2 zile nimic. Stau cu un stres major acum.
ck_29 spune:
Tigruta, bine ai venit!!
Si eu am UM tot pe 11 sept; am fost deja la doctor dar nu s-a vazut mare lucru; merg sapt viitoare iar
DAR tu zici ca ai avut sarcina oprita in evolutie, in august....si ai ramas insarcinata imediat?
Eu as merge de urgenta a medic; nu am patit, dar din cate am citit, corpului si in special organelor genitale interne le trebuie ceva timp sa se refaca...altfel riscul de a pierde sarcina creste!
NU vreau sa te sperii, dar cred ca trebuie sa merg cat mai repede la doctor!
Sanatate si tine-ne la curent!!
citat din mesajul lui tigruta buna fetelor.sunt noua aici desi va citesc de ceva timp.ieri am aflat ca sunt insarcinata, sunt foarte fericita. in luna august am avut o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani..sper ca acum totul sa fie bine.UM a fost pe 11 septembrie. cand credeti ca ar trebui sa merg la ginecolog? o seara buna va doresc. |
andradap spune:
Sabina
Desi credeam ca acum voi fi pregatita, uite ca de 2 seri simt ceva... si tot nu-mi vine sa cred ca e bebe. Sa fie oare el???
Tot nu pot sa cred. Teoretic, este prea mic, prea firav,... cum sa-l simt?
Dar ma bucura gandul ca exista o sansa ca el sa fie.
Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 11+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS
Dumnezeu a vrut ca el sa existe
Dienutza spune:
citat din mesajul lui NicoletaB neata fetelor! bun venit noilor fete! Cristina - la Medlife se fac transvaginale? Si daca da sti cat costa? o zi buna va doresc! |
Nicoleta, cei de la Med-life au preturile pe site. Eu am fost la ei si am facut o ecografie (cred ca 3D) si m-a costat 190 RON
9+
Dienutza spune:
Cam cand ar trebui sa se simta sarcina? Eu sunt acum in 9 sapt si o zi (prima sarcina)..
9+
Madamar spune:
citat din mesajul lui veronicka discordia da unde lucrezi de ii nevoia asta asa acuta de tine? sau i doar rautatea sefului? si eu am lucrat la stat si de la 16 sapt am stat acasa pt ca consider ca era un mediu cu risc si in plus aveam si de facut naveta cu trenul 60 de km pe timp de iarna. Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 10+ |
Veronica, spune-mi te rog ce a constituit mediu de risc in munca la stat? Sau mai bine spus, ... in ce domeniu ai lucrat? Te intreb pentru ca si eu lucrez la stat si, conform legislatiei, chiar si cele 8 ore jumate de stat pe scaun am citit ca pot dauna fatului. Unde mai pui stresul pe care il presupune o functie de conducere?!?!
M-ar interesa...
Mary 9+
evolutia lui bebe