Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!
Raspunsuri - Pagina 13
floricik spune:
Burtici si mamici am primit de la o prietena un link cu un ghid pt viitorii tati. E foarte fain. Eu acum ma uit. Bine...ei zic ca e pt tati...dar la cat sunt eu de
, imi e de ajutor. Explica cum se schimba scutecul, cum sa-l imbracam pe bebe etc ...si e cu imagini![]()
Sper sa mearga
http://webducation.de.dd1924.kasserver.com/dad/content/romanian/index.html
33+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
arcadia spune:
Buna burtici,
Din pacate nu am timp sa citesc din urma sau sa scriu ca trag tare sa lucrez cat mai mult inainte sa nasc, ca trebuie sa fiu acoperita pana in martie. Am intrat doar sa va anunt ca au sosit hainute de bebe pe hainuteshop.ro
astea cel putin sunt adorabile 
hainuteshop.ro/cauta.php?q=combinezon&sezon=0
hainuteshop.ro/haine-sosete-si-dresuri-fete-0---3-ani-2-230-1.html
si mai urmeaza sa fie puse pe site pana la sfarsitul saptamanii. trebuie sa soseasca si hartia pt colac.
Bun venit noilor fulgusori 
Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007) si
35+
Sanziana Carolina
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus lasa...nu te gandi la vergeturi...tie nu o sa-ti apara...mi-au aparut mie..ca eu sunt mai ghinionista ...asa...de felul meu ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asa zici matale?? apai si eu mi's la categoria super grea 'ghinionista' , azi am descoperit niste vergeturi si pe
!
De unde pana acu descoperisem ft multe vergeturi sub burtica si pe urma fix deasupra la buric...acu am si in alte parti

Asta e...vin la pachet toate
Nici nu prea e ce sa facem, ca nu se mai trec nicidecum..doar asa hidratate in continuare...
Laura,
37+
Mara TeodoraAMR 3 saptamani !!
poze
tinonino81 spune:
Buna fetele!
Felicitari noilor mamicute Betty si Marijan,sa aveti copii sanatosi!

Acum sa ma laud si eu![]()
,tocmai am venit de la dr,bebe are 3330 grame,placenta gr 1,lichid normal,control nu mi-a mai facut,mi-a zis ca daca nu nasc pana pe 4 nov,ma asteapta la spital sa vedem daca vrea bebe sa vina![]()
Va pup pe toate si felicitari tuturor care au venit cu vesti bune de la dr.
Camy ce putin mai ai

: 38+
Radu Stefan
poze
Laura B spune:
Rony!
Mai e putin si pentru noi: burtica mea e deja jos de doua saptamani... de dormit mai mult nu dorm noptile: ba arsuri, ba dureri, ba nas infundat, ba mers la shushu, ba fata mai mare - pentru mine somnul e un vis cu ochii deschisi
...
Dar: mama e si ea aici... de luni sunt in concediu de maternitate doar ca din cauza de burta mare nu pot sa fac oricum mare lucru... iar sotul ma intreaba zilnic cand nasc (normal,ca nu naste el) ![]()

Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
laurairina13 spune:
Ramonika, ca de obicei matale faci cumparaturi super convenabile!
Vreau si eu sa mai merg sa frec menta prin Siraj, sa casc gura si portofelul acolo! Cand eram studenta, ziua de ridicat bursa era ziua de excursie la Siraj si la Pod Ros la cumparaturi![]()
..ce vremuri frumoaaaseeee...
Flavours, m-ai facut curioasa cu pozili sexi...
, da pana una alta ma multumesc cu pozici la ce lucrusoare ai primit prin colet!![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura B [font=Comic Sans MS] Rony!Mai e putin si pentru noi: burtica mea e deja jos de doua saptamani... |
Pune si matale acilea o pozica cu una bucata burta lasata, sa vad si eu ce inseamnaaa,pleaseee..Ca si eu tot urmaresc sa imi coboare burta, ca deh..e semn de nastere..Dar cum tot tu zici ca de 2 sapt e lasata burtica ta si nu ai nascut inca..

Am si eu o curiozitate cum e o burta lasata...

Laura,
37+
Mara TeodoraAMR 3 saptamani !!
poze