Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna
Raspunsuri - Pagina 5
digutix spune:
danitin multa sanatate spiridusului!si tie spor la dieta!
va doresc o saptamana frumoasa tuturor
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix
adi_adi spune:
Doris-Alina.............fara cuvinte!
Mariaa,help.........reteta minune poti sa mi-o dai?
pt toate fetele mici si mari...
Ana68 spune:
Salutare si de la mine....n-am ce sa va spun...totul e liniar...asa ca doar va pup cu drag si sa aveti o zi cat se poate de folositoare!
smarandam spune:
adanii in legatura cu cazarea la Cluj mai este aproape de Sala Sporturilor : Vila Europa care ar fi OK si Pensiunea Deja VU (asta un pic scumpa)
andanii spune:
multumesc
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
danitin spune:
Alooo, ajutooor ... am nevoie de un pahar de apa rece, de un umar pe care sa plang, de o palma peste ceafa sa-mi revin, de un ceai de tei cu miere sau poate un whiski mic.
Mai, s-au rascracanat stelele deasupra mea... asa ceva n-am mai vazut. Ieri seara, la lucru, trantesc o cearta cu o colega - pe deplin justificata din puctul meu de vedere, nici macar cearta nu a fost, i-am reprosat un lucru evident si de aici s-a ajuns la lucruri urate. Azi, inca un circ monstru cu vecinii de care va tot spuneam ca ne fac zile fripte. De data asta ne-au trimis politia pe cap. Eu asa nu mai pot, poate sunt eu prea sensibila, poate am avut prea mult stress si nu mai functionez cum trebuie, dar sunt disperata. Imi tot vine sa plang si am palpitatii. Poate reactionez exagerat, dar asa mi-e firea.
Asadar ... ajutoooor!
Ana68 spune:
Danuto,fi barbata!Baga-i la origini pe toti,increde-te in barbatul tau cel calm si nu mai pune la sufletel toate cacaturile lumii...ca e prea riscant,dupa cum spui si tu cu palpitatiile....Un ceai e oricand binevenit,lasa wiskyul deoparte si cafeaua si tigara...si fi mai sigura pe tine...ce are colega aia in plus si tu nu ai?Iar vecinii aia au 3 perechi de oo?Ignora si nu mai baga in seama orice....toate au un scop si daca il ignori,nu te mai lovesti de scopul acestor persoane...Hai te pup si fi tare!
silvana75 spune:
Dani, trage aer adanc in piepti si baga-i de unde au iesit pe toti problema cu vecinii cred ca ar trebui rezolvata, stiu ca de mult timp ai probleme cu ei, de ce nu mergeti la ei si la un pahar de vorba discutati calm si poate poate reusiti cumva sa cadeti la o intelegere ... zis si io . Legat de colega da-i ignore total, e greu pentru ca si eu ma confrunt cu diferite anumite si dupa o discutie cu manageru, discutie in care i-am zis ca nu ma intereseaza DELOC ce zice si ca daca are EL ceva sa-mi zica legat de munca mea sa vina sa-mi zica, altfel I don't care despre ce zic unii si altii, lucrez de 2 ani sub indrumarea lui, stie cum si cat lucrez asa ca ... si cu asta am dat ignore total persoanei respective.
Cum e Spiridusa?
gagicile, o seara faina
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
danitin spune:
Salut, din nou ....
Ana, Silva, multumesc de incurajari. Vai, cat mi-as dori sa-i pot baga unde-mi recomandati voi, dar, din pacate, nu pot. Problema e ca, in ambele cazuri, sunt contre din alea care cer rabdare si spirit de cutra, ori eu nu am nici una, nici alta. Colega are un dar unic sa se dea victima, si cum eu par asa, mai barbata, chiar daca am dreptate tot ea pare victima.
Mai grav este cu vecinii, pentru ca batranul este avocat, deci - uns cu toate alifiile. Despre discutii de pace nu poate fi vorba in momentul in care au reclamat-o pe maica-mea, femeie de 60 de ani, la Politie pentru "injurii si geturi obscene". Imi crapa obrazul de rusine ca am ajuns in asa hal, ca tziganii care se cearta ... Nici macar nu-mi gasesc argumente logice sa pot face fatza situatiei.Ne stresseaza incontinuu, cu chestii marunte, dar care macina ... si cand ajunge cutitul la os si te revolti, bang, te palesc cu o chestie ca asta. Jur ca nici nu stiu inca cum sa reactionez. Am vorbit cu un avocat care ne-a sfatuit sa-i reclamam si noi, si as mai avea si alte chestii pe care sa-i atac, dar mi-e lehamite pur si simplu. Pe de alta parte, sunt ingrozitor de revoltata, regret ca s-a dus vremea duelurilor, ca as trage fara sa stau pe ganduri. Cred ca, pana la urma, nu-mi ramane de facut decat sa strang din dinti si sa astept sa se intoarca roata, conform vorbei care-mi place tare mult - fie ea cat de patrata, roata tot se-ntoarce odata. deocamdata spumeg de furie si-mi vine sa ma dau cu capul de pereti. Na, ca am zis tot!
Mariaa spune:
in sfarsit pot sa stau si io 5 minute cu voi...
Dana, nu nu ti se pare..chiar sunt varza stelele...si la noi is niste zile de toata pleazna cap coada de-mi bubuie capul.
cu vecinul as reduce la minim contactele, la minim minim!
aveam si noi un specimen care ne ridica probleme si doar asa am reusit sa-l potolim.
despre specia 'cotzohartele de serviciu' mai cutre decat ce-s la noi?!?! exista asa ceva?? cu ce lupte de gherila ma confruntam si eu..mama mama...unele fete mai stiu. sfat de om raspatit si incercat cu 'gherilele': stai in banca ta, vezi-ti de treaba cat de calm poti si vezi sa inteleaga cine trebuie ca-ti vezi de treaba! restul vine de la sine.
rabdare, nervi de otel si consecventa!
si tot vreau sa-ti zic de vreo saptamana si mereu uit: la multi ani, pentru anul implinit la Realitatea!
adi nu m-am prins, care-i reteta minune?!
seara faina tuturor!
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor