La Multi Ani! Fulguleti de nov - dec 2006 (222)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

alessia, sa cresti mare si sa fii sanatoasa draga noastra. esti o minune de printesa si mami o implinita si-o fericita ca te are!

acs, merci de idei. cred ca din jocurile de rol ne inspiram si noi ca suna bine.

laura, sanatate lui dani!

oana, voi sunteti curajoase, trece ea enteroviroza cumva... refacere rapida! (eu n-am mai avut medical pt copil... din primavara... wow...)

danita, u back

ieri n-am facut "activitati", ci am fost la un circ ambulant (unguresc). in afara faptului ca clown-ul care "prezenta" nu stia romana, in afara faptului ca spectacolul n-a fost impresionant... restul a fost dragut animale curate si hranite, ingrijite - 2 elefanti imensi superbi, 2 camile babane, 4 ponei pitici mici mici si 2 mai mari - foarte foarte frumosi, serpi mari si multi, o acrobata de vreo 12 ani care a facut mai multe numere o antilopa, un bivol african, 2 lame :) astea din urma doar au defilat. numarul cu elefanti a fost foarte reusit, ai mei se uitau gura-casca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Am o veste extraordinara...sunt in al noualea cer.
Nu sunt insarcinata ,o clinica din Germania ne va finanta interventia pentru Mihaita.Ruxandra,e spitalul din Berlin.

A venit ca din cer..pe bune..ma voi duce sa ii multumesc lui DD.
Nici nu visam.Sunt happy happy.
Cred ca pe la mijlocul lui noiembrie vom pleca.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Lavinia, felicitari! sa va ajute Dumnezeu si sa fie totul bine!!

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Lavinia, trimis email. Adresa din amintiri.. sper c-ajuns la tine si nu prin vecini.

Oana, Dani multa sanatate.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am apuc sa citesc pana la pg. 9
Lavinia, ma bucur tare mult pentru vestea cea buna; sa dea DD sa fie totul bine... ce bine cand primesti vesti bune
LA MULTI ANI, Ema - sa cresti mare si sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa
LA MULTI ANI Bebinuta - pe cand poze???
A avut si Luca petrecere la gradi - a fost cuminte, nu a prea participat la cantece, desi el e mare cantaret - cred ca are trac de scena ; m-a speriat cum a dat iama in praji si nu stiu ce sa fac cu pofta asta de dulce... musai sa-l dau la un sport ptr ca mi-e groaza sa fie vreun grasan... eu daca nu mananca o zi nu ma ingrijorez , dar si bolnav tot mananca.
E iarasi un pic mai nervos decat de obicei, dar inclin sa cred ca din cauza ca nu ma vede, iar cand ajung acasa imi pare enorm de rau dar sint leguma... inca o luna de 14 ore/zi si cred ca cedez...
Dia, de unde cumparati stickere? Eu nu prea am vazut prea multe varietati, dar cum merg la shopping doar in Carrefour.. nici nu cred ca am de ales. Multa sanatate Oanei.
Weekend placut!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

helloooo...hello...helloooooo!!!!!AVEM 1 AN!!!!

Nu/mi vine sa cred...e mare!!! nu mai e bebe!...
Multumesc din tot sufletul pentru felicitari...nu am putut scrie nimic ieri pe aici...am tot avut musafiri, asa ca de ziua ei, pentru ca petrecerea e duminica...atunci vin toti oamenii dragi noua , nu mai mult de 58 de persoane ...dar daca e chef, atunci chef sa fie ...Lumea ma intreaba cati o sa fim la majorat
ALESSIA sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata...
BEBINUTA si iti doresc in primul rand sa vii la noi in vizita ... multa sanatate si tot binele din lume
LAVINIA ma bucur tare mult pentru voi! sa va ajute Dumnezeu si sa treceti cu bine peste interventie...
DONIA, ai pus ceva poze??? Nu am avut net cateva zile, din cauza de neplata , si cred ca le/am ratat...trimiti link?
LAURA offff, e greu...am multe in cap...nu sfaturi, pentru ca noi crize avem foaaaaaarte rar, si atunci usoare, adica o apuca plansu, ii zic " te duci in camera ta sa te linistesti?"..."da"...urla, dar urla chiar si 10, 15 minute, dupa care vine zambind si zice " gata, m/am linistit, mi/a tecut malaiala" ...atat vreau sa/ti spun...agitatia lui vine de la agitatia voastra...adica, tu, prin mesajul tau, nu l/ai descris pe Dani...ai descris, din pacate, atmosfera din familia voastra...nu stiu daca ma fac inteleasa, nici nu vreau sa te supar ...frustrarile lui se trag din frustrarile voastre...la nervii vostri el raspunde cu nervi...tu tipi, tipa si el...au avut mare, dar mare dreptate fetele cand au spus ca fermitatea tonului face tot, nu intensitatea sau volumul ...sunt sigura ca daca voi va rezolvati problemele, daca veti reusi cumva sa va relaxati, sa va odihniti, se va linisti si el...si bineinteles ca nu ar srica un sfat avizat. Trimit PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani Emma!
La multi ani Alessia!
La multi ani Bebinuta!
Multa sanatate si fericire!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Hello!

Deci, nu-mi vine ca cred, a venit vremea sa facem bilantul cu numarul 3
Asadar, minunata Ale la cat mai multe aniversari frumoase! Adina, abia astept sa ne incanti cu poze de la party.
Flore, la multi ani si printesei mici! Mama, da aveti chef de chef, nu gluma, distractie placuta!
Lavinia, waw, ce bucurie, baftoaie mare!
Laura, si eu dau refreshuri de la sv...din pacate doar apuc sa citesc. Sanatate multa lui Dani. Noi crize nu prea avem, cand era mai mic si eu tot asa procedam, puneam rufele dupa 11 npt..faceam totul dupa ce se culca el..dar mai bine de 1 an facem totul impreuna, ii place sa scuture hainele si sa mi le dea in mana, are o pasiune pentru scosul vaselor din masina de spalat, iar pentru mine e numai bine ca nu ma aplec de nspe ori. Cum ma vede ca deschid usa de la masina, chiar daca o deschid sa pun vreun vas, vine repede si ma intreaba “mami, te ajut?”. Parca tu spuneai la un mom dat ca la gradi doarme ff putin, s-ar putea ca si asta sa influenteze…zic si io.
Dia, vai, vai, da o trage Oana, nu gluma, sanatatea multa si voua!
Donia, dementiale pozele! Chiar ma gandeam zilele trecute ca la noi toamna a debutat anul asta cam agresiv, parca prea s-a facut frig devreme si a plouat mult, si parca nu am reusit sa admir frunze colorate, unde mai pui ca acu vreo 2-3 weekenduri parka, unii schiau pe la munte dar in copaci frunzele erau verzi-verzi. Have fun de Halloween!
Acs, ce-mi place ca povesteti de mult, mult dans...si noi dantuim si facem gimnastica seara si face Kaan niste piruiete..
Danita, iertata fie-mi ignoranta, da unde plecati sapt viitoare?
Ruxandra, io nu vazui poze, da mi-au placut tare mult povestile...si aia despre Barca si aia din padure. Si, valeu, nu mai povesti de partii, daca-ai sti cum balesc...
Lizzy, pai tu nu numai ca ai viteza, tu chiar esti Fulger jos palaria
Lacramioara, f interesante joculetele, o sa experimentam si noi, eventual o sa adaptam sa introducem si ceva masinute in peisaj, ca altfel nu se poate
Yagmur, pare tare rau ca munesti in ritmul asta, da recuperati voi la iarna poate…
Nici noi nu avem stickere, noi ne jucam mult cu plastilina, bineinteles facem multe masini. Facem curse de masini, ca asa a vazut in Cars, si mai ales facem accidente, norocul nostru ca nu avem vecini sub noi, iar mai nou jucam carti, mai precis septica, avem carti cu personajele din Cars si i-a placut tare mult ideea, acuma musai seara avem vreo 3 partide de septica, culmea e ca, de multe ori chiar ne capaceste, adica ne ia cartile, si pe buna dreptate, fara sa-l favorizam noi. Forfecuta i-am oferit, s-a uitat la ea dar nu a vrut sa puna mana. Ah, si ultima oara cand a venit sa ma viziteze la birou a vazut postituri mici si colorate, tare i-au mai placut iar colegii au fost generosi ca atare a strans tenculete, acuma le lipeste pe masini, pe mobila, pe usi sau, cica ne da noua bilete de parcare
Luna asta mi-am propus sa intru mai des, ca doar e ceas de sarbatoare, sper sa si reusesc.
We placut si distractie maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Laura, cum mai e Dani? Ai gasit-o pe d-na doctor? Eu n-am reusit sa aflu exact unde e policlinica in Podu de Piatra. Multa sanatate lui Dani.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Laura, aici gasesti www.romedic.ro/transmed-expert/medici" target="_blank">CENTRUL MEDICAL TRANSMED-EXPERT, fostul MEDEX numai ca am impresia ca d-na dr. Stamatin nu mai e la ei....

dr. STAMATIN MARIA, Conferentiar, Disciplina neonatologie, UMF, Iasi
medic primar pediatrie, competenta neonatologie la Maternitatea Cuza Voda Iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Laura, aici gasesti www.romedic.ro/transmed-expert/medici" target="_blank">CENTRUL MEDICAL TRANSMED-EXPERT, fostul MEDEX numai ca am impresia ca d-na dr. Stamatin nu mai e la ei....

dr. STAMATIN MARIA, Conferentiar, Disciplina neonatologie, UMF, Iasi
medic primar pediatrie, competenta neonatologie la Maternitatea Cuza Voda Iasi.

multumesc. d-na stamatin nu mai e la ei. de altfel, nu am reusit sa aflu daca merge la vreun cabinet particular. oricum, e plecata din tara, ma gandesc ca o fi la acelasi congres unde e si pediatra noastra :(
am fost in seara asta la cabinet. are rosu in gat, dar nu are puroi, asa ca nu e cazul de antibiotic. dar noi o tinem tot la 39,5 si peste daca nu bagam repede novocalmin.
daca mai face asa febra si maine, de duminica ii dau klacid. is satula, fbra de 4 zile, muci de o vesnicie si tuse tot de atunci. a bagat in el 2 cutii de nurofen si doua de paracetamol si tot nu se pune pe picioare.
mi-e dor sa il vad sanatos.
cand vb la tel cu bunicii le spune ca e un pic racit si el arde tot.
ma duc sa fac un dus si sa ma pregatesc pt la noapte, adica sa imi pun telefoanele sa sune din ora-n-ora.
pup.
n usoara tuturor.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput