La Multi Ani! Fulguleti de nov - dec 2006 (222)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia-stefy spune:
Lavinia, multumesc. Cand am dat cautare pe Google, tot pagina aia am gasit-o, dar e de la o biblioteca.... Cartile alea le-a avut sotul meu cand era mic.... si bineinteles nu le mai are.... ca nu s-a gandit nimeni ca si copii vor avea copii... si erau faine...
Lacramioara si
Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
iulia-stefy spune:
Noi am facut un arici...: eu am taiat pe lungime un cartof spalat, si Stefy a infipt pe toata suprafata lui o gramada de scobitori, i-am desenam gura cu rosu si ochi cu marker negru... A fost o nebunie.. Stefy a fost tare incantata.... Lizzy, multumim pentru idee.
Lacramioara si
Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
Laura13 spune:
sunt nasol rau de tot. febra, dureri musculare, curge nasul si ochii. mi-e frica sa ma duc la spital ca acolo raman. si dani e destul de rau, 39 cam la 4h azi. saracul, la 38 topaie si sare, cred ca incepe sa se obisnuiasca cu starea de febra continua 
ruxandra ti-am trimis pm si cred ca si mail, da' nu-s sigura ca am nimerit adresa.
sarut mana mamici pt parola 
pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
tineti pumnii sa treaca noapte, 40 dupa 4 doze de antibiotic si novocalmin. mi-e frica rau. vreau sa vad soarele sus pe cer.
n usoara
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Lavinia_P spune:
Laura,
Poate are nevoie de alt antibiotic..
Sau poate e ultima noapte grea..ma doare sufletul pt voi..dar ia in considerare si spitalul daca nu e bine..si ceri externarea dupa o zi-doua..imi pare rau.
Tin pumnii!
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
Donia spune:
Laura, mi-e ca aveti gripa, cunoscutii care au facut-o povesteau de febra mare ca la voi. Eu sper sa nu ajungeti internati in spital, insa ar fi bine sa va examineze un medic maine. Ma rog pentru voi sa treceti cat mai usor prin boala, orice ar fi! 
Eu am facut acum doua zile vaccinul la servici si miercuri o sa ma duc si cu restul familiei la vaccinat. Sper sa avem timp sa capatam imunitate, sa nu ne trezim si noi gripati pana atunci. Mai vedem.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Si pentru ca n-am apucat, urez acum sarbatoritii.
La multi ani Alessia! 
La multi ani Raducu! 
La multi ani Crinuta! 
dandusa, sa te bucuri de pretiosii tai si sa straluciti de fericire multi, multi ani de acum inainte!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Laura, multa sanatate. Si eu tot la gripa m-am gandit.... Cum mai sunteti azi?
Va ofer o
si va doresc o saptamana usoara.
Lacramioara si
Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI
ruxandra_sb spune:
Laura, eu sper sa nu fie bau-bau.
Daca temperatura tot creste dupa deja 4 doze de antibiotic.. zic si eu ca poate nu-i cel potrivit. Email n-am primit, raspuns la pm. Multa, multa sanatate! Asteptam vesti bune.
Donia, deci ai ales. Felicitari! ai scapat de indecizie
.
Sti cumva ce vaccin ai facut/veti face?
Ana de Almo!
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)