Timisoara Impreuna (162) Emotii de toamna
Raspunsuri - Pagina 7
digutix spune:
LA MULTI ANI LUANA!!
LA MULTI ANI SIMONA!
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix
andanii spune:
La multi ani LUana, sa cresti mare, sanatoasa, cu mult noroc si sa ai parte numai de bucurii intreaga viata
Mariaa La multi ani , iti doresc ca toate visele tale sa devina realitate si de-acuma incolo sa ai parte numai de fericire alaturi de ghiocel si sotul tau
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Doris-Alina spune:
Neatza...
Azi e zi importanta aici, la noi...
Doua zuze...una mare si-una mica...
La zuza mare, Maria, dragule, iti doresc in primul rand sa fii sanatoasa, apoi sa fii fericita pe deplin, sa ai parte in viata de multe bucurii si impliniri sufletesti alaturi de cei dragi inimii tale!
Un sicer: La multi ani!
La zuza aia mica si frumoasa,
Luanutza draga, iti doresc o zi exceptionala, pentru ca la gradi cu siguranta asa va fi, cand colegii iti vor canta La multi ani, in jurul tortului.
Sa fii sanatoasa, cuminte, ascultatoare, sa ai parte in viata asta de tot ce e mai bun, mai frumos.
La multi ani, Printesa!
Ana, sa-ti traiasca a mica, sa fie sanatoasa, si sa va aduca multe bucurii!
Pup toata gasca de zuze...
Mariaa spune:
am facut onororile la job si am ajuns finali la comp...asa ca va poftesc la tort diplomat, www.vulpeabucatar.com/retete/prajituri/saratele/saratele1.jpg" target="_blank">saratele de casa, un gin tonic ce daca-i miercuri si o www.prodal.ro/images/cocktails/passion_caffe.jpg" target="_blank">cafea buna sa aveti spor la treaba!
multumesc de urari si va doresc si eu sanatate multa sa fiti mereu zglobii vesele
sa aveti toate o zi frumoasa
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
deya spune:
So si eu de azi locuiesc in caminDoamne ajuta!Acu am sufletul mic caci trebuie sa imi inchiriez casuta mea garsoniera sper sa gasesc pe cineva sa aibe grija de ea.Daca auziti pe cineva care vrea o garsoniera in Soarelui contactati=ma va rog pentru detalii
Offf ca asa mult mi-am dorit camin si acu am o senzatie cam...nasolica
Mariaa spune:
m-a lasat netu in mijlocul mesajului...
Luana LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de copilarie si sa aduci numai bucurii alor tai!
Ana sa fie sanatoasa , sa va aduca si de acuma numai soare in casa!!
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
Mihi spune:
Saluti tuti...intru rapid...il culcai pe micu terorist...dar acus apar ce-i mari...
Scorpionute dragi...va doressc sa fiiti fericite si sanatoase...nacazul sa va ocoleasca...iar bucuriile sa va intalneasca...ca sa fac si o rima...
LUANA MICA SI SCUMPA LA MULTI ANI!...
SIMONA MARE SI EDES...intreaba ghiocelu ce insamna daca nu sti...LA MULTI ANI!...
D-zeu sa fie cu voi mereu!!
va pup pe toate...am mai intrat de 2 ori da numa v-am citit ca de scris nu am apucat...eu sunt stoarsa de asta mic..cat ca am tanti sa ma ajute...sunt vlaguita de puteri...tre sa fiu tot cu ochii pe el sa nu faca vreo minune...mai nou se urca in patul supraetajat...
mihi28+
silvana75 spune:
Luana mica si draga, La multi ani, Doamne Doamne sa-ti dea sanatate, o copilarie frumoasa si mult noroc in viata
Maria mare si draga, La multi ani, multa sanatate, fericire si implinirea celor mai indraznete visuri
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smarandam ANDANIIimi cer scuze Bafta la concurs si sper sa ity placa Clujul |
doamne, pentru ce-ti ceri scuze , fi serioasa , multumesc pentru sfaturi
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"