La Multi Ani! Fulguleti de nov - dec 2006 (222)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

LA MULTI ANI RADUCUL!![

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

raducu sa cresti mare, sanatos si frumos!
mario sa cresti si tu mare, sanatos si frumos!

noi suntem asa si asa, oscilam, pana la 39,5 si scadem, rar de tot, la 37,5.
n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Dandusa draga, sa-ti traiasca scorpionasii minunati! si la voi se lasa cu chef de chef
Raducu
Crinuta

Mario

Bambo, si voua sa va traiasca scumpa caprita ,
Antonia

Noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dandusa,
Ai de dat de baut serios aici:

LA MULTI ANI RADUCU!
LA MULTI ANI CRINUTA
LA MULTI ANI ANTONIA

Iulia,

Nici chiar asa..sunt vreo 24 de cazuri de gripa in iasi..hai sa zicem 100 cu toti care au luat contact..sa se nimereasca unul din ei sa treaca pe langa voi si exact atunci sa stranute/tuseasca..cred ca sunt sanse mici.
Mie pe strada nu mi-e frica..cam asta facem ne plimbam pana incolo si inapoi.

Si oricum gripa asta e supradimensionata,probabil pt a se cumpara vaccinurile..Eu imi aduc aminte ca exista gripa si cand eram mica..poate mai putin agresiva..dar nimeni nu stia ca e virusul A sau B.Dar daca au vazut ac antigripalul obisnuit nu prinde, hai sa fortam putin lucrurile.
Cred iarasi ca si nr de decese in alti ani era cam acelasi la pacienti cu anumite conditii,dar nu se facea atata tevatura..
E parerea mea,nu stiu,cred ca trebuie evitate clar aglomeratiile si mai ales cei bolnavi tb sa constientizeze ca trebuie sa se izoleze.

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI RADUCU!!!
LA MULTI ANI CRINUTA FRUMOASA!!!
LA MULTI ANI ANTONIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Raducu

La multi ani Mario

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Crinuta!

La multi ani Antonia!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Dandusa,
Ai de dat de baut serios aici:

LA MULTI ANI RADUCU!
LA MULTI ANI CRINUTA
LA MULTI ANI ANTONIA

Iulia,

Nici chiar asa..sunt vreo 24 de cazuri de gripa in iasi..hai sa zicem 100 cu toti care au luat contact..sa se nimereasca unul din ei sa treaca pe langa voi si exact atunci sa stranute/tuseasca..cred ca sunt sanse mici.
Mie pe strada nu mi-e frica..cam asta facem ne plimbam pana incolo si inapoi.

Si oricum gripa asta e supradimensionata,probabil pt a se cumpara vaccinurile..Eu imi aduc aminte ca exista gripa si cand eram mica..poate mai putin agresiva..dar nimeni nu stia ca e virusul A sau B.Dar daca au vazut ac antigripalul obisnuit nu prinde, hai sa fortam putin lucrurile.
Cred iarasi ca si nr de decese in alti ani era cam acelasi la pacienti cu anumite conditii,dar nu se facea atata tevatura..
E parerea mea,nu stiu,cred ca trebuie evitate clar aglomeratiile si mai ales cei bolnavi tb sa constientizeze ca trebuie sa se izoleze.

Lavinia, tocmai asta e problema, ca cei care sunt purtatori nu ii intereseaza de ceilalti... Daca ei au luat virusul dau si la altii....
Iar cu luatul de pe strada....am patit-o pe pielea mea, mai bine zis a Stefaniei... a stranutat o .... femeie... de vreo 50 si ceva de ani exact pe ea si pana in seara avea febra 40.... deci se poate si de pe strada.... de aia zic... Am luat anul trecut si din supermarket.... tot in acelasi fel.... POate suntem noi mai ghinionisti.... dar am ajuns la concluzia ca populatia ori e inculta...din punctul asta de vedere... ori indiferenta.... Cand am comentat ca de ce vine in supermarket si isi imprastie pe acolo virusii m-a intrebat eu de ce am venit in supermarket... No comment...

Lacramioara si Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

La multi ani, Crinuta!

La multi ani, Antonia!

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput

Noi am fost afara sa luam contact cu primii fulgi de zapada de anul asta.... Stefy a fost tare incantata.....

Aseara a lipit frunzele pe hartie si le-a desenat cu marker rosu si negru.... si s-a mazgalit si pe manute... si pe hainute....
Ne-a mai spus o poezie...
Iepuras ce faci aici?
Il intreaba mos Arici...
De ce plangi asa e tare?
M-au speriat niste fiare...
Stau acolo langa lac
si tot canta oac-oac-oac....

Bazar pentru SEBI

Mergi la inceput