Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriela_s

Buna,

suntem si noi pe aici,eu sunt de ieri in medical din cauza unei raceli urate.Pana acum am reusit sa ma dreg fara pastile.

Bun-venit noilor gravide!!!

Alina ai 3-4 saptamani de la data conceptiei sau de la UM?Daca sunt de la UM nici nu prea are cum sa se vada.La mine sarcina s-a vazut abia la 6 saptamani de la ultima menstruatie .Am facut eco transvaginala si nu cred ca stratul de grasime are vreo importanta,nici la eco abdominal.Si eu sunt mai plinuta
La prima sarcina eram si mai durdulie in momentul in care am ramas si nu am avut vreo problema la eco.Doar ca mi se spunea de fiecare data sa mai reduc mancatul,pacat ca nu ii si ascultam

In seara asta mergem la o petrecere la care vor fi prezente toate rubedeniile si cunostintele apropiate,o sa le dam vestea tuturorAbia astept

Va pup,aveti grija de voi!!!

Gabriela de dovlecel zglobiu- Adriana Maria (11.01.2007) si 7+
Blog de mama si nu numai

pai eu ultimul CM l-am avut pe 7 septembrie deci ... nu cred ca 3-4 sapt de la UCM .. probabil de la conceptie habar nu am nu inteleg cum calculeaza si ce fac ei si cum le dau ca mie oricum as face tot nu imi iese :))

Multumesc pt incurajari

Andra 4+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella_t

Andra nu te descuraja...o sa ai timp sa inveti.Nimeni nu se naste invatat.De asta suntem toate aici sa invatam unele de la altele.Eu le multumesc tuturor ca sunt alaturi de mine si ca aici am gasit un cuvant de alinare, un sfat de cate ori am avut nevoie.Ai incredere in mamicile care sunt aici....o sa iti faci multe prietene ai sa vezi.O sa fii o mama bunaa...nu te mai preocupa.
pui mic 8+

Asta sitam !! Ca mamicile de aici mi-ash dori si eu sa am o mama :D cine ma infiaza?!

Andra 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna fetele!

Nu am prea multe de raportat, doar ca am facut o alergie urata nu stiu la ce si imi curge nasul de nu mai pot, medicamente de alergie nu pot sa iau si ma tratez cu vitamina C, multe fructe si apa cu lamaie.
Off si astazi atatea inca mai am de facut, ma pregatesc intens ca maine imi vin parintii in vizita si am facut tot felul de mancaruri si mai am sa fac si curatenie...
Acum am dormit un pic si parca ma simt mai binisor, asa ca trec la treaba, ne auzim mai tarziu! pe toate

Cornelia
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

gabriela_s azi am lecturat si eu cate ceva de pe blogul tau. FOARTE FRUMOS!!! Imi place cum gandesti si cum simti...

Mira 9+

minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cusa

Buna fetele!

Nu am prea multe de raportat, doar ca am facut o alergie urata nu stiu la ce si imi curge nasul de nu mai pot, medicamente de alergie nu pot sa iau si ma tratez cu vitamina C, multe fructe si apa cu lamaie.
Off si astazi atatea inca mai am de facut, ma pregatesc intens ca maine imi vin parintii in vizita si am facut tot felul de mancaruri si mai am sa fac si curatenie...
Acum am dormit un pic si parca ma simt mai binisor, asa ca trec la treaba, ne auzim mai tarziu! pe toate

Cornelia
9+

Insanatosire grabnica

Andra 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:

pai eu ultimul CM l-am avut pe 7 septembrie deci ... nu cred ca 3-4 sapt de la UCM .. probabil de la conceptie habar nu am nu inteleg cum calculeaza si ce fac ei si cum le dau ca mie oricum as face tot nu imi iese :))

Multumesc pt incurajari

Andra 4+

conform calendarului de mai jos tu ai 6 saptamini si ceva, nu 4
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Gabriela(s) insanatosire grabnica!!!

Tigruta, bun venit!!! Sarcina usoara si bebe sanatos..

Cusa, spor la pregatiri!!...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 10+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

buna fetelor.sunt noua aici desi va citesc de ceva timp.ieri am aflat ca sunt insarcinata, sunt foarte fericita. in luna august am avut o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani..sper ca acum totul sa fie bine.UM a fost pe 11 septembrie. cand credeti ca ar trebui sa merg la ginecolog? o seara buna va doresc.

bine ai venit tigruta eu am avut UCM pe 7 Septembrie si am fost la medic pe 19 octombrie :) dec te poti duce zic eu

Andra 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Mommy_to_be: make a test

Mary 9+

evolutia lui bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Citat:

Multumesc pt incurajari

Andra 4+

conform calendarului de mai jos tu ai 6 saptamini si ceva, nu 4
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza

Da dupa cum zice calendaru ala nu zic ca poate e corect dar medicul de ce mi-a spus altceva? vom vedea pe 2 nov cu certitudine in cat timp sunt

Andra 4+

Mergi la inceput