Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!
Raspunsuri - Pagina 11
dana n. spune:
Salutare!
De astazi suntem oficial la termen. Avem 38 de saptamani.
Rony, nastere usoara!

Camy, sa ii traisca baietelul prietenei.![]()
Lylyana, condoleante...
------------------------
38+
David
Albume foto
vias spune:
Laurairina si eu am vise de-astea...m-am obisnuit cu ele...
Eu nu stiu sa le interpretez decat pt mine.,..stiu ca daca visez apa, furtuna in general...nu-i de bine...plang mult, nenorociri...
Restul....nu mai vreau sa mai aud...cateodata ma rog sa nu mai visez...
Sunt asa de fericita ca incep sa scap de praf 

...chiar am pus de o supa de pui si tocanita...va spun cu mana pe inima ca nu am mai mancat mancare gatita de nu stiu cand (asta in afara de cartofi prajiti si friptura...mancarea lui Pustache)...si zacusca in ultima saptamana si mancare fast-food de cand cu casa asta data peste cap...
Acum si casa asta incepe sa arate mai a casa...si parca pot sa ma apuc si eu de gatit..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 6 ZILE
POZE
laurairina13 spune:
Ionela, de la o cana sa il droghez asa tare??? Bine ca mi-ai spus, o sa beau ceaiul seara, ca imi morfoleste burta fix noaptea cand vreau eu sa dorm![]()
..ia spune..mama denaturata, nu?
..
Acu sa revin la seriozitate..nu beau asa des ,cred ca am baut in vreo 4-5 dimineti...Chiar un pliculet de ceai nu cred ca poa sa faca rau..
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13Andre, da eu tot de mult tin sa te prind la inghesuiala si sa te intreb, o pozica cu matale cand vede ochiu' meu cel stang??????? Ca mi-e muult mai usor sa aasociez numele cu pozicile si sa imi imaginez diverse situatii...deh..vin si eu cu pretentii acu, nu?? |

33+
Chiara Ada
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Ionela, de la o cana sa il droghez asa tare??? Bine ca mi-ai spus, o sa beau ceaiul seara, ca imi morfoleste burta fix noaptea cand vreau eu sa dorm ..ia spune..mama denaturata, nu?Acu sa revin la seriozitate..nu beau asa des ,cred ca am baut in vreo 4-5 dimineti...Chiar un pliculet de ceai nu cred ca poa sa faca rau.. ![]() Laura, 37+ Mara TeodoraAMR 3 saptamani !! poze |
Fix o cana am baut, si nu cred ca era prea concentrat... asta dimineata.... si abia seara pe la 10 a inceput sa miste. eu deja nu mai respiram asteptand o miscare mica.... Dar si cand s-a trezit.... m-a durut pielea pe durta 2 zile de la gimnastica... asa s-a foit... imi venea sa plang de durere... si se foia de zor. Nu erau contractii sigur... simteam ba un piciorus ba manutele si burta capata tot felul de forme... am cautat cu oglinda vergeturi de am zapacit ( spre norocul meu... nu au aparut, sau nu le vad)
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
krelia spune:
'elo burtix!
noi am lenevit pana mai tarziu...m-am uitat pe "descoperi" la "the fifth gear"
...asa ca abia acu' semnez si eu condicuta ![]()

pt RONY - sa ai o nastere usoara si sa vii cu povestea cat mai curand!
la capitolul "fata umflata"..pana acum nu ma incadram...da' daca mai vorbiti mult...parca vad ca ma apuca si pe mine umflaturile
...
Lylyana, condoleante pt bunica sotului...sunt alaturi de voi,caci stiu cum e
...insa te rog daca poti sa te menajezi si sa nu asisti la....stii tu ![]()
maine avem si noi pomana de 6 luni pt bunicu'...sincer..abia astept sarmalele si coliva
...si incerc sa ma gandesc la clipele frumoase alaturi de el, si la povestile lui...ca pana la urma, cu asta ramanem de pe urma celor dragi....ah, si s-a renuntat si la baieramul cu babele din bloc
...imparte mama la cimitir si barbatilor din bloc..si gata...
mariaandrei, n-o sa folosesc zilnic crema cu oxid, iti dai seama
...si eu tot pe crema de galbenele eram axata..sau, pe ulei de corp
..eventually...
ref. la cele de la DM...cred ca o sa imi iau si eu niste babylove...sau cel mai sigur o sa trimit dupa ![]()
am primit si ceva de la weleda...da' nu mai stiu ce..in tot cazul, tot pentru pielicica lu' printes ![]()
simo'...cum esti? ce explcatie ti-au daqt dr...dc nu e bebe intors cum trebuie?
Lalu, eu, cand ma mananca pielicica
...dau cu ulei pt gravidusse...Bubchen ![]()
dymo, deci miercuri scot agitatele de la frigero, da?![]()
lacra, sa speram ca nu vei avea nevoie de sfaturi de genul asta
....cu toate ca si mie mi s-a spus ca de pe la 34 incolo..incepi sa simti din plin diconfortul burticii mari....dar...pana la urma, totul pt un efect miraculos, nu?![]()
crissa, da' de ce e suparata prietena ta pe tine?? si-a gasit si momentul potrivit
...nu te mai stresa...rezolv-o dupa, ca astea nu-s momente sa-ti faci ganduri...
hey, Camy...bine ai revenit! toate bune, da?

alinuta, reteta clasica pt dureri in gat..ceai de lamaie cu miere!
si sanatate!
laura, eu acum 2 zile am vista ca mi se rupsesera membranele
....p'asta cum s-o interpretez oare?
fetele...apropos de ceaiul de tei...stiti voi ca se zice ca nu e indicat la baietei
...si la barbati, in general
.....eu cred ca voi tine cont de treaba asta...si sper sa nu-l indop prea tare cu tipul asta de ceai..s-o gasi altul care sa-l linisteasca..ma gandesc....
ma bag la niste sapaturi pe net pentru umidificator + purificator...sa vedem ce oferte gasesc....
burtix!
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui krelia ma bag la niste sapaturi pe net pentru umidificator + purificator...sa vedem ce oferte gasesc.... |
Baga, baga, sa prezinti aici clasament/preturi/calitate
Cat despre visu cu membranele rupte..normal ca doar nu o sa iti spun ca prevesteste nasterea

Laura,
37+
Mara TeodoraAMR 3 saptamani !!
poze
vias spune:
...si inca ceva....mi-au aparut vergeturi pe burta 

..puteam sa jur ca scap...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
37+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 6 ZILE
POZE
krelia spune:
eh, nu te astepta sa fac ca tine cu pompa
..ca n-am atata rabdare
..dar pot sa-ti dau niste link-uri gasite asa...la o prima cautare
..cu mai multe modele si preturi..
www.targetshop.ro/search/umidificator-digital-aer-cald-2frece-nscessity/2-page.html" target="_blank">aici si www.cauti.ro/copii_si_familie/electronice_ingrijire_copii/umidificatoare/compara_preturi_produse.html" target="_blank">aici
| citat din mesajul lui laurairina13 Baga, baga, sa prezinti aici clasament/preturi/calitate |
krelia
36+ si printesu' mic, Rares-Mihai