La Multi Ani! Fulguleti de nov - dec 2006 (222)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Dia, multa sanantate Oanei. Dar nu mi-a raspuns la intrebare: de unde cumperi tu stikerele.... ca eu asta voiam sa stiu... am priceput ce faci cu ele....

Cu vaccinul HPV, mi se pare o mare ....magarie.... sa il faci fara sa-mi ceri acordul. Daca se intampla ceva cu copilul cine raspunde?

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Alessia!

Deja incep fulguletii sa implineasca 3 ani.... Cand a trecut timpul?

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Alessia!

Adina, sa-ti traiasca frumoasa printesa, atat de expresiva.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani Emma!
La multi ani Alessia!
Flore, Adina, sa va traiasca printesele!

La multi ani Bebinuta

Mergi la inceput

Dia, multa sanatate Oanei!

Ruxandra, cum adica vaccin fara avizul parintilor? Nu cred ca e posibil.

Lavinia, ma bucur tare! Tinem pumnii pentru noiembrie!

Atat am apucat sa citesc :(.

Si-nainte de a trece din nou la munca:
Bursucii sunt bine.
Victor coloreaza din ce in ce mai bine, stie sa incercuiasca (pana acum facea doar cercuri pe langa obiectul de incercuit) si canta. Cred ca-l voi inscrie la optionalul de muzica; se pare ca-i aude pe copii cantand si-i place. La gradinita e un vorbaret (ca si acasa de altfel) :). I se lumineaza fata cand isi vede cate un coleg pe strada sau cand ii intalneste dimineata in gradinita. Vine cu multe bulinute acasa, dar nu stie sau nu vrea sa-mi zica pentru ce le-a primit.
Le iubeste tare mult pe surorile lui si din atata dragoste se isca si mici scandaluri (adica o cam smotoceste pe Ioana, caci nu indrazneste acelasi lucru si cu Maria :) ).
Fetele sunt ocupate cu scoala / gradinita, inotul si dansul.
Ii laud cu orice ocazie, dar ma intelegeti :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

lavinia : super-veste ! sa dea DD sa fie totul bine, suntem alaturi de voi !

dia : sanatate oanei !

flore : ema, la multi ani ! pupici

bebinuta : sa ne traiesti mamicuta !!!

lizzy: pupici !! mi-e dor sa ne vedem ....... asa simt io , nu iti pot ezplika ;)

noi am trecut peste raceala, sper ...... saptamana viitoare plecam !:)

D

Mergi la inceput

Donia, doamne cat e de frumos la voi!! Superb!!!
Azi dimineata, m-am oprit cu Maria in drum spre scoala si am cules frunze de toate culorile. Ne inghetasera mainile, dar Maria imi tot spunea: "Uite mami, asta e rosie, asta are toate culorile toamnei...".
Duminica am ajuns la munte (am urcat cu masina pana la Piatra Arsa si apoi pe jos pana la Babele si inapoi). Tare-i frumoasa toamna!!

Lizzy, incepem si noi cu diverse activitati prin casa. Bursucilor le place cel mai mult sa-si imagineze diverse "povesti" si sa se incadreze ca personaje. De exemplu ne jucam (sau se joaca):
- de-a scoala - scriu pe tablita, aseaza plusurile in banci imaginare
- de-a circul - danseaza, canta sau isi pun jucariile sa faca acrobatii, aranjeaza circul (cuburi)
- de-a dansul - sunt, pe rand, profesori de dans (asta de la cursurile de dans ale fetelor)
- de-a cursele de masini
Le place sa lipeasca, mai ales in carticelele cu abtibilduri (probabil ca le stii: sunt abtibilduri pe prima si ultima pagina a cartii si trebuiesc asezate in carte, la locurile potrivite).
Tablita magnetica e motiv de cearta; vor toti sa scrie / deseneze pe ea in acelasi timp.
Ce-au mai facut pe la gradinita si vom relua acasa:
- insiratul margelelor sau a pastelor pe ata si coloratul lor (cu acuarele sau carioci)
- lipitul pufuletilor pe foaie sub forma de copac, floare, masina (eventual dupa un model desenat)
- decupatul cartoanelor de oua sub forma de omida / floare + colorat
- confectionatul florilor din hartie colorata si paie (pe post de codite)
- lipirea frunzelor pe hartie
- au taiat educatoarele stelute din morcovi si le-au folosit pe post de stampilute (bagate in acuarele si stampilat o foaie cu ele)
Recent le-a cumparat mama de la librarie un joc de domino, dar cu animalute. Le tot aranjeaza: pisicuta la pisicuta etc.
Mai revin cu idei "furate" de la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

ALESSIAAAAA : La multi ani ! Pupici!!

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Buna dimineata,

LA MULTI ANI ALESSIA!

LA MULTI ANI EMMA!

LA MULTI ANI BEBINUTA!

Sa traiti,sa infloriti,sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata!

Deci ne punem straie de sarbatoare ca incepem petrecerile,nu?
Ar trebui sa schimbam si topicul.

Suntem programati pe 18 noiembbrie si deja nu mai pot sa dorm.
Gripa procina isi face de cap prin iasi..trebuie sa il pazesc ca pe okii din cap.asta e singura mea teama,cumva,sa nu se mai imbolnaveasca.

Revin mai tarziu..ma duc sa mai scotocesc dupa bilete de avion.

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
lavinia s-a schimbat subiectul, am pus un La Multi Ani in fata :) da un buzz pe mess cand apuci, please.
alessia adina sa iti traiasca printesa! nu mai dai pe la noi?
emma flore, sorry de intarziere. mama, ce a mai trecut timpul, printesa mica se face mare!!! pupici
bebinuta si tu ne-ai uitat? intra, mai da-ne de stire despre voi! pupici

noi suntem acasa. dani face febra, 39-39.7 dupa cum vine seara sau dimineata. asa ca e acasa, cu geta, mare fericire pe capul lui.
is ofticata, ca l-a gasit bona ud la gradi, neschimbat - nu s-a mai putut tine pana la baie - si cica nu a fost schimbat ca sa nu deranjeze copiii , seara deja era cu febra . azi merge florin cu "scandalul" la gradi, mi se pare inadmisibil sa tii un copil ud!!!!!!!!!
cam atat de pe la noi.
va pupam.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput