La Multi Ani! Fulguleti de nov - dec 2006 (222)
Raspunsuri - Pagina 9

ruxandra_sb spune:
Asiza,
Laura, nici eu nu stiam ce fac fulguletii cu sticker-ele .. credeam ca treburi tare destepte. Asa de lipit.. pai asta faceam si eu cu actibildurile.. era ceva ca se lipeau cu apa?? sau se frecau/apasau cu creionul?? mai tineti minte?? de le am si acu pe mobila.. rezistente, dommle.
Ieri avuram scolarizare.. de data asta fost un ras si-un haz. Nu stiu bre de unde-i scot pe austriecii astia.. frumusei, ca scosi din cutie. Pe bune daca nu-s numai unul si unul.. proportia de baieti faini e covarsitoare.. bruneti cu ochi albastri, sateni cu ochi verzi, blond inchis.. Mai toti cu alura de sportivi. Pe ultimul l-am ghinit din prima.. cu asa coapse, sigur skiaza . Si apoi cine-mi povestea de partiile faine de la el de-acasa? [omulet clipind languros din gene]
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lavinia_P![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am o veste extraordinara...sunt in al noualea cer. Nu sunt insarcinata ![]() ![]() ![]() A venit ca din cer..pe bune..ma voi duce sa ii multumesc lui DD. Nici nu visam.Sunt happy happy. Cred ca pe la mijlocul lui noiembrie vom pleca. ![]() Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006) minunea mea www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare |
wow!!! NU-MI VINE SA CRED. n-ai spus nimic ca ati trimis si afara solicitarile... ce bine!!!!! ce minune adevarata si frumoasa! ma bucur nespus...

chinico spune:
LA MULTI ANI EMMA!!
La multi ani Bebinuta! mai hai pe aici, mai pove de Ada!
Lavinia ma bucur mult pentru voi! Asta da veste buna!

ruxandra_sb spune:
Elevele vor fi vaccinate contra HPV fara avizul parintilor?
www.realitatea.net/adrian-streinu-cercel--secretar-de-stat-in-ministerul-sanatatii--participa-acum-la-realitatea-net-live--trimite-intrebarile-si-comentariile-tale_650087.html" target="_blank">realitatea
www.ziarulring.ro/stiri/8725/elevele-vaccinate-obligatoriu-anti-hpv" target="_blank">articol
.. din cate stiu eu, au cam intrat in panica ca le expira vaccinul (05.2010 si 08.2010 )si-ar fi bani aruncati pe apa sambetii (25 mil eur)...
Pt a stopa avanlansa de cancer de col uterin => de ce nu introduc obligativitatea anuala a testelor papanicolau in loc de acest vaccin invaziv?
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Dbunny spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb Elevele vor fi vaccinate contra HPV fara avizul parintilor? |
In clasa a 3-a sau a 4-a nu m-am lasat vaccinata)nu stiu ce vaccin era). Mi-a fost frica. M-au tot amenintat ca n-o sa ma lase in nici o tabara...fix pix. Fetele la 13 ani sunt mari pot zice un NU clar, sau le vor lega de maini?
Emma la multi ani papusica, sa cresti mare si sanatoasa, Flore sari cu visinata!
bebinuta la multi ani fericiti alaturi de famelion...ada??
Lavinia Dumnezeu exista! ma bucur voi! otita a trecut?
Dbunny si

www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

lizzy spune:
flore iubita ii dorim printesei o viata roz, zile senine, sanatate si iubire... multa multa iubire...
bebinuta, bucurii si sanatate, sa-ti dea DD numa bine

lizzy spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb Elevele vor fi vaccinate contra HPV fara avizul parintilor? www.realitatea.net/adrian-streinu-cercel--secretar-de-stat-in-ministerul-sanatatii--participa-acum-la-realitatea-net-live--trimite-intrebarile-si-comentariile-tale_650087.html" target="_blank">realitatea |
mi se pare ilegal !!! nu-s de meserie, dar de-as avea fata as cauta legea in care scrie negru pe alb ca sunt obligata sa accept asa ceva.

asiza spune:
LA MULTI ANI, EMMA!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa, sa te bucuri de viata si sa-ti fie bine mereu!!!
LA MULTI ANI, BEBINUTA!!!

Donia spune:
La multi ani Emma! Flore, felicitari, ce repede a trecut anul!
La multi ani bebinuta! Scumpa la vedere, hai arata-te si haide si cu ceva poze dupa tine
Lavinia, ce vesti bune! Ce urmeaza acum?
ruxandra, ce draguta ideea cu lampioanele! Si cu vinul fiert
Vad ca ai avut o zi buna ieri
Ce mai era? A, stickers, la noi sunt foarte populare, Cristi adora sa lipeasca. Ma salveaza mai ales cand mergem la restaurant la un moment dat se plictiseste si apoi scot o hartie si stickers si incepe sa lipeasca foarte fericit. Cumpar de la Dollar store o cutie cu 1 dolar, sunt mici cat buricul degetului si el le lipeste pe categorii, intr-o parte masini, intr-o parte mingi, vapoare etc. Si apoi le numara "doi tlei patlu"... a, nu-l prea mai spune pe "r" decat rar, acum se pare ca e pasionat de "l" peste tot...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Dia1609 spune:
hello la toata lumea!
in sfarsit pot sa va scriu.. ca-s acasa , nu de alta :)
oana are enteroviroza de ieri, o forma destul de urata, ieri ne-au sunat de la gradi ca a vomitat, au fost mai multe cazuri de copii la gradi, de altfel in tot orasul sunt sute de cazuri. din pacate la ea s-a suprapus si peste o constipatie de care tragem de 3 sapt deja, asa ca repertopriul a fost complet: greata, varsaturi + dureri de burtica ,care nu stiam ca-s de la enteroviroza sau de la constipatie (ca azi era a 4-a zi fara kk)... anyway, cu toata enteroviroza lu' peshte, nu si-a dat drumul la burtica, azi a tb sa-i dau duphalac ca sa faca kk (nu mai intru in detalii, dar deja constipatia este de natura psihica deja, ca refuza sa mai faca kk de frica ca o doare... ca ii vine sa faca kk si se tine fff tare, zile intregi... sper sa depasim momentul someday, ca momentan nu functioneaza nici o explicatie, nimic)
cam atat despre noi, ca dupa ce ca apar rar, ma mai si lamentez pe-aici :))
laura, si eu sunt una care acceseaza DC-ul din umbra, ca mai citesc de la job, dar de acolo pur si simplu nu ma mai pot loga de la o vreme, asa va tot raspund in gand
stickerele de care vorbeam eu sunt mici, f diverse, cu animale, oameni, forme geometrice, de toate... si noi facem colaje, sau desene in care integram si stickerele. de ex. luam o coala mare pe care lipim iarba verde, desenam un copac, o balta si apoi lipim stickere si facem o poveste: pasarele lipite in copac, broaste in balta, barcute, o casa facuta din forme geometrice, floricele, fluturasi, copii, toti din stickere. sau sunt unele de genul sa o imbraci pe barbie: o lipesti pe barbie pe hartie si apoi ai tot felul de haine, rochite, pantaloni, pantofi, ciorapi, etc pe care le lipesti si o imbraci cum vrei. sau mai sunt stickere din spuma, reliefate, cu litere, numere si forme de animale. sau are stelute, cercuri, patrate, tringhiuri, etc si le grupeaza pe forme geometrice sau pe culori. sper ca ai prins ideea. poate apuc azi si fac cateva poze ca sa-ti dai semana despre ce vb
roxanica, raza de soare, am plans la mesajul tau, mi s-a rupt sufletul... offf.... cum sunteti, v-ati mai obisnuit? maria seamana cu david perfect, e absolut superba, sa va bucurati de ea!
si mai aveam 1001 raspunsuri, dar nu-mi mai aduc aminte decat cateva:
-oana are 13 kg, nu a mai luat nici 50 gr in greutate de mai mult de jum de an, dar nici nu-mi fac probl, ca arata f bine, mi se pare ff bine proportionata in ciuda faptuluii ca are 1 m deja. deci, nu mi se pare slaba, si e vesela, vioaoie, mananca bine cand e sanatoasa si rezonabil cand e mai bolnavioara, deci nu-mi fac griji. oricum, copil gras nu va fi niciodata , iar acum as fi de-a dreptul ingrijorata sa o vad plinuta/grasa, mai ales dupa ce am auzit o statistica la radio (1 din 3 copii din ciclul primar sunt supraponderali)
-laura, nu vreau sa-ti dau sfaturi in leg cu crizutele lui dani, ca nu-s in masura, dar si noi trecem sistematic prin asa ceva (probabil nu asa de nasoale), si am vazut ca intotdeauna le pot corela de ceva... si mai ales, ca amploarea lor depinde de mainera in care aleg sa le abordez/solutionez. pot sa-ti spun ca eu am citit ff mult pe tema asta si de cate ori mai pare cate ceva, pun mana si mai citesc... multe materiale le-am citit in engl, dar am si niste carti in rom care m-au ajutat (in sensul ca nu mi-au rezolvat problemele, ci doar mi-au deschis okii spre alte perspective, idei, posibilitati de solutionare, etc.... nici una nu-ti ofera solutii pliate pe cazul vostru, tb sa gasesti ce vi se potriveste in mom acela). hai ca-ti enumar vreo 2 carti: T.B Brazelton - puncte de cotitura, t gordon - manualul parintilor eficace, A Faber, E. Mazlish - cum sa vorbim copiilor dc vrem sa ne asculte si cum sa-i ascultam pt ca ei sa ne vorbeasca, cartile lui F. Dolto. deci repet: nici una nu-ti ofera solutia exacta, nici una nu spune "fa asa si totul va fi ok" , dar iti deschid noi orizionturi, iti arata unde gresesti, etc. si muulta rabdare. si incearca sa fii cat mai odihnita, eu am obs ca la noi crizutele incep cand eu sunt prastie de obosita, si e clar de ce