Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!
Raspunsuri - Pagina 16
Lidia74 spune:
Gagici, va recomand o camasa speciala de noapte pentru perioada de dupa ce o sa nasteti. :)))))))))))))
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=31741

Evy30 spune:
Floricik ,
super link-ul despre ingrijirea copilului .
Al meu sot a sta nedezlipit de calk pana acum . A vazut toate filmuletele si din cand in cand se prapadea de ras . mai ales la faza cu nedormitul copilului , cand se facuse deja ora 01.00 si bebe se juca , iar tati era vai mama lui
Evy 36+
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 Gagici, va recomand o camasa speciala de noapte pentru perioada de dupa ce o sa nasteti. :))))))))))))) ![]() http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=31741 Lidia ![]() |

da da.... e numai buna de alaptat

33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Laura B spune:
Am pus si eu cateva poze pe picasa (din care una cu burtica... cu cine ma "bat" in marime?
)
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
ali762000 spune:
Fetelor sunt speriata si plang intr-una 

, sunt speriata ca am stat pe burta 10 minute. Oare a patit ceva bebelul meu? Mi-e frica acum cand mai am putin, sa nu fi patit ceva.
ALI
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ali762000 Fetelor sunt speriata si plang intr-una ![]() ![]() , sunt speriata ca am stat pe burta 10 minute. Oare a patit ceva bebelul meu? Mi-e frica acum cand mai am putin, sa nu fi patit ceva.ALI |
cum adica ai stat pe burta? nu pot intelege... ma tot uit la burta mea si nu inteleg... te-ai lasat pe o parte si te-ai sprijinit pe burta in timp ce dormeai?sau cum? Nu cred ca a patit ceva... ar fi protestat rau daca era deranjat. Il simti cum misca?
34+ AMR 5+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ali762000 spune:
Cum nici eu nu stiu
stiu numai ca am realizat ca stau la un moment pe burta,ne uitam la un telefon mobil ca nu mai functiona, de miscat a inceput sa miste dar nu mai e asa de activ ca si pana acum, dar intrebarea e daca nu la afectat pe el statul meu pe burta sau e protejat de lichid?

ALI
Flavours spune:
nu imi pot explica in ce mod ai stat pe burta... pe o parte nu are nimic cu siguranta... dar altfel cum ai reusit sa stai???
37 sapt 

krelia spune:
eeehh...Lidia...ce camesha sieeeccsssiiii 

ali, eu zic sa stai linistita
...pe burta complet, nu ai cum sta..asta cred ca iti e si tie foarte clar...ah, ca stai pe semi-burtica..asta e altceva...si oricum, daca ceva nu-i convine, bebe riposteaza
...daca ii dai niste cioco, ia sa vezi cum incepe sa miste pestisorul mic
(desi acu' cre' ca-i cam trziu pt cioco [;i])
simo'..vazut 2 bucati de ochiosi
...superi tari sunt amandoi! 
burtix, am plecat la badea si p'orma la somnel!
pe toate, pe maine!
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai