Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Laura, o sa pun si o poza putin mai tarziu, numai ca nu am o foto "dinainte", ca sa poti compara. Eu mi-am dat seama ca a coborat burtica si dupa faptul ca dintr-o data nu ma mai deranjau sutienele, ca nu mai simt ca ma sufoc cand merg la culcare, ca nu mai vomit chiar in fiecare seara ce am mancat sau baut dupa 6pm, si ca simt o presiune mai mare decat inainte pe vezica/colon atunci cand stau in picioare cateva minute.

Laura

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ramonika sa stapaneasca micuta sanatoasa lucrusoarele

...eu azi dupa ce am papat, m-am dus si am dormit ...asa ca nu am mai facut curatenie ...parca vad fata lui Pustache

M-a sunat si mama...maine are avion, se intoarce din Belgia ..ce fain....abia astept sa o vad...nu am mai vazut-o de 3 luni..
...acum ma duc sa fac un dus...si in pat cu mine....
Pe maine!
O noapte linistita tuturor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

ce o fi Siraj nu stiu...dar suna bine preturile alea... ar trebu unul si in Bucuresti...

Laura, nush daca sexy, dar daca se vede chielicica... si se vede multa... am restrictie. sa vedem cum va reactiona la costumasul pufos cu urechiuse... el zicea sa il crestem mai sobru... si eu deja recidivez - prima oara prosopel cu urechi de iepuras, acum pufosenia de costum cu urechi... nu ma pot abtine cand vad urechi...

37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

camy - multumesc. ce bine ca iti vin ajutoare...

laurici - vad ca matale suspini cam des dupa "dulcele targ al Iesilor" asa ca mai arunc o invitatie acolo, departe, la mare...

Flavours - e un depozit de unde multi comercianti cumpara en gros ca sa revanda pe la chioscuri sau magazinase. is in principal chinezisme si turcisme, insa pe unele chestii (cum ar fi cosmonautul ala) chiar nu se merita sa dai prea multi bani, avand in vedere ca nu o sa-l poarte bebe prea mult. daca l-o purta de 4-5 ori iarna asta e bine. initial ma gandeam daca e cazul sa cumpar unul, insa macar la botez va fi nevoie, ca il facem prin ianuarie-februarie, cand e mai frig.

tinonino - felicitari pt. vestile bune. 3,3 kg e numai bine, zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Floricik si Ramonika multumesc.

Da si eu zic ca e numai bine,acum sa vedem cat o mai lua...

: 38+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Mda........in sfarsit m-am odihnit si eu un pic azi

Kreliuta nu mi-a explicat nimic...mai ales ca un coleg al celei care era de garda, mi-a zis in urma cu 3 sapt cand am avut accidentul, ca bb e cu capu-n jos Incerc sa raman calma, si ma autosugestionez ca la a doua sarcina, din cate stiu eu, bb se poate intoarce cu putin timp inainte de nastere

Laurairina, este adevarat ca l-am vazut pe bb dar sunt cam necajita ca e cam micutz!!! Are doar 1635 gr si noi intram maine in 8 luni Mai vedem pe 30 cand am eco morfo de trim 3

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Simonette - si la mine la 32 sapt. era cu capul in sus. ce putem face, sa speram ca se va intoarce, cica mai e timp. eu ma duc la urmatorul control de maine intr-o saptamana. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Niste pozici cu noi!!!

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Simonette#5395484102326194194

31+ cu Nicholas Ellan

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput

Ramonik o sa ne tinem de manutza ca si eu tot de maine intr-o saptamana merg

31+ cu Nicholas Ellan

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

foarte chipesi flacaii tai simonette! vazusem deja in pozele de pe flickr si am ras cu lacrimi la vreo 3 pozici dintr-un patut... si un bebic cu fata nevinovata

37 sapt

Mergi la inceput