Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Na, zuzelor, sa nu aveti insomnii din cauza mea...

Dorisake revine...

www.bydoris.blogspot.com/" target="_blank">IUBESC VIATA

www.missinesuka.blogspot.com/" target="_blank">Vise de copil

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

no bun, gata cu refresh-urile la lectura cu tot boboru'
doris, drum bun catre tine!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Merci, Mariuko...

Si niste vant din pupa...mai am nevoie...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

vant la pupa dau io, poate ma ia si pe mine valu spre mai bine
Doris, un nou inceput asa cum meriti
Maria, alea preturi ieftine???!!! sa rad sau sa plang

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata zuzelor

haideti la o cafea, un ceai care pofteste si-un lapte cu inka special pt andanii

Doris si Mariaa vad ca v-ati facut de cap la festivalul vinului ... bravo voua
Doris felicitari pt noul inceput ...
Ana si Anda vad ca ati fost impreuna la distractie .. ma gandesc ca a fost tare fain ... ia povestiti-ne si noua
Deya imi pare rau ca n-au iesit lucrurile asa cum ai vrut, dar lasa ca n-au intrat zilele in sac si o sa porti tu odata si costumul ala frumos... si eu abia astept sa te vad in poze in costum popular.
Silvana nasol ca-i asa clima pe la voi, eu nu suport vantul de nici o culoare ... iar iernile grele nici atat. cred ca daca emigrez vreodata ma duc pe la mediterana cum zicea si Mariuca.
hai ca iti fac si eu galerie la slabit , da' ma sustii si tu pe mine, da?
deci de azi inainte ....
Mariaa super arata painea ta cu cartofi , da si la Geta reteta, ai mila de mine ....
amr 16 zile, wow, sa vezi ce repede trec ....
Alexutu meu e bine, merci de intrebare, cu treburile lui ... invata germana la gradi. mi-a venit saptamana trecuta cu o poezie de 2 strofe in germana pe care o si stie deja, a trebuit sa iau dictionarul ca sa inteleg si eu ce spune copilul
Mihi draga ce mai faci? si iedutii?
Aida ne-ai parasit de tot? sper ca nu ...
Dana zici ca si tu incepi de azi un nou regim de viata .. hai ca te sustin

fetele cochetele o saptamana faina sa aveti

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ziua buna, dragelor!

Silva, Geta multumesc de vorbe bune si de galerie .. chiar am nevoie. Si da, sper ca de azi sa-mi reuseasca si mie regimul - si nu ma refer strict la cel alimentar.

Carmen, imi pare rau, n-am auzit de carausi de la Ikea ....

Doris, bravo doamna! Ma gandeam eu ca ne coci ceva in materie de blog-uri. Sper sa apuc astazi sa citesc pe-nedelete, deocamdata m-a cucerit grafica!

Din pacate, la noi, spatamana nu incepe sub auspicii prea bune. ieri, spiridusul s-a plans toata ziua de crampe, dupa amiaza a varsat iar seara a facut si febra: 38. Peste noapte, cu tot Nurofenul dat, nu a scazut sub 37,5 iar acum ia Nurofen, Debridat si ... Claritin, ca a facut si o tura de urticarie. O sa programez un control la dr., dar nu are cabinet decat maine, sper sa nu se agraveze ceva intre timp. Mai ales ca-s cam in ceata, pana acum nu am avut episoade din astea cu crampe si varsaturi, fara diaree, fara durere in gat ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut...

Am fost,am venit...Acolo - demential,dar prea scurt...N-am facut nici o cronica,urmeaza...
Danuto,sanatate spiridusei!

Doris,bravo!Frumos ce faci tu acolo si succes maxim...asa trebuie!

Simona...buna paine!

Silvana sa iti fie de bine cu tunsu'!

Getuto,o sa scriu...mai incolo,stai sa-mi revin!

Va tzuc pe toate,fara nici o deosebire si sa aveti o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

va tzuc si eu si va doresc o saptamana excelenta

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

va tzuc si eu, o saptamana buna!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mama, ce "el fugitivo" ati fost astazi toate ... ati luat modelul de la mine ?

Maria, saptamana buna si tie ... acusi se termina petalele.

Silva, am retinut meniul de weeend , clar a fost anti slabire ...

Ana, merci de urare, parca e un piculetz mai bine, dar programare am reusit sa fac abia pentru joi, ca e dr. plecat din tara, sper sa fim pe linia de plutire pana atunci.

Mie mi-a iesit, pana acum ,destul de bine prima zi de program. Doar o abatere, in loc de fructul gustare de dupa amiaza am mancat un strudel cam mare cu mere ... dar l-am primit de la o colega, cald, si bun si aromat si ... n-am rezistat !

Spiridusul a avut febra dimineata, dupa amiaza inca nu - asta dupa ce a luat Nurofen. Nu mananca mai nimik, dar o las in pace, poate-si revine stomacelul. Face si un inceput de diaree asa ca tare imi e ca a luat o eneroviroza, ceva

Mergi la inceput