La Multi Ani! Fulguleti de nov - dec 2006 (222)
Raspunsuri - Pagina 4
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Donia, enjoy the w-e! Hmmm.. padurile toamna si betia de culori, hmmm. |
Prin paduri n-am ajuns, dar tot am reusit sa ne imbatam ... la inceput doar privind pe geam, mai apoi pe malul apei.
Iara Barcelona... wow si iara wow, m-am uitat, am oftat, am admirat... as putea sa traiesc acolo! Chiar si ca homeless Ce de gradini, ce de fantani, terase... si catedrala aia fantastica... D'apai am vazut ca ati prins valuri de-a binelea cand v-ati dat cu cataramanul!
Superb!
chinico, dovlecii inca sunt intregi, cica "se strica" pana sambata daca ii lucram de acum... pui si tu poze cu ai vostri, sa ne mai inspiram? Si cu Bea muncind din greu la cioplit?
Lavinia, ma tot muncesc sa fac un album cu copiii, vine, vine...
Fetele, scuze, io's cam aeriana...
Cu gripa porcina, habar n-am, sunt cu inger-baci la o ureche si cu dracu-baci la cealalta... inclin sa nu, dar e chestia ca eu lucrez in spital, riscuri marite, apoi graba cu vaccinul asta nu-mi suna prea bine... mai vedem.
Cadouri... inca nu stiu, chiar vroiam sa va intreb si eu. Mai citesc pe la voi, mai dau tarcoale prin magazine, mai vedem. Probabil va fi ceva cu Thomas...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb Aseara, un card de copii a cautat la lumina lampioanelor ce le lasasera spiridusii/piticii la radacinile copacilor.. fost asa de frumos.. cum misunau de colo-colo luminitele prin padure, cautand infrigurate. Cei mai marisori erau, normal, mai sprinteni si mai eficienti , dar s-a adunat toata prada intr-un cos si-au impartit-o apoi frateste. Noi adultii ne-am consolat cu niste placinta, briose si mult vin fiert . |
Cu ce ocazie s-au petrecut minunatiile astea?
kikineata, ce faina e garga cum doarme cu maimutoii in brate! Asa adoarme ea de obicei?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Va ofer o ....si va doresc o saptamana usoara.
Kiki, ruxandra, multumesc pentru raspunsuri.
Cu vaccinul antigripal, eu inclin sa nu il fac. Medicul imunolog mi-a recomandat sa ne vaccinam noi, adultii, dar pe ea nu.... Mai vedem, dar parca prea e graba cu vaccinul asta....
Aseara am fost la ziua nasului ei si a cantat la chitara... vorba vine. A fost asa de incantata ca a lasat-o sa cante....
Lacramioara si Stefania Iulia
Yagmur spune:
Buna dimineata,
Ieri a fost o vreme superba si eu la munci.. azi, brr, ceata, ploaie.. evident ca tot la munca....
Donia, superbe pozele... incerc sa ma uit si eu pe geam sa vad dealurile, dar am o basculanta fix in geam
Ruxandra, eu nu am vazut pozele.. doar din ce am citit si m-am emotionat.. vreau poze!!!! Mai ales pe catamaran.. pe vremuri aveam si eu pasiuni din astea, marea ramane marea mea dragoste
Kiki, ieri am studiat fiecare poza... este nemaipomenita.. sper sa ne vedem in iarna face to face.....
Sint cam deprimata.. m-am ingrasat 7 kile de cand muncesc non-stop, din pacate nu apuc sa mananc decat seara si asta se vede .. ; si cat m-am muncit.. sper sa le dau jos in urmatoarele luni..
Tema: habar nu am; probabil ceva cu Thomas sau noua pasiune Cars, as vrea si o masa de desenat, desi nu e pasionat, cuburi, camioane, utilaje de constructie... sa vedem ce va fi pana la ziua lui ....
Joi va fi imbracat in dovleac la petrecerea de la gradinita... si mor de nervi ca nu gasesc strampi verzi sau portocali...
Va las ca e timpul sa si muncesc
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
lizzy spune:
copiez dintr-un articol de pe hotnews, legat de vaccinarea populatiei impotriva virusului gripei porcine
In Germania exista vaccinul, chiar sub doua forme; exista si o strategie, unii spun ca este o strategie dubla
Aceasta campanie de vaccinare a populatie incepe luni, 23 octombrie
Germania a comandat vaccinuriimpotriva gripei porcine in valoare de 600 de milioane de euro
Mass media a descoperit ca politicienii - incepand cu cancelarul Germaniei, functionarii publicii si militarii urmeaza sa fie vaccinati cu un alt tip de vaccin decat cel folosit pentru restul populatiei; acest tip de vaccin este considerat a fi mai usor de suportat de catre sistemul imunitar
Vaccinul destinat populatie contine acceleratori, adica elemnete care amplifica elemente ale vaccinului, dar care ar putea genera efecte adverse
Este vorba de o tactica foarte nefericita; este o pana politica, sper sa nu fie si o pana medicala
Ministerul de Interne a uitat sa spuna esentialul; nu se poate vorbi de o socitate impartita in cei buni si cei mai putin buni
Oricum, greseala e facuta. In opinia mea, este o pana grava de comunicare
Intre timp Angela Merkel a anuntat ca va fi vaccinata cu vaccinul destinat populatiei
Strategie de vaccinare nu da rezultatele scontante; dupa scandal, aproape 39 % dintre germani au declarat ca nici nu viseaza sa se vaccineze
sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6345093-audio-scandal-germania-vaccinul-impotriva-gripei-porcine-administrat-diferentiat-intre-populatie-demnitari.htm?cfnl=
Laura13 spune:
salutari mamici.
subiectul a fost accesat de 645 de ori, sunt 34 de raspunsuri.
multumesc din suflet celor care au iesit din anonimat si mi-au raspuns la dilema mea.
yagmur astept si eu cu nerabdare ziua in care va intelege ca urla degeaba. pana atunci ... ... ... stiu ca asta e si mesajul lui dani, ca nu stau suficient cu el. dar de unde mai mult timp???
iulia-stefy si eu ma confrunt cu aceeasi problema cu sotul. ori il alinta excesiv, iar alta data izbucneste din niste nimicuri si il cearta si face dintr-o criza mica un sfarsit de lume. si nu reusesc sa ma lamuresc cu el. nu reusesc. vorbim, pare ca intelege si dupa cateva zile se comporta exact la fel.
dandusa
cand simt ca-mi pierd cumpatul,tip.si daca vad ca nu se rezolva nimic,ma retrag.cer invoire 2 min,sa ma calmez,pt ca simt ca clachez.simt nevoia sa lovesc.normal,sau nu...,nu stiu...dar am acest instinct!il neg,ma abtin si fug de tensiune,fug de nervii aceia care-mi inunda creierul,care ma fac sa vad negru,care ma duc cu gandul pe taramuri fragile. |
asta nu mai reusesc eu sa fac. sa ma calmez, cumva, cand vad negru. de aceea ma speri. pur si simplu nu reusesc.
nu reusesc eu sa imi gasesc un echilibru. mi-am dat seama in we ca eu nu am un comportament constant fata de dani. daca il cert/ma ocup de mine/casa ma simt apoi vinovata si il coplesesc cu afectiune. daca am o frustrare mi-o vars si asupra lui, dupa care ma simt vinovata. nu-s constanta. deloc. si nu e bine deloc. asa cred.
ruxandra mesajul tau mi-a mers la suflet. cred ca ai pus punctul pe i. il citesc si recitesc si am senzatia ca ai trait la noi in casa in ultimii ani.
am crescut toata viata cu zicala: "tonul face muzica". oare de ce nu stiu sa o aplic acum?
donia extraordinare pozele.
ruxandra eu nu am prins pozele. poate le mai postezi inca o data. nu fac vaccin. inca nu sunt hotarata cu prevenarul, dar altceva sigur nu.
cadouri nu stiu. i-am luat zilele astea un puzzle, de la clemeoni, 10 puzzle-uri intr-o cutie, mai usoare si mai grele, cu winnie si tigrisorul. e fff incantat. imi pare rau ca nu l-am lasat pt ziua lui.
daca il intreb pe dani vrea masini, motociclete, pusti si pistoale.
dar nu stiu ce va primi.
pup.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
kikineata spune:
Laura esti de belea . Nu cred ca/ti aduci aminte dar acum ceva vreme constatasem ca pe la pagina 20 sunt in jur de 4000 de vizualizari. Pe mine chiar m/a ....pusca mea nici nu stiu cum sa ma exprim ca/mi vin diverse stari cand vad asta. Vorba Ruxandrei...brrr.
lizzy spune:
lavinia, inteleg ca te-ai hotarat sa ii faci prevenarul. m-am gandit ca poate ai vrea sa citesti prospectul, uite-l aici
http://www.farmaciiledona.ro/produse/vaccin-prevenar-pneumococic-x1-wyeth-I38029.pdf
citat, pt cine nu are chef de tot prospectul:
Prevenar va protejeaza copilul impotriva unor boli cum sunt: meningita, bacteriemia (prezenta
bacteriilor in sange) pneumonia si infectia urechii, cauzate de sapte tipuri ale bacteriei Streptococcus
pneumoniae. Prevenar va asigura protectie numai impotriva infectiilor urechii cauzate de tipurile de Streptococcus
pneumoniae pentru care a fost dezvoltat. EI nu va asigura protectie impotriva altor agenti infectiosi care pot
cauza infectii ale urechii.
marc a facut otite medii acute, le-am si pierdut numarul, nu stim cauza, banuim ca era mereu viral, pt ca secretie nu facea in ureche, iar din nas, la exudat, nu iesea nimic, desi erau secretii purulente in paralel cu otitele.
chinico spune:
repejor.
am uitat sa-i spun roxanicai ca are o minunatie de fetita!!! o frumusete!! o bomboana!
donia dovlecii zace inca in fata casei, ei e doi, astazi dupa somnul de pranz trecem la sculptat.pozam. postam. am fi vrut in we sa muncim la ei, dar nu stiu, efectiv a zburat timpul si n-am apucat.
ruxandra jdiu ce poze....da' fu cald tare? (spun eu balind la vederea tricourilor voastre). n-ma fost in barcelona, dar o sa merg. 100%.
yagmur hai ca nu mai e mult pana in decembrie, si vine el concediu.
ciorapi verzi are bea. sa-i trimit?
1. vaccinul anti gripal porcinul nu. in legatura cu celalalt vreau eu sa stiu daca sa da sau sa ba, dar cum noi efectiv suntem incapabili in ultimul timp sa ne decidem, o lasam inca in gri pana vineri, cand mergem la eco pt. herzul tovarasei, o sa mai intreb o data omul, desi mi-a spus deja de 3 ori ca el si-a vaccinat copii..alta dovada mai buna decat asta ca e ok sa o fac zau de stiu..
dar pentru ca pana in ianuarie nu mergem la gradi..nu stiu.
eh. e greu.
2. cadouri: casa de lemn pt papusi (e deja in pivnita, ascunsa bine de ochi curiosi), magazin de la ó tura de bunici...probabil vreun bebe urlator cu chestii adiacente...mai departe nu stiu, dar cand le mai gasesc va spun.
3. laura. fetele au spus tot, vreau doar sa-ti spun ca mie mi se pare ca voi ati intrat intr-un cerc vicios. el se infurie ca voi va infuriati ca el se infurie ca voi va infuriati...
cumva trebuie sa gasiti o iesire.
si mai vreau sa subliniez ce spunea ruxandra. daca e fizic obosit, o sa aiba mai putina energie de canalizat in explozii de "NU". stiu ca suna de 2 lei, dar e pe vazute si testate cu beoaca. cu cat sta mai mult timp afara, cu atat ne intelegem mai bine inauntru.
sa nu crezi acum ca facem afara chestii super inteligente si bine organizate. de cand s-a facut frig si ploua, pur si simplu ne plimbam. sa aruncam cu pietre in canal, sa vedem daca mai sunt ciori in copacul de la colt, sa cautam matele vecinilor.
iti tin pumnii sa gasiti calea cea buna curand.
kikineata spune:
Donia, da asa adoarme ea de vreo 2/3 luni de cand adoarme singura. Pozele le/am facut cand am intrat la ea in camera pt. diverse dupa ce adormise, de obicei nu mai intru pana nu se trezeste. Toate alea sunt "animalele". Initial au fost 1/2, apoi s/au inmultit :), s/a atasat pe masura ce creste de cate ceva. Reusesc sa mai iau cate 2/3, apar altele, dar cu siguranta nu trebuie sa lipseasca vreo 5 care/s la sufletul ei. Cel mai mult mi/a placut cum l/a pus pe Pluto s/o tina de gat s/a adormit asa.
Mi/e asa drag s/o aud in babyphone pana adoarme. Le ia si vorbeste cu ele. "Draga de tine Dolly (oitza ei) ti/e somn, hai la nani. Ti/e frig? Te invelesc un pic? Tzontzo (clovnul:)) n/ai sosete? Ti le pun io pe ale mele. Hai mergem cu totii la piata? Aveti bilete de autobuz? Uite vine soferul cu autobuzul, sa nu uitati compostam bilete. Cate statii sunt pana la piatza, domnule sofer?" Continua asa mult si bine. Dc uita vreun animal in sufra vine dupa el si/l duce in pat. E asa afectuoasa. mai ia cate unul si il intreaba. " Cati ani ai bebe? 2? Si cum te cheama? Vrei in carutz?" Scenarii diverse. Ea s/a atasat de fiecare jucarie, in mod special cele tematice dar nu numai. Stie ce face, ce zice fiecare. Are mare grija de ele