Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Vad ca e cam amortita activitatea.Toata lumea la meci?

Uite ca am eu o intrebare pentru cele care se pregatesc pentru bebe 2 sau pentru proaspetele mamici de fulgusori.

E un sfat standard ca daca bebele se satura prea repede dintr-un san, restul laptelui din sanul respectiv se mulge. Intrebare tampita: cum imi dau seaama ca sanul mai are inca "potential"?[ Adica, presupun ca il vei simti mai gol decat celalalt, dar nu cred ca poti face diferenta san semi-golit vs. san complet golit.

Trebuie facutra mereu proba mulsului ca sa vad ca nu mai am nimic in sanul respectiv?

In alta ordine de idei, noi suntem bine, Mateiutz are 3.200 !!! si falcutze . Eu ma asez de partea cealalata a baricadei... sa nu se faca prea mare ... Bine, din mama de 1,76 si tata de 1,95 nu ne asteptam la o pisica...
Ii tin pumnii bazinului meu....

37, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

alinuta2u nu e o regula, ca daca e fetita vine pe lume mai devreme. De obicei, domnisoricile se cam grabesc, dar pot foarte bine sa stea pana la 42 de saptamani. Imi aduc aminte ca una dintre mamicile de la mine din clasa, era insarcinata cu al treilea copil - o fetita. Era saraca imensa. Nu mai putea. Vai de capul ei cum dormea. A nascut la 42 de saptmani, dupa ce i-au dat (sau facut?) oxitocina. Asa a vrut bebe, sa stea mai mult.

31+ moi si Cezara Maria
AMR 9 saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

dankutza, ai rezolvat cu medicul la Filantropia?

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Vad ca e cam amortita activitatea.Toata lumea la meci?

Uite ca am eu o intrebare pentru cele care se pregatesc pentru bebe 2 sau pentru proaspetele mamici de fulgusori.

E un sfat standard ca daca bebele se satura prea repede dintr-un san, restul laptelui din sanul respectiv se mulge. Intrebare tampita: cum imi dau seaama ca sanul mai are inca "potential"?[ Adica, presupun ca il vei simti mai gol decat celalalt, dar nu cred ca poti face diferenta san semi-golit vs. san complet golit.

Trebuie facutra mereu proba mulsului ca sa vad ca nu mai am nimic in sanul respectiv?

In alta ordine de idei, noi suntem bine, Mateiutz are 3.200 !!! si falcutze . Eu ma asez de partea cealalata a baricadei... sa nu se faca prea mare ... Bine, din mama de 1,76 si tata de 1,95 nu ne asteptam la o pisica...
Ii tin pumnii bazinului meu....

37, mami de bebe MATEI

felicitari pt rezultat
nu stiu cum este cu laptele ramas de dupa alaptat ...

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

cluju si-a luat-o, steaua si-a luat-o, sa vedem acum dinamo si timisoara

Lili 37 cu Alexandru

Mergi la inceput

coquelicot multumim pt pontul referitor la cursul de samabata. Ma bate gandul sa ma duc. Vreau sa stiu cat mai multe. Cam nasol ca e de la 10 la 15. O sa ma "frec" pe scaun, dar trebuie sa ma duc. Asa, am facut si cu cariera. Sunt plina de diplome, ca Betty cea urata. Cum aflam de un curs pt profesori, cum tusti, ma duceam. AM impresia ca niciodata nu stiu suficient. La fel si cu bebe. Mai vine cineva? Ma gandesc sa il tarasc si pe sot. Dar trebuie sa fac negocieri "dure". Tocmai era fericit ca s-au terminat modulele de la Filantropia si acum, hop, altceva. Stie careva pe unde naibii este Institutul National de Statistica?

lylyana.ion da, am rezolvat miercuri. M-a primit Haiduc, dar mi-a spus ca nu este in Bucuresti pe 22 si 23 dec si apoi pleaca iar dupa 28 dec. Deci, o sa fie la plesneala. Depinde cand vrea sa vina pe lume bebelina. Eu, tot sper sa se grabeasca un pic, ca sa scap de stresul, "e doctorul, nu e doctorul". E greu, ca nu te poti baza pe dr, daca bebe vrea sa se nasca la zi mare. Oricum, super om! Dragut, cu bun simt, si vorbeste frumos, nu rastit. Nu mi s-a parut nici ciubucar. Imi place de el, la nebunie! Nu te gandi la prostii!

31+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Tocmai m-am inscris la conferinta. Dau linkul pt cine e interesat.

formular inscriere

Eu m-am inscris saptamana trecuta in clubul Dr Chicco. Mi-au trimis un card cu reducere de 10% la orice porduse vreau eu. Magazinul - reprezentata este pa Calea Floreasca. Daca e cineva interesat, urmati linkul asta:

www.chicco.ro/dr-chicco.html" target="_blank">Club Chicco

31+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare!
Rony, probabil ca ai nascut pana la ora asta, scot si eu o ptr tine!

coquelicot eu imi dadeam seama ca e gol cand il "cantaream" in palma. Dupa ce trece febra laptelui cand sanul e tumefiat si nu-ti prea poti da seama cat e de gol daca nu mulgi, incepi sa simti cand e gol ptr ca "flutura" efectiv cand il misti in palma, e moale, dezumflat, se misca usor. Suna destul de ciudat dar o sa-ti dai seama cand ajungi in situatia asta.

Despre noi. Am fost la control, testul nonstress a fost ok, la eco iar ok, are ditamai capul (ca pentru la termen ), abdomenul subtire si picioruse lungi. Lunga si slaba si cu capul mare. Deci manechina o fac... Asa o fost si frate-su doar ca el iesea tot in urma rau la ecografi, ea iese mai maricica fata de varsta ei. Are aproape 2900. Deci per ansamblu ok. Cu cezariana mai vedem pana dupa 38 de sapt. Daca mai sta d-ra mea pana atunci.

Simonette, Ramonika, are vreme inca bebe sa se intoarca. Eu va tin pumnii.

Deci eu tot n-am inteles, Betty a nascut natural?

Simina, ma bucur ca Maya suge la san. Da e asa o senzatie minunata, mi-e dor de ea!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(36+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna burtici si mamici!

Iar nu am mai apucat sa citesc. Ieri am fost plecati toata ziua sa mai luam ce mai trebuia pt bebe, azi am avut treaba dimineata, dupa care am mers la dr si acum o sa ies cu mama. Suntem bine. Colul e inca inchis, NST'ul a iesit bine iar, uterul are 37cm. A zis dr ca daca nu se intampla nimic pana atunci, pe 9 noiembrie ma induce. Am facut testul de Streptococ B si a iesit pozitiv (nu ma mira, pt ca iesise pozitiv si inainte de IVF), deci in timpul nasterii o sa-mi faca antibiotic intravenos, dupa care o sa ne tina 48 de ore sub supraveghere, sa se convinga ca nu face bebe o infectie. A zis ca facand antibioticul, bebe va fi protejat mai mult de 99%. Ne rugam sa fie bine!

Pupici si sanatate multa mamicilor si bebeilor!

Laura 37+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

DANKUTZA am intrat pe linkul de la clubul Chicco si am vrut sa ma inscriu dar nu merge.

Mergi la inceput