La Multi Ani! Fulguleti de nov - dec 2006 (222)
Raspunsuri - Pagina 12
adinazot spune:
Fetelor ,multumim pt urari!Noi am petrecut la gradi si in familie anul acesta.Ale s-a simtit f importanta de ziua ei,e scumpa tare!Noi suntem bine,Alessia evolueaza frumos,e plina de energie,vorbeste muuuuult,nu sta locului o clipa.Eu sunt f ocupata,seara as mai putea sa scriu pe forum,dar dupa ce citesc cate ceva,adorm,nu am resursele necesare...sper ca in perioada care urmeaza sa ma mai eliberez putin..
Cateva poze de ieri pt cine vrea!
Pupam pe toata lumea!!!
Laura13 spune:
incep antibioticul. azi noapte, la 39,6 i-am pus novocalmin. dupa 3h avea din nou 39,5. nu a mai scazut pana acum sub 38.5. incep antibioticul. e prima data cand ii dau "dupa ureche", adica fara sa imi spuna clar un pediatru ca asta e nevoie. tineti-mi pumnii.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Lavinia_P spune:
Laura,
Nu iti mai fa mustrari de constiinta ca ii dai antibiotic..Asta e,daca medicul nu e aici..daca te duci in spital instant ti-l pune pe antibiotic si te opreste acolo.
Gandeste-te cat au luat altii (adica noi)..
Dar stii ca ii poti da la interval de o ora antitermic daca nu cedeaza febra?La noi,cel putni,panadolul era la un moment dat fix zero.
Sanatate multa!
Ati auzit cumva copii care sa intre in panica in avion?
Mihaitza are frica de inaltime..nu suporta nici macar sa il ridici in sus..daca i se face frica?
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare
iulia-stefy spune:
La multi ani, Mario!
La multi ani, Raducu!
Laura, multa sanatate lui Dani.
Lavinia, nu stiu. Ma gandesc ca s-ar putea totusi sa-i palca sa vada totul de sus, daca il pregatesti putin inainte....
Stefy doarme acum, dar ma tem ca are si ea ceva in gatut... La pranz a vomat la masa... ceea ce la ea se intampla doar cand are gatutul iritat. Sper sa nu fie... acum tot o pandesc sa vad daca face febra, ca in gat nu m-am putut uita, ca era prea obosita si cand a ajuns in camera a si adormit....
Lacramioara si
Stefania Iulia
iulia-stefy spune:
Aseara i-am comandat pe net niste carti de la editura Litera, ca sunt la oferta. Ma preagtesc de Mos Craciun si de ziua ei, ca vad ca altceva nu o mai intereseaza... S-a uitat cu mine pa site si a decis ce sa-i ceara Mosului.... Daca vreti sa vedeti si voi gasiti aici....
asta e una din ele http://www.librarie.net/carti/135263/Prima-mea-carte-matematica-Anne-Monatgue-Smith
sau asta http://www.librarie.net/carti/48603/Prima-mea-enciclopedie-Leonid-Galperstein
Eu nici nu stiu unde pot sa duc copilul sa-l plimb sau sa se joace... In spatiile inchise de joaca, supermarket-uri nu avem voie, ca virusul eliberat prin tuse/stranut traieste in aceste locuri bine mersi vreo 3 ore.... in parc sau pur si simplu pe strada iar nu, ca daca stranuta un purtator imediat se agata de ea virusul.... Voi un mai plimbati copiii? Ca doar n-am s-o tin in casa...
Lacramioara si
Stefania Iulia
iulia-stefy spune:
Dimineata am iesit putin si am adunat frunze mai micute iar cand se va trezi le vom lipi pe un carton sau pe harti cu lipici si daca ne aduce tati carioca, ca eu am uitat sa cumpar, le vom colora... daca nu.. raman asa... Am adunat vreo 6 tipuri de frunze....
Lacramioara si
Stefania Iulia
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lavinia_P Laura, Nu iti mai fa mustrari de constiinta ca ii dai antibiotic..Asta e,daca medicul nu e aici..daca te duci in spital instant ti-l pune pe antibiotic si te opreste acolo. Gandeste-te cat au luat altii (adica noi).. Dar stii ca ii poti da la interval de o ora antitermic daca nu cedeaza febra?La noi,cel putni,panadolul era la un moment dat fix zero. Sanatate multa! Ati auzit cumva copii care sa intre in panica in avion? Mihaitza are frica de inaltime..nu suporta nici macar sa il ridici in sus..daca i se face frica? Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006) minunea mea www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare |
am inceput klacidul. ajunsese la 40. azi noapte si noi i-am dat antitermice la 3h. si azi iar novocalmin la 40. dupa 2h avea din nou 39, i-m dat nurofen, ca paracetamolul il dadusem cu 3h inainte de novocalmin. incep sa le pierd sirul la antitermice.
acum doarme, iar arde.
iulia stefy am gasit pe forum, la regasiri, recunosc, o idee de jucarii quercetti (parca asa se cheama). am dat un search pe google si am gasit o gramada de idei faine. noi ii vom lua vopsea pt degetele, o tabla magnetica cu cifre si numere si voi face comanda pe la prieteni de un puzzle de lemn, sunt mai usor de facut si ii plac mai mult.
pup, va tin la curent.
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
iulia ti-am trimis pe mess niste linkuri cu o parte din ideile mele. alea cu masini/motociclete ma gandesc ca nu se potrivesc. pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Dbunny spune:
lavinia nici lui Dani nu-i plac inaltimile si daca-l ridici in sus la orizontala fiind chiar plange, un prieten s-a jucat cu el si-a vrut sa-l tina cu capu-n jos(cica era avion
) si s-a crizat rau. In schimb in avion n-a avut nici o problema, ca nu prea simte...eventual nu-l pui la geam. la decolare luati o jucarie noua si-un pufulete.
laura dupa 2 ture de antibiotic febra ar trebui sa cedeze, impachetari nu faceti? sanatate multa
ha ha ce dansatoare e Alessia!! e o domnisoara deja!!
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
iulia-stefy spune:
Laura, multumesc. am salvat link-urile. Cred ca Stefy va fi incantata de Marguerita. Caut de mult si n-am vazut nicaieri. Inca odata multumesc.
Multa sanatate lui Dani. Impachetari ai incercat?
Lacramioara si
Stefania Iulia
Bazar pentru SEBI