Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(12)
Raspunsuri - Pagina 6
Madamar spune:
alt test... scz fetele.. dar nu-mi iese ceva
Mary 9+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1
Viriniana spune:
Hello! Am trecut sa va salut!
Gabriella - intri si tu in gasca "cartofilelor"? Eu astazi nu am mancat
Veronica - eu ti-as da din cheful meu, dar nu se poa' Las' ca mai ai putin si o sa fie si sotul tau fericit
Andrada - mi-am facut si eu testul propus de tine si mi-a iesit baietel...
Un bine ati venit noilor !
Aseara am fost la dr. sa interpreteze rezultatele de la testul de sange ca eram putin ingrijorata si mi-a zis: transaminaze marite? la limita superioara, dar Ok, VSH mare? Normal. Fibrinogen mare? Normal.
Ce-mi place de dr. meu! De fapt m-a suparat putin, mi-a zis ca nu am voie sa mananc salam de Sibiu pana la 12 saptamani si mi-e o pooofta Ce sa fac, ma intorc la cartofi
8+
http://lbdf.lilypie.com/DJmqp3.png
AlinaBu spune:
fetelor unde gasesc zeama de varza pe vremea asta?!?! ai mei nu au pus inca pun prin noiembrie dar pana atunci nu mai pot de pofta
Zeama de varza din piata o fi buna ? daca ma duc sa cumpar oare imi da?
Andra 6+
Bebicul meu mic drag si scump
Madamar spune:
Mommy_to_be
testele sunt si pt tine:P.. ca in PM nu merge!
Scuze de off topic.
Mary 9+
evolutia lui bebe parent=Mary&year=2010&month=5&day=27&babycount=1
Gabitza1977 spune:
buna seara fetelor!
va rog sa ma primiti si pe mine in cercul vostru.
sunt o viitoare mamica de mai-iunie 2010 si deja mandra "posesoare" de baietel in varsta de aproape un anisor, Denis Stefan.
am fost si am vazut pe bb aseara la ecografie, era totul ok, ii batea inimioara si sunt tare-tare fericita ca vom mai avea un sufletel!
din ce mi-a spus doctora, DPN-ul meu ar trebui sa fie pe 10 iunie. insa cum prima data am facut cezariana (avand probleme cu coloana), probabil ca voi naste mai devreme, tot prin cezariana.
va multumesc mult ca ma primiti printre voi si doresc tuturor burticilor o seara linistita si fara stari de rau.
eu una insa am niste stari de ameteala crunte, ca si la prima sarcina dealtfel. pana a trecut primul trimestru tot asa mi-a fost...
va pe toate!
Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 7+
moni_or spune:
CK, si in articolul de care zici spune ca tonul contine mercur. Acum bineinteles ca nu se face gaura in cer si nici nu pateste nimic bebe daca mananci de cateva ori, important e sa nu facem excese cu nimic, si acolo zice ca se poate de vreo 2 ori pe sapt., eu am zis sa-ti spun ca nu stiam sigur daca stii. La mine e usor de evitat ca desi sunt mare amatoare de peste, tonul nu ma incanta
MIRA, si eu am o stare de somnolenta ceva de groaza... Si daca sarcina trecuta nu puteam dormi dupa-masa ca eram la servici, si nici dimineata pana tarziu, tot din cauza de servici, nici acum nu sunt mai breaza. La amiaza nu prea pot ca Luca doarme numai o ora si atunci mereu e ceva de facut, iar noapte ma tot trezeste acelasi Luca, deh, acum el e serviciul meu Dar lasa ca trece somnolenta in trimestrul 2 si sa vezi atunci ce energie ai, trimestrul 2 e super super, ca nici burta nu e prea mare si ai si energie.
ANDRA, doctorul precis s-a referit ca ai 3-4 sapt. de la data conceptiei, desi de obicei sarcina se calculeaza de la data um, sunt 40 saptamani de la acea data. Eu de ex. am 8+ la semnatura pentru ca am 8+ saptamani de la data um.
DISCORDIA, tare rau imi pare pentru ca ai oameni neoameni la tine la servici... Tu din ce oras esti, daca nu sunt indiscreta? Intreb si eu, tu i-ai anuntat oficial de sarcina? Ca sa te asiguri ca nu te dau afara, daca sunt asa nesimtiti...
TIGRUTA, bine ai venit! In mod normal as zice sa mergi la medic dupa 6 sapt., ca sa vezi si inimioara la ecograf,dar avand in vedere ca ai in istoric o sarcina oprita din evolutie poate ar fi mai bine sa mergi mai repede, poate iti da tratament de sustinere a sarcinii.
GABITZA, bine ai venit si tu, sarcina usoara si la termen iti doresc!
Monica, mami de Luca si 8+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
tigruta spune:
va multumesc de urari. am vorbit cu doctorul si mi-a zis sa merg sapt viitoare la un control. pentru sarcina oprita in evolutie nu se stiu cauze, cel putin asa mi-a spus doctorul. sper sa fie bine. va doresc la toate sarcini cat mai usoare. eu deocamdata nu am nici o simptoma. ieri m-a durut ingrozitor capul, de am stat toata ziua in pat dar nu stiu daca are vreo legatura. sper sa nu mai dureze asa mult pana apare mesajul meu.
AlinaBu spune:
bine ai venit gabitza
ms moni_or am editat semnatura :D
Andra 6+
Bebicul meu mic drag si scump
Madamar spune:
Si la mine a inceput sa doara putin... ca un fel de zgirieturi simt pe laterala uterului... si mai rau e ca nu=mi imaginez de ce "para" sa latzeste mai mult in lateral, pentru ca asa doare...
Mary 9+
evolutia lui bebe
tigruta spune:
am o problema cu tigarile. vreau sa ma las, data trecuta m-am last destul de usor.,imi pun toata voina mea si de maine vreau sa nu mai fumez.stiu ca pot..sper sa reusesc.