Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(12)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana5255 spune:
Andra acidul folic se gaseste in orice farmacie. Si eu iau inca de la inceputul sarcinii. E foarte important pentru bebe.
Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
mommy_to_be spune:
Andra, nu e o farmacie . Zentiwa e firma producatoare. Te duci la orice farmacie si ceri Acid Folic de la Zentiwa de 5mg. Eu am luat si de la alte firme initial, insa e mai scump (8-10 RON). Si nu, nu e in combinatie cu alte vitamine, ci e simplu. Eu l-am luat din Berceni, insa nu am intrat in farmacie in care sa- mi zica ca nu este.
Mira 9+
minunea mea
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Alina si pe mine ma doare burtica, dar pana nu ma duc la eco nu iau nimic. Si eu sunt ceva mai plinuta si fac tranvaginala caci se vede mai bine decat la abdominala. |
eu cand am fost la control mi-a spus dupa control ca sunt in 3-4 sapt si mi-a facut o eco abdominala dar nu s-a vazut nimic si din cauza ca am ajuns mai tarziu decat eram programata aparatul de eco transvaginal era inchis si dura mult sa se incarce (asa mi-a spus medicul care se grabea foarte tare la sp Polizu dupa cate am inteles avea o nastere )
Sper ca pe 2 noiebrie cand ma duc din nou sa il vad si eu pe bebe sunt nerabdatoare parca zilele s-au transformat in luni si cand ma gandesc ca doar de 4 zile stiu ca sunt insarcinata ... ma ia durerea de cap cand ma gandesc cat mai am de asteptat
Andra 4+
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mommy_to_be Andra, nu e o farmacie . Zentiwa e firma producatoare. Te duci la orice farmacie si ceri Acid Folic de la Zentiwa de 5mg. Eu am luat si de la alte firme initial, insa e mai scump (8-10 RON). Si nu, nu e in combinatie cu alte vitamine, ci e simplu. Eu l-am luat din Berceni, insa nu am intrat in farmacie in care sa- mi zica ca nu este. Mira 9+ minunea mea |
vedeti nu stiu nimik :(((
Andra 4+
k_x_na spune:
Sal .
Acid folic la 1.5 ron cutia gasesti la farmaciile Sensiblu ... Il gasesti sub denumirea de Acifol...
Eu de acolo imi iau .
gabriella_t spune:
Andra nu te descuraja...o sa ai timp sa inveti.Nimeni nu se naste invatat.De asta suntem toate aici sa invatam unele de la altele.Eu le multumesc tuturor ca sunt alaturi de mine si ca aici am gasit un cuvant de alinare, un sfat de cate ori am avut nevoie.Ai incredere in mamicile care sunt aici....o sa iti faci multe prietene ai sa vezi.O sa fii o mama bunaa...nu te mai preocupa.
pui mic 8+
mommy_to_be spune:
Mary... imi da eroare cand iti Trimit PM si nu stiu de ce. Ma mai chinui... daca primesti, anunta-ma.
Fetelor, mii de scuze pentru out of topic....
Mira 9+
minunea mea
gabriela_s spune:
Buna,
suntem si noi pe aici,eu sunt de ieri in medical din cauza unei raceli urate.Pana acum am reusit sa ma dreg fara pastile.
Bun-venit noilor gravide!!!
Alina ai 3-4 saptamani de la data conceptiei sau de la UM?Daca sunt de la UM nici nu prea are cum sa se vada.La mine sarcina s-a vazut abia la 6 saptamani de la ultima menstruatie .Am facut eco transvaginala si nu cred ca stratul de grasime are vreo importanta,nici la eco abdominal.Si eu sunt mai plinuta
La prima sarcina eram si mai durdulie in momentul in care am ramas si nu am avut vreo problema la eco.Doar ca mi se spunea de fiecare data sa mai reduc mancatul,pacat ca nu ii si ascultam
In seara asta mergem la o petrecere la care vor fi prezente toate rubedeniile si cunostintele apropiate,o sa le dam vestea tuturorAbia astept
Va pup,aveti grija de voi!!!
Gabriela de dovlecel zglobiu- Adriana Maria (11.01.2007) si 7+
Blog de mama si nu numai
mommy_to_be spune:
Andra si eu zic sa nu te descurajezi Esti printre prieteni si poti sa ne intrebi de toate. Crezi ca noi, celelalte, am stiut dintotdeauna lucrurile pe care le stim acum? Curaj!!! Si ca sa-ti dau un sfat, poti sa citesti capitolele anterioare 11 la numar, in care ne-am informat intre noi in legatura cu multe lucruri. O sa-ti fie de ajutor
Mira 9+
minunea mea
tigruta spune:
buna fetelor.sunt noua aici desi va citesc de ceva timp.ieri am aflat ca sunt insarcinata, sunt foarte fericita. in luna august am avut o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani..sper ca acum totul sa fie bine.UM a fost pe 11 septembrie. cand credeti ca ar trebui sa merg la ginecolog? o seara buna va doresc.