Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(12)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
NicoletaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andradap Sabina ![]() Nicoleta, cumva trebuie sa vada starea colului, nu? Deci, ori asa, ori o eco intravaginala... Acum poti sta linistita, dar gandeste-te la a noua luna, cand vor fi controale saptamanale ![]() ![]() Mami de ![]() ![]() ![]() Dumnezeu a vrut ca el sa existe |
Nu mai pot de fericire, imi vine sa ma duc de pe acu' la control. Glumeam, da?
nu poate sa puna ceva (o camera video) acolo sa transmita live decat sa ma cocot pe masa?
Oare cum m-oi catara cand o fi burtoiu mare? parca ma vad suindu-ma ca aia micii, urcand cu genunchii mai intai pe masa si apoi rostogolindu-ma
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Reallaura spune:
Dupa ce am terminat o punga de bomboane jeleuri am visat ca ma-m dus cu o prietena la cofetarie si am mancat toate soiurile de bomboane de ciocolata posibile! Parca le simteam in gura si erau asa bune... Uuuf, bine ca a fost vis!
Ioana la 9-10 s deja o simteai pe Alexandra? Wow, mi se pare tare repede. SIncer, eu nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji, darcel mai bine te vei linisti la eco. Eu cred ca sarcina e sufficient de mare incat daca se intampla, Domane fereste! ceva sa existe semen; Sangerare, dureri, etc.
discordia atata vreme cat ai anuntat angajatorul de ce ti-e teama? Success cu apartamentul diseara!
softurela ma bucur ca nu ai problem cu coagularea. Mare lucru e sa nimeresti si dr buni!
madamar initial bb se simte ca si cum ai avea gaze, simti asa o usoara deplasare scurta a unei bule de aer.
Gabitza 1977 Nici eu nu am putut sa beau apa in primul trimestru la nici o sarcina si nu am avut problem. Mananc insa fructe cat pot, beau ciorbite, supite,, ceaiuri, lapte.
alessico sit u lucrezi in mediu periculos. Esti asistenta? Dar cred ca sunteti vaccinati pt hepatita si alte tarasenii.
Monyca.C bine ai venit. Sarcina usoara si bb sanatos! Ce frumos ca ai pereche! SI ce frumoasa esti tu mami si dolofana de Eva!
alessico si eu am terminat Jurnalism! Dar nu profesez in domentiu, nu mi-a placut.
Nicoleta B mie nu mi-a facut control pe masa niciodata la prima sarcina. Doar la sfarsit, ca avusesem o scurgere maron si mi-a verificat colul.
Veronicach ma bucur ca bb e bine si analizele de urina la fel!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
13 +
Alysh spune:
Buna fetelor,
Vroiam sa-i spun Nicoletei, ca mie la sarcina cu Vlad imi facea control pe masa destul de des, o data da, una ba. La fel de neplacut mi se parea si mie. Ca sa vada consistenta colului.
Monyca, bine ai venit!
Andradap, ti-am citit povestea, impresionanta, esti o mamica eroina, sincer!
Ti-am spus, te stiu de pe miresici, si te admiram si acolo tare mult!
Laurita, nu sta Mirci la desene deloc? Sa poti face mancarica linistita?
Vlady
Gabitza1977 spune:
dragele mele, va multumesc mult-mult de tot tuturor pentru sfaturi si sugestii.
chiar am sa aplic orice, doar-doar nu-mi va mai fi asa de rau! mai nou, pana si privitul la televizor a inceput sa imi faca rau, va puteti inchipui asa ceva??!!??
intreba cineva daca e necesar controlul ginecologic (pe masa) la fiecare vizita la medic. sa va spun cum a fost la mine, la prima sarcina: pe Denis l-am nascut la Medlife, cu un medic super (intre timp ni s-a schimbat abonamentul oferit la job, asa ca am schimbat si eu spitalul si medicul, m-ar costa prea mult sa platesc toate consultatiile si analizele numai ca sa merg in continuare acolo). asa... si medicul de la Medlife imi facea control pe masa de fiecare data. l-am intrebat de ce trebuie mereu si a spus ca numai asa isi poate da seama daca nu cumva s-a scurtat colul. si ca daca, Doamne fereste, s-ar scurta, e foarte important sa descopere treaba asta la timp (ecografie nefacand lunar).
insa am prietene/cunostinte care nu au fost consultate de fiecare data pe masa... nu stiu sa va zic cum e mai bine, la mine asa a fost, ma urca pe masa la fiecare consultatie (era doar neplacut, dar nu dureros).
fetele, eu imi cer scuze de la voi de pe acum daca nu o sa pot intra prea des, Denisul meu nu prea imi lasa foarte mult timp liber. cand doarme, intru, va citesc si mai scriu.
pupici tuturor!!!
Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si
7+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/M&M/M&M.jpg)
M&M spune:
citat din mesajul lui NicoletaB fetelor care sunteti la bb2, pun si eu o intrebare mai de cap sec: la fiecare control la "gingicolog" se face control pe masa? |
mie mi-a facut doar la primul control tuseu vaginal, apoi pana in luna a 8a cred, mi-a masurat doar tensiunea si asculta bataile fetale, ma cantarea..
Monyca, bun venit!!! O sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos...
Laura, ma bucur ca ai scris..
![](floare.gif)
Cristina,mami de
![](bonjovi.gif)
![](gravida.gif)
![](foto.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
![](comoara.gif)
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui Gabitza1977 dragele mele, va multumesc mult-mult de tot tuturor pentru sfaturi si sugestii. ![]() ![]() chiar am sa aplic orice, doar-doar nu-mi va mai fi asa de rau! mai nou, pana si privitul la televizor a inceput sa imi faca rau, va puteti inchipui asa ceva??!!?? |
Da, eu pot. Asa a fost si cu Alexandra, cand privitul la TV imi facea rau si cam orice nuanta de galben.
Eu ti-am zis ca vei avea fetita.
Sabina
![](gravida.gif)
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madamar/Madamar.jpg)
Madamar spune:
Aylaaace mai faci de nu mai dai nici un semn pe la noi? Nu ne lasa sa ne ingrijoram, te rog!
Da-ne macar un semn ca esti bine, nu te condamnam la citit din urma:)!!!! doar apari!
Mary 9+
evolutia lui bebe
Reallaura spune:
Vad ca nu am scapat de greturi: si ieri seara si azi, greturi!
Alyshuca scumpa mea, nu prea sta la desene, de fapt nu suporta televizorul, il inchide imediat...
Gabriella_t sa nu ia o punga mare cum am luat eu de 500 de gr si le-am mancat in 3 zile. Una mica, de pofta
Andradap am citit si eu povestea lui Antonio, vaaai, cat pe ce sa pufnesc in plans, abia m-am abtinut. Esti o curajoasa ca ai luat decizia pe care ai luat-o.
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
13 +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madamar/Madamar.jpg)
Madamar spune:
Da' ce-i cu tacerea asta? Sa fie weekendul de vina???Toata lumea e preocupata cu programul administrativ?
Mary 9+
evolutia lui bebe