Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!
Raspunsuri - Pagina 12
DianeAli spune:
multa activitatea pe aici burtici! ma intreb cum o fi cand noi astea de peste 30 de saptamani facem bebeii si nu mai avem timp de forum.. cel putin o perioada.
ma bucur sa citesc ca sunteti cu toate bine! krelia mai ai si tu putin..laurairina13 la fel..ce fericite trebuie sa fiti !!
Camy pus, vad ca nu te astamperi si tot iti cauti de lucru.. relax !! ca azi maine nu mai poti!
si nu ma speria te rog cu vergeturile..chiar ti-au aparut? pana acuma nici eu nu vad semne,si folosesc ulei zilnic..da nu stiu zau daca tine.. in orice caz..is cat china

..nu stiu cum o sa imi revin..
va pupacesc! si hai Rony 

32+ 
coquelicot spune:
Neatza si de la mine ![]()
Pentru cele interesate din Bucuresti:
CONFERINTA ”BEBE SANATOS”
Pe 24 Octombrie 2009, între orele 10.00-15.00, m#259;micile #351;i t#259;ticii sunt invita#355;i s#259; participe, al#259;turi de micu#355;ii lor, la cea de-a doua edi#355;ie a Conferin#355;ei „Bebe S#259;n#259;tos”, care se va desf#259;#351;ura în Bucure#351;ti, la Institutul Na#355;ional de Statistic#259;, Bd. Libert#259;#355;ii nr. 16, sector 5.
Intrarea este gratuit#259; în limita locurilor disponibile!
Desf#259;#351;urat#259; sub tematica „Solu#355;ii moderne la problemele clasice ale posturii de p#259;rinte”, edi#355;ia a doua a Conferin#355;ei „Bebe S#259;n#259;tos” ofer#259; p#259;rin#355;ilor un suport real pentru a se adapta cu u#351;urin#355;#259; la nout#259;#355;ile din domeniul medical. Cei mai buni ginecologi, neonatologi, pediatri, nutri#355;ioni#351;ti, psihologi #351;i avoca#355;i din România ofer#259; solu#355;ii legate de: alegerea celei mai bune metode de na#351;tere, prevenirea #351;i tratamentul eficient al bolilor copil#259;riei, drepturile legale ale mamei #351;i ale femeii îns#259;rcinate #351;i multe alte teme interesante.
Program
Teme ginecologice
Metode de na#351;tere moderne. Na#351;terea subacvatic#259;
Celulele Stem. Rol, avantaje, recoltare #351;i depozitare.
Contracep#355;ia în perioada al#259;pt#259;rii
Aspecte legislative
Concediul prenatal, concediul de maternitate, concediul de paternitate. Analiz#259; comparativ#259;, drepturile legale ale femeii îns#259;rcinate, condi#355;ii legale, statistici.
Reîncadrarea femeii la locul de munc#259;, dup#259; finalizarea concediului de maternitate. Abuzuri frecvente, drepturile salariatei.
Sesiune de întreb#259;ri #351;i r#259;spunsuri.
Colicile sugarului
Alergiile bebelu#351;ilor. Alergia la praf, polen, lactoz#259;, intoleran#355;a la gluten etc
etc
37, mami de bebe MATEI
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianeAli multa activitatea pe aici burtici! ma intreb cum o fi cand noi astea de peste 30 de saptamani facem bebeii si nu mai avem timp de forum.. cel putin o perioada. ma bucur sa citesc ca sunteti cu toate bine! krelia mai ai si tu putin..laurairina13 la fel..ce fericite trebuie sa fiti !! Camy pus, vad ca nu te astamperi si tot iti cauti de lucru.. relax !! ca azi maine nu mai poti! si nu ma speria te rog cu vergeturile..chiar ti-au aparut? pana acuma nici eu nu vad semne,si folosesc ulei zilnic..da nu stiu zau daca tine.. in orice caz..is cat china![]() ![]() ..nu stiu cum o sa imi revin..va pupacesc! si hai Rony ![]() ![]() ![]() 32+ ![]() |
lasa...nu te gandi la vergeturi...tie nu o sa-ti apara...mi-au aparut mie..ca eu sunt mai ghinionista ...asa...de felul meu

Buuuuun...am papat bine...si supica si tocanita...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius Cristian
AMR 6 ZILE
POZE
Flavours spune:
hello,
m-am intors de la doctor... totul cica e bine, colul e inchis... sa stau linistita ca nu sunt semne ca ar da buzna mai devreme... problema e ca am impresia ca i se stricasera masuratorile la ecograf si nu a putut sa imi spuna exact cat cantareste bebe... a zis ca ar trebui sa aiba pe la 2 kg jumate...
sapt viitoare merg la CTG si biometrie si ma vad si cu nenea anestezistul (asta cu anestezia ma sperie rau de tot). analizele cu streptococul & company au iesit bune.
m-a linistit si cu buricul car emi se parea mie ciudat... a zis ca el nu vede nimic anormal si ca e chiar mic.
asadar... asteptam... rabdam.
pe drumul spre casa am luat de la posta un colet cu scutece mai speciale si ceva hainute dragute... poate le fac poze si le postez.
am facut si ceva poze artisticoase cu burticul
... dar nu le pot posta ca nu ma lasa al meu mister sa le fac publice... oricum, daca aveti cum sa va faceti cat mai multe pozici ca sa aveti amintiri. :)
37 sapt 

Ramonika spune:
buna burtici,
azi ne-am plimbat prin magazine si am luat asa:
- constum cosmonaut pt. bebe la 36 lei
- un body mai grosutz la 20 lei
- un set de bluzica, pantalon, manusele si caciulita la 6,5 lei
- o ca ciulita impletita grosuta la 15 lei
- un capot pt. mine pt. spital la 36 lei.
din Siraj (pt. iesence) ![]()
krelia spune:
da Diane, mai am putin....daca e sa ma iau dupa ce am vorbit ultima oara cu dr.....amr-ul ar fi 9 zile
..dar, avand in vedere ca tot ea mi-a zis "mai vedem atunci"..e foarte posibil sa nu il respectam ![]()
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
floricik spune:
Flavours felicitari pt vestile bune.
Ramonika sa stapaniti sanatosi lucrusoarele. Ce preturi faine...
Uitasem sa ma laud:
mi-a luat sotul rezultatul la analize(pt culturi) si sunt ok.
Am mai scapat de-o belea
33+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
magdaz_ina spune:
Ce imi place ca acum suntem mai multe
cu 30 si putin saptamani; sa mai scoatem pe aici
si cand proaspetele mamici, acum
38+, vor fi ocupate cu
! Se vede ca incep concediile de maternitate si la mamicile de decembrie.
Magda
31+ cu 
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
Ramonika spune:
floricik - probabil nici nu sunt cine stie ce calitate produsele respective, insa avand in vedere ca bebe creste repede, nici nu se merita sa iau costum de cosmonaut cu 100 lei, cum am mai vazut... 
felicitari pt. vestile bune la analize. 
lauriciu - ce vise frate...
si eu is campioana la stupizenii visate, nici nu mai zic ce visez uneori, ca sfideaza orice urma de logica...
![]()
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui floricikUitasem sa ma laud: Am mai scapat de-o belea![]() |

33+
Chiara Ada