Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!
Raspunsuri - Pagina 6
mariaandreai spune:
Buna dimineata fetele,
Lylyana Dumnezeu sa o odihneasca. Sper sa scapi de asocieri cu nasterea lui Alex.
Krelia nu este voie sa folosesti crema cu oxid de zinc permanent. Trebuie considerata medicament si o folosesti doar in cazul in care apar eriteme. Altfel, pentru folosirea zilnica se recomanda crema de galbenele sau daca nu iti place ca e prea grasa, o crema pentru scutec pe baza de galbenele. (in general asa se numesc "crema pt scutec", indiferent de la ce firma sunt)
Eu nu am cumparat inca cremele. Inca sunt fixata pe Weleda, dar asta o sa o pot cumpara doar peste vreo luna cand oi merge in Ungaria (inainte nu, din lipsa de finante ), pentru ca e doar din extract de plante si toata lumea care a folosit gama asta a fost foarte multumita. Altfel, ma mai uit la gama BabyLove de la DM, pe acelasi principiu ca e doar din extracte naturale, si ca folosesc uleiul de la ei pt burtica si pana acum pare sa functioneze f bine. In schimb gama este foarte redusa, cel putin la TM au doar vreo 3 produse.
Nu mai stiu daca mai voiam sa raspund ceva cuiva. Eventual mai revin spre seara, ca azi trebuie sa fac o tura si pe la servici.
Ah, da. Rony
Pupici
Maria 32+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png
mihamora spune:
Neata!
Am venit sa beau cafeluta cu voi. La Iasi e o vreme urata cu ceata...
Stephy - multumesc
Lili - daca te dai cu crema sau ulei nu trece?Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Dymomo - multumim de cafea. Nu fi trista, ca bebe e sanatos chiar daca e mai mic, iar de dezumflat imediat te dezumfli dupa nastere.
Michelle 33 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007
POZE
laviniablaga spune:
Neatza all! Raportez noapte linistita! Acum pap! Multzam de cafea...
Lili, condolenate!Fara ganduri care sa il asocieze pe bebe cu nefericitul eveniment...vorba cuiva de pe aici...e circuitul vietii!
Noi suntem bine! Azi trebuie sa ma duc la medicul de familie...care deja ma enerveaza ca ma cheama saptamanal la control! Si imi ia numai tensiunea...dar...asta e...
Pupaceala tuturor!
Felicitari lui Marijan...si o pentru Rony!
Bafta Rony
Pupici si imbratisari! Merg sa recuperez din urma!
Lavi, 37+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 3 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
Buna dimineata si de la noi. Multumim de cafea, tare mare nevoie am avut, azi chiar am baut o cafea fara lapte ca-mi crapa capu' fara. Dymomo si eu tind sa cred ca masuratorile nu sunt bine facute, uita-te cum a fost la mine si cum m-a panicat, cand colo bebelina era super bine. Incearca sa stai linistita si eventual incearca sa te vada si un alt medic ca sa te linisteasca. Lavi , a trecut greata? Lili condoleante, imi pare rau. O zi frumoasa tuturor, ne gandim la Rony sa aiba o nastere usoara! 33+ Chiara Ada
ali762000 spune:
buna fetelor, am avut in sfarsit si eu o noapte netulburata, in schimb a inceput sa mi se umfle picioarele seara si dimineata imi revin , iar dimineata ma trezesc cu degetele umflate. Acum va pot da si eu datele pt prima pagina:
DN: 18.03.1975
UM: 08.02.2009
DPN: dupa 02.11.2009
prin cezariana cu Mihai
ALI
simonette spune:
Ola!
Azi nu beau cafea.....va explic mai incolo de ce
Hai Rony!!! Nastere usoara si bb sanatos!!!
Liliana, Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica sotului......asa e viatza!
Eu am ajuns azi-noapte la urgenta cu dureri in piept care imi luau aerul...groaznic! La spital monitorizare si eco de unde am aflat ca bb e cu capul sus si imi impinge stomacul si bila.......de unde durerile!Cand ma iau durerile simt ca mor Oare cat o sa stea bb asa???????? Si de ce e bb in pozitia asta??
Va pe toate!
mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
Lalu_79 spune:
Neata
Azi mi-am propus sa mai fac niste cumparaturi, dar inainte de a pleca am vrut sa scot si eu agitatele pt Rony
Lylyana, condoleante pt bunica, imi pare rau.
Despre mancarimile de piele, si eu ma lupt de zor cu ele, inca nu le-am gasit remediul. Incerc sa ma controlez, ca altfel mi-as face rani de la cat m-as scarpina, mai ales pe burtica .
35+
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 buna fetelor, am avut in sfarsit si eu o noapte netulburata, in schimb a inceput sa mi se umfle picioarele seara si dimineata imi revin , iar dimineata ma trezesc cu degetele umflate. Acum va pot da si eu datele pt prima pagina:DN: 18.03.1975UM: 08.02.2009DPN: dupa 02.11.2009prin cezariana cu MihaiALI |
dymomo77 spune:
Merci de incurajari Andre . Nu mai are sens sa merg la alt medic(ca l-a masurat al meu la doua ecografe diferite, in doua zile diferite), plus ca miercuri sant programata la cezariana asa ca ce o fi o fi.
Lavinia stie medicul tau de fam ce stie(as vrea sa fie si al meu la fel de preocupat ). Si eu am fost doar pentru tensiune la ginecolog o zi da si una ba timp de 10 zile. Dar la mine erau ceva probleme.
38+ AMR 6 zile Dan Mihail
lacramioara2 spune:
Dragi burtici si dragi mamici,
Am intrat sa va salut, sa va spun ca suntem bine si bucuroase ca mai trecu o zi fara incidente.
Pe la mijlocul lui septembrie mi-am cumparat eu niste hainute ca nu mai aveam cu ce sa ma imbrac si am luat unele estimand dimensiunile pe care le voi avea acum in luna 8-a. Am pus azi sarafanul pe mine si am ras cu lacrimi, parca am tras un cort pe mine, atat de larg este. Pe de alta parte m-am bucurat sa vad ca nu am ajuns la gabaritul pe care imi imaginam ca o sa il ating.
In alta ordine de idei RONI, nastere usoara si recuperare rapida!
Eu inca nu am nici mancarimi nici sufocari, ma cam speriu cand vad prin ce se trece in saptamanile care vin. Noroc de mine ca voi beneficia atunci de sfaturile si recomandarile voastre.
Va sarut cu drag si sa avem o zi fara incidente.
Pupici
Saptamana 31+