Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabitza1977

buna seara fetelor!

va rog sa ma primiti si pe mine in cercul vostru.
sunt o viitoare mamica de mai-iunie 2010 si deja mandra "posesoare" de baietel in varsta de aproape un anisor, Denis Stefan.
am fost si am vazut pe bb aseara la ecografie, era totul ok, ii batea inimioara si sunt tare-tare fericita ca vom mai avea un sufletel!
din ce mi-a spus doctora, DPN-ul meu ar trebui sa fie pe 10 iunie. insa cum prima data am facut cezariana (avand probleme cu coloana), probabil ca voi naste mai devreme, tot prin cezariana.
va multumesc mult ca ma primiti printre voi si doresc tuturor burticilor o seara linistita si fara stari de rau.
eu una insa am niste stari de ameteala crunte, ca si la prima sarcina dealtfel. pana a trecut primul trimestru tot asa mi-a fost...
va pe toate!

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 7+

Gabi draga mea in sfarsit ai venit. de cand te astept. Sarcina usoara si la termen. Un pupic lui Denis.

Bun venit Tigrutza

Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Va scriu cu ditamai punga de jeleuri in fata…ooof, nu ma mai potolesc odata, nu stiu ce am!
Alina Bu ce mamica tanara esti si vei fi! Mama ne-a facut la 20 de ani pe mine si sora mea. Ce bine e sa ai mami tanara! Neaparat sa te duci sa iei acid folic de maine, o pastila pe zi.
discordia anunta ca esti gravi la sv, fa cerere in dublu exemplar, pe una iei numar de inregistrare si o pastrezi la tine. Pe cealalta o depui la HR cu adeverinta de la medic. Nu au ce-ti face. Si peste 2 ani, vezi tu. NU are rost sa te stresezi acum cu cautarea unui alt sv.
dorinutza vestile astea ma intristeaza ingrozitor. NU pot sa-mi imaginez ce inseamna sa treci prin asa ceva sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta!
gabriellat acul ala infipt in spate nu e cine stie ce, stai linistita! Oricum e de preferat sa faci epidurala daca poti, stiu de la sora mea care a avut o nastere cu epi si una fara. Eu am facut cezariana, dar anestezia tot in coloana. E ok!
Alysh scumpa mea , nu ma satur sa vad ca postezi aici. Hihi!
alineterro felicitari pentru bb sanatos! Eu a trebuit sa ma vopsesc pentru ca eram blonda, m-am facut castaniu. Daca tu nu esti vopsita, nu are rost sa incepi acum.
mommy_to_be mie mi-a recomandat acid folic de 1 mg. sper sa fi fost sufficient.
Gabriela_s wow azi anuntati! Sper ca toti sa primeasca vestea cu mare bucurie!
tigruta, gabitza bine ati venit! Arcini usoare si bbici sanatosi!
Viviriana ma bucur ca toate sunt ok si ca drul tau te-a linistit cu analizele

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Va scriu cu ditamai punga de jeleuri in fata…ooof, nu ma mai potolesc odata, nu stiu ce am!
Alina Bu ce mamica tanara esti si vei fi! Mama ne-a facut la 20 de ani pe mine si sora mea. Ce bine e sa ai mami tanara! Neaparat sa te duci sa iei acid folic de maine, o pastila pe zi.
discordia anunta ca esti gravi la sv, fa cerere in dublu exemplar, pe una iei numar de inregistrare si o pastrezi la tine. Pe cealalta o depui la HR cu adeverinta de la medic. Nu au ce-ti face. Si peste 2 ani, vezi tu. NU are rost sa te stresezi acum cu cautarea unui alt sv.
dorinutza vestile astea ma intristeaza ingrozitor. NU pot sa-mi imaginez ce inseamna sa treci prin asa ceva sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste asta!
gabriellat acul ala infipt in spate nu e cine stie ce, stai linistita! Oricum e de preferat sa faci epidurala daca poti, stiu de la sora mea care a avut o nastere cu epi si una fara. Eu am facut cezariana, dar anestezia tot in coloana. E ok!
alineterro felicitari pentru bb sanatos! Eu a trebuit sa ma vopsesc pentru ca eram blonda, m-am facut castaniu. Daca tu nu esti vopsita, nu are rost sa incepi acum.

Voiam sa te intreb, daca ai inceput sa il simti pe bebe? Eu am tot simtit, dar ocazional, insa de ieri parca nici o miscare. Parca incep sa ma stresez.

Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Va scriu cu ditamai punga de jeleuri in fata#8230;ooof, nu ma mai potolesc odata, nu stiu ce am!

Multumesc ! ma gandeam sa ii dau mamei mele vestea maine de ziua ei voi ce ziceti ?( face 39 de ani )

Andra 6+

Bebicul meu mic drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

am o problema cu tigarile. vreau sa ma las, data trecuta m-am last destul de usor.,imi pun toata voina mea si de maine vreau sa nu mai fumez.stiu ca pot..sper sa reusesc.

Draga Tigruta, cred ca nu e nevoie sa cadem pe tine cu toatele viitoare mamici cu deprinderi sanatoase si sa insistam sa te gindesti mult inainte de a lasa pe miine ce poti face azi... Cred ca nu-i nevoie sa reiteram ceea ce, cu siguranta tu stii insa, pentru mai multa informare, trage un ochi peste articolul asta: SAPTE PACATE ALE SARCINII http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1843 SI VEI VEDEA CA FUMATUL PREZINTA CEL MAI MARE RISC PENTRU SARCINA, de gradul 4-5.

Stiu ca bebe este mult mai important pentru tine decit moftul de a tine o tigara in mina... pentru ca impact pozitiv asupra reactiilor, asa cum se motiveaza, tigara nu are!!!

Succes deci mamico! Si de AZI sa uiti de tigari!:)

Mary 9+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

am o problema cu tigarile. vreau sa ma las, data trecuta m-am last destul de usor.,imi pun toata voina mea si de maine vreau sa nu mai fumez.stiu ca pot..sper sa reusesc.

Draga Tigruta, cred ca nu e nevoie sa cadem pe tine cu toatele viitoare mamici cu deprinderi sanatoase si sa insistam sa te gindesti mult inainte de a lasa pe miine ce poti face azi... Cred ca nu-i nevoie sa reiteram ceea ce, cu siguranta tu stii insa, pentru mai multa informare, trage un ochi peste articolul asta: SAPTE PACATE ALE SARCINII http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1843 SI VEI VEDEA CA FUMATUL PREZINTA CEL MAI MARE RISC PENTRU SARCINA, de gradul 4-5.

Stiu ca bebe este mult mai important pentru tine decit moftul de a tine o tigara in mina... pentru ca impact pozitiv asupra reactiilor, asa cum se motiveaza, tigara nu are!!!

Succes deci mamico! Si de AZI sa uiti de tigari!:)

Mary 9+

evolutia lui bebe

Si eu fumez .. dar de cand sunt gravida am redus numarul lor simtitor prefer sa mananc un strugure/banana ( fructe in general ) decat sa aprind o tigare .. acum fumez cam 7-8 tigari pe zi dar inainte fumam 2 pachete poate si mai putin ..
Totul consta in VOINTA !

Andra 6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

Multumesc ! ma gandeam sa ii dau mamei mele vestea maine de ziua ei voi ce ziceti ?( face 39 de ani )

Andra 6+

[/quote]

Andra... poate fi o idee buna, asta daca o mamica asa de tinara precum mama ta poate sa se bucure si sa nu se intristeze de sarcina ta! Tu spuneai ca nu ati avut o relatie prea buna, deci tot tu, numai tu stii daca ar putea sa se bucure pentru faptul; ca va deveni bunica.
Recapitulind, daca tu consideri ca o va bucura, nu cred sa fie cadou mai frumos!

Mary 9+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
[
evolutia lui bebe

Si eu fumez .. dar de cand sunt gravida am redus numarul lor simtitor prefer sa mananc un strugure/banana ( fructe in general ) decat sa aprind o tigare .. acum fumez cam 7-8 tigari pe zi dar inainte fumam 2 pachete poate si mai putin ..
Totul consta in VOINTA !

Andra 6+

Copilu' cu copilas!!! Wake up! Lasaaa-leee, lasaaa-le urgent!!!! 7 tigari pe zi sun tfoarte multe! Lui bebe ii face rau si numai fumatul pasiv (in sensul participarii la fumatul altora,... dara-mi-te inconstienta de a fuma 7-8 tigari pe zi). Daca esti constienta de riscuri, si cred ca esti renunta la tigari de dragul puiului!!! Ne suparam!!!

Mary 9+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:
[
evolutia lui bebe

Totul consta in VOINTA !

Andra 6+

Copilu' cu copilas!!! Wake up! Lasaaa-leee, lasaaa-le urgent!!!! 7 tigari pe zi sun tfoarte multe! Lui bebe ii face rau si numai fumatul pasiv (in sensul participarii la fumatul altora,... dara-mi-te inconstienta de a fuma 7-8 tigari pe zi). Daca esti constienta de riscuri, si cred ca esti renunta la tigari de dragul puiului!!! Ne suparam!!!

Mary 9+

evolutia lui bebe
'

Renuntttttttt!!!! promit ca de maine nu mai fumezz ce de maine de acum !
in legatura cu mama .. mai bine o las pe alta data nu stiu cum v-a reactiona:D

Andra 6+

Mergi la inceput

Alinettero nu, id meu nu e acelasi cu userul... sa inteleg ca al tau este? daca as sti asa ti-as trimite un mail eu. Verifica-ti insa mesajele private, ca ti-am scris acolo! E mai greu la inceput, stiu, insa te descurci tu, nu mi-i teama:)!
Iti mai trimit in seara asta un mesaj privat (PM)... poti sa faci si tu acelasi lucru in cazul meu si ne gasim noi cumva!
Ma bucur pentru cit de bine e bebe mic si sa dea domnul sa evolueze cit de bine se poate in continuare!
si noapte buna!

Aveti grija de voi fetelor!!!

Mary 9+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput