La Multi Ani! Fulguleti de nov - dec 2006 (222)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P
Si oricum gripa asta e supradimensionata,probabil pt a se cumpara vaccinurile..Eu imi aduc aminte ca exista gripa si cand eram mica..poate mai putin agresiva..dar nimeni nu stia ca e virusul A sau B.Dar daca au vazut ac antigripalul obisnuit nu prinde, hai sa fortam putin lucrurile.
Cred iarasi ca si nr de decese in alti ani era cam acelasi la pacienti cu anumite conditii,dar nu se facea atata tevatura..
E parerea mea,nu stiu,cred ca trebuie evitate clar aglomeratiile si mai ales cei bolnavi tb sa constientizeze ca trebuie sa se izoleze.

Si eu cam la fel. In cele cateva zile in Spania, tara afectata mult mai mult ca noi, singura referire la gripa porcina era un dispozitiv de dezinfectat pe maini din holul hotelului. Si am urmarit si programe la tv.. Nici o isterie, nimic. Sa ma corecteze minunatele de-acolo.

In schimb astia la posturile romanesti de tv au luat-o razna.. asa o isterie si teroare.. ti le induc pe fata.

Exact. Stie lumea ca an de an la nivel mondial mor 500.000 (cinci sute de mii!) de oameni in urma complicatiilor gripei obisnuite???
Si nu se mai agita nimeni si nu mai baga titluri si voci megaalarmante si isterice.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetelor, stiti careva unde pot gasi "Capriorul Bita" si "Trei maimute mititele"?

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Am trimis un mail important la:

mami_nov_dec_06@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI RADUCU!
LA MULTI ANI CRINUTA!
LA MULTI ANI ANTONIA!
Multa sanatate, sa va traiasca copii si sa va bucurati de ei.
Petrecere frumoasa!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

crinuta
antonia
sa cresteti mari, sanatoase, ca frumoase si iubite sunteti amandoua.

sunt tare tare suparata. dani ia antibiotic de ieri dimineata, antitermice la 4h si tot ajunge la 39,2 dupa 3h de la antitermice.
eu am bolit azi dimineata, acum vad ca sunt mai bine, dar am facut febra, curgea nasul, ma durea capul si tot corpul. nu stiu ce-i cu e, cu noi, e duminica dupa amiaza, n-am la cine sa sun, iar pana maine seara cand pot sa vb cu pediatra mi se pare o vesnicie.
pup.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Am trimis un mail important la:

mami_nov_dec_06@yahoo.com

parola? cineva si la mine pe privat, please.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Sa traiasca, sa-nfloreasca fulguletii sarbatoriti: Mario, Crinuta si Antonia!!!! Pupici muuulti

Dandusa, La Multi Ani si pentru Raducu, manca-l-ar mama de falcos blondut!
Lacramioara, eu cred ca se exagereaza cu gripa asta!...noi mergem peste tot: supermarket, locuri de joaca, la copii in vizita, la gradinita, in parc, pe strada, chiar n-am nicio treaba...daca o fi sa raceasca, l-oi duce la medic, dar in niciun caz n-o sa-l izolez, pe el sau pe noi!
Laura, cum e Dani acum? Eu cred ca l-as fi dus la urgenta! Pupici si sa ne tii la curent cu starea lui, saracutul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

La multi Ani, Scorpionilor stralucitori! Crinuta si Raducu sa fiti mereu sanatosi si tot frumosi! Dandusa sa ai parte in continuare doar de bucurii si incantare alaturi de ei!

La Multi Ani, Mario!
La Multi Ani, Antonia!
Porumbita si Bambo, hai dati vesti cum mai sunteti! e greva la Iasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Laura,
Ce sa iti zic?
Daca te duci la spital te opreste acolo..clar.Trebuie sa fii pregatita pt asta.Maine la prima ora fa-i o hemograma,poate va da indicii suplimentare.
Si tu esti lovita?Vai de capul vostru..Sper sa va refaceti cat mai rapid!

Iulia,
http://bibliophil.bibliotecamm.ro/?s=catalog&f=3&ca%5Bc1%5D=1&ca%5Bc1t%5D=3&ca%5Bc1v%5D=Capriorul%20Bita - Din 78?De unde ai auzit de ele?

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Iulia,
nu m-am uitat atent..nu stiu daca poti comanda..sorry.

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput