Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!
Raspunsuri - Pagina 5
floricik spune:
Burticilor ati cam plecat la nani...poate reusiti sa aveti o noapte linistita. Eu tot sper sa adorm la o ora rezonabila
Am vazut ca discutati despre umidificatoare. Si la noi e f cald, aerul uscat. Dau astia caldura ca la balamuc. Am pus robinet din ala la calorifer chiar daca tot atat platim dar nu se mai putea...si nebunii din bloc ar vrea sa si izolam blocul... Probabil ca o sa cumparam daca e nevoie. RamonaC vad pe site la domo ca au si la 98 ron.
Tare scriu greu asezata la orizontala si pe intuneric.
Lylyana nu vine somnul? Apropo de faptul ca te mananca pielea...te hidratezi bine? Sau te mananca doar burtica?
33+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
DianeAli spune:
buna “noaptea“ fetelor. nu credeam ca gasesc pe cineva treaz la orele astea.
stiu, stiu, nu am mai scris de vreo 2 luni. am fost tot pe drumuri.
deocamdata noi evoluam foarte bine..doar ca obosesc de numai,retin apa..respir greu.. etc..stiti voi.
vroiam sa le felicit pe fericitele proaspete mamici Marijan,Betty78 si Suzyca.
Abia astept sa-mi cunosc si eu “colocatarul“:))
Dar acum ii tin pumnii lui Rony! cata fericire!
Camy_pus, dupa drumul asta lung..in sfarsit ajungi la capat! ma bucur nespus! it doresc tot ce-i mai bun si sa fii fericita in sfarsit!
Andrutza si Dymomo multa fericire! Norocoaselor!
Astept si eu ziua aceea..da pana atunci, noapte buna tuturor!
pupici pe burtici!
PS: draga RamonaCopot, vad ca te tii inca tare,felicitari! !
32+
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion MAI FETELOR, N-AM EU MULTE SIMPTOME SI DURERI PRIN CARE TRECETI VOI, DA' MA MANANCA PIELEA DE MOOOORRR Lili 37 cu Alexandru |
si pe mine la fel ma mananca pielea de ma termina mai ales la burtica si daca apas un pic mai tare in timp ce ma scarpin bebe ma loveste ca deh il deranjez.
Alexandra 37 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 3 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Katyuscha21 spune:
mai e cineva pe aici sau o tai si eu din nou la orizontala
moamaaa de nu am stat astea 2 saptamani in pat ca un urs la hibernat nu am stat in viata mea asa de mult in pat.dar vreau sa stau linistita macar sa fac tratamentul si sa vedem ce rezultate da si dupa aia bebe esti liber sa vii mama
Alexandra 37 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 21 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!
dymomo77 spune:
Neatza burtici,
Nu pot sa cred ca sunt prima... va invit atunci la o cafeluta, ceiut, laptic dupa preferinte.
Ieri am mai facut o incercare la eco si se pare ca intr-adevar BB e micut, desi eu am o burta cat casa, lichid putin si ma intreb cu ce e plina burtica ???
Oricum nu mai conteaza pentru ca miercuri il scoatem si vedem atunci bilantul final.
Pai mai fetelor cand eu ziceam ca m-am umflat la fata ca un hipopotam voi radeati... Acu vedeti ca nu e de ras...
Felicitari Marijan si nastere usoara Rony.
37+ AMR 6 zile Dan Mihail
dymomo77 spune:
semnatura
Fetelor de maine s-ar putea sa nu mai pot intra deoarece mutam calculatorul in alta camera si s-ar putea sa dureze. Oricum daca ar fi sa nasc va anunt prin ionela sau ramonika.
38+ AMR 6 zile Dan Mihail
lylyana.ion spune:
Neata!
Neata Dymomo, eu iti iau din laptic, multam
Floricik, Katy, mai mult ma mananca mainile si picioarele decat burta
NASTERE USOARA ,RONY!!!
Lili 37 cu Alexandru
lylyana.ion spune:
DIN PACATE INEVITABILUL S-A PRODUS...A MURIT BUNICA SOTULUI, TOCMAI AM AFLAT...
SPER SA MAI STEA BEBE MACAR VREO 10 ZILE...
DUMNEZEU S-O IERTE!
SCUZE CA INCEP ZIUA ASA, DAR AM SCAPAT SI EU DE STRES
Lili 37 cu Alexandru
RamonaCopot spune:
Buna dimineata,
Am venit si eu repede sa beau un ceiuc de la voi, musai de tei sa fie ca imi place cum merge cu pita cu dulceata de gutui (mi-a facut mama ieri ).
Bei...a mai aparut si DianeAli pe la noi . Mai da-ne din cand in cand de stire .
Lylyana Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca. Te rog sa stai linistita ca nu e nici o legatura intre ea si bebe tau. E pur si simplu circuitul vietii, unii pleaca, altii vin... si condoleante.
Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
Floricika, merci de pontul cu Domo, o sa intru si eu azi sa vad, ca zilele trecute intrasem pe site la ei, dar la poze...apropos, am vazut ca poti sa-ti scoti poze la format 10*13 cu 0,24 lei bucata, daca ai peste 75 buc, daca e cineva interesat.
Dymomo eu tot inclin sa cred ca e eroare de masuratoare la bebe tau. Ori nu sta el cum trebuie sa puna nenea dr semnele alea bine pe el, ori nu a masurat bine lichidul, daca zice ca e putin. Pai in burtica aia e doar bebe si lichid, ca placenta nu e asa multa. Daca nu o sa mai poti intra zilele astea, macar te rugam sa intri inainte de marele eveniment sa iti primesti pupele de la noi si incurajarile. Spor la treaba sa aveti!
Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI