Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

aveti un mail in comun

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Simo, La multi ani, draga mea draga, multa sanatate, liniste, dragoste sa-ti dea Dumnezeu!

Ana, La multi ani Luanei, sa fie sanatoasa, inteleapta, fericita.tare!

Pup fetele toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

La multi ani! Simo, cu sanatate, multe bucurii si impliniri sufletesti.
Sa ai o zi minunata.

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput

La multi ani! Luana mica si scumpa.
Sa cresti frumos, sa ai parte de bucurii si impliniri alaturi de gorobetii tai cei mari.

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput

No acu luatzi s-o www.countryliving.com/cm/countryliving/images/white-coffee-ABFOOD1006-de.jpg" target="_blank">cafa duuulce si fierbinte sa va mearga bine azi.

gashca de zuze.

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

La multi ani Simona!Sa iti dea Dumnezeu impliniri si bucurii pe masura sufletului tau.Sa va vina floare in casa si reinfloriti in 3.La multi ani!

Ana sa iti aduca Luanuta numai fericire,sa ii calauzesti drumul in viata si sa fiti sanatoase.La multi ani pitico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

LA MULTI ANI, Simona!!!
LA MULTI ANI, Luana!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

La Multi Ani Simo!

La Multi Ani Luana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Simonelule....LA MULTI ANI ! cu mult drag...iti doresc ce imi doresc mie mai bun si mai frumos...si sa ti se implineasca absolut toate visele...ziua de azi sa fie pentru tine una speciala,asa ca tine!Te imbratisez si te sarut cu mare drag!

Fetelor...va multumesc tuturor de urari !Azi va dau,din pacate doar virtual,de baut...am implinit 6 ani!Poftiti la ospat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Luana, scorpiutza Anei !
Sa ai o zi ca-n basme !
La multi ani, Simona !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput