Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!
Raspunsuri - Pagina 4
magdaz_ina spune:
Ce sa mai zic de fata umflata in cazul meu; oricum am fata rotunda si cand ma ingras e prima care se vede, cand slabesc e ultima. Acum am de mult fata umflata dar trageam speranta sa nu evolueze in continuare... Bine, astea sunt trecatoare si nedaunatoare; mai bine sa trecem la agitate:
Hai, RONY!
Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
magdaz_ina spune:
Azi (adica ieri) s-au plimbat hormonii cu butoiul dupa mine, de am inceput sa plang fara motiv; noroc ca mi-am revenit spre seara... Ii prind eu o data si le trag o mama de bataie... ca nu am chef de ei inca 2-3 luni de acum incolo...
Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
magdaz_ina spune:
Si uite subiect la coffeechat: gandirea pozitiva-care functioneaza acolo unde/daca exista
Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Azi (adica ieri) s-au plimbat hormonii cu butoiul dupa mine, de am inceput sa plang fara motiv; noroc ca mi-am revenit spre seara... Ii prind eu o data si le trag o mama de bataie... ca nu am chef de ei inca 2-3 luni de acum incolo... Magda 31+ cu AMR 9- si IARINA 31.01.2006 |
Asa sa faci...bate-i acuma cat poti ca dupa aia ti se umfla si mainile si nu mai poti sa strangi pumnul sa dai cum trebuie.
Cred ca toate am trecut pe la pragul asta de 7-8 luni prin hormoneii astia...da e trecator .
Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Azi (adica ieri) s-au plimbat hormonii cu butoiul dupa mine, de am inceput sa plang fara motiv; noroc ca mi-am revenit spre seara... Ii prind eu o data si le trag o mama de bataie... ca nu am chef de ei inca 2-3 luni de acum incolo... Magda 31+ cu AMR 9- si IARINA 31.01.2006 |
neaparat sa faci asa,te ajutam si noi daca vrei sa-i impreuna.
_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+
shtephy spune:
Ali felicitari pentru bebelus in grafic si monitorizare ok.Sa stea acolo la dospit cat mai vrei tu,da?
Ramona acum am citit ca te streseaza cu nascutul cunostintele.Uf,stiu cum e,is enervanti rau.
Mihamora in Selgros sunt produse Bubchen.
Busymummy m-au apucat de ceva timp poftele de dulciuri,asa am patit si in prima sarcina.
Monica felicitari pentru bb grasunel si tinem pumnii sa stea la caldurica pana la data programarii.
Monis brr ce intersectie.Nu mai zic ce liniste era la Sinaia langa padure dar si aici stam bine ,zona linistita ,fara trafic (prea mare).
_
RamonaCopot spune:
Ma bag si eu la nani, ca m-am hlizit destul pe seara asta.
As fi stat pana intra in tura de alaptat si Sexy Mummy sa-i dau si ei o pupa, dar nu mai pot, asa ca i-o las pregatita si cand o intra pe forum o sa sara pupa mea pe ea.
Noapte buna dragelor!
Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Ma bag si eu la nani, ca m-am hlizit destul pe seara asta. As fi stat pana intra in tura de alaptat si Sexy Mummy sa-i dau si ei o pupa, dar nu mai pot, asa ca i-o las pregatita si cand o intra pe forum o sa sara pupa mea pe ea. Noapte buna dragelor! |
NOAPTE BUNA!
AM PAUZA LA FILM...
Lili 37 cu Alexandru
lylyana.ion spune:
MAI FETELOR, N-AM EU MULTE SIMPTOME SI DURERI PRIN CARE TRECETI VOI, DA' MA MANANCA PIELEA DE MOOOORRR
Lili 37 cu Alexandru
shtephy spune:
Lylyana cred ca pe toate ne mananca
Fug si eu la somnic.Noapte buna.
_