Fulgusori de nov-dec 2009 - Hai Rony!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

De astazi suntem oficial la termen. Avem 38 de saptamani.

Rony, nastere usoara!

Camy, sa ii traisca baietelul prietenei.

Lylyana, condoleante...

------------------------
38+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Laurairina si eu am vise de-astea...m-am obisnuit cu ele...
Eu nu stiu sa le interpretez decat pt mine.,..stiu ca daca visez apa, furtuna in general...nu-i de bine...plang mult, nenorociri...
Restul....nu mai vreau sa mai aud...cateodata ma rog sa nu mai visez...

Sunt asa de fericita ca incep sa scap de praf ...chiar am pus de o supa de pui si tocanita...va spun cu mana pe inima ca nu am mai mancat mancare gatita de nu stiu cand (asta in afara de cartofi prajiti si friptura...mancarea lui Pustache)...si zacusca in ultima saptamana si mancare fast-food de cand cu casa asta data peste cap...
Acum si casa asta incepe sa arate mai a casa...si parca pot sa ma apuc si eu de gatit..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ionela, de la o cana sa il droghez asa tare??? Bine ca mi-ai spus, o sa beau ceaiul seara, ca imi morfoleste burta fix noaptea cand vreau eu sa dorm..ia spune..mama denaturata, nu?..
Acu sa revin la seriozitate..nu beau asa des ,cred ca am baut in vreo 4-5 dimineti...Chiar un pliculet de ceai nu cred ca poa sa faca rau..

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13Andre, da eu tot de mult tin sa te prind la inghesuiala si sa te intreb, o pozica cu matale cand vede ochiu' meu cel stang??????? Sa imi imaginez si eu cu cine stau de vorba.. Sau..ai postat la un mom dat vreo poza si nu am prins eu de veste????????? Ca mi-e muult mai usor sa aasociez numele cu pozicile si sa imi imaginez diverse situatii...deh..vin si eu cu pretentii acu, nu??
Nu sunt pretentii, draga mea, ca frumos ar fi sa pun si eu o poza ca sa ma prezint, insa din mai multe motive nu am facut-o,am si explicat la un moment dat. In primul rand ca n-am, pentru ca am venit in Romanica pentru 4 zile, fara laptop, fara nika, apoi pentru ca nu am spus la serviciu de sarcina si nici nu vreau sa se afle si nu am de unde sa stiu cine colinda pe forum. Am promis, insa, poze dupa nastere. Pana atunci imi fac album cu lucrusoarele Chiarei si am sa le postez. Nu vreau sa par nepoliticoasa, dar chiar nu am chef sa se afle la serviciu de sarcina. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ionela, de la o cana sa il droghez asa tare??? Bine ca mi-ai spus, o sa beau ceaiul seara, ca imi morfoleste burta fix noaptea cand vreau eu sa dorm..ia spune..mama denaturata, nu?..
Acu sa revin la seriozitate..nu beau asa des ,cred ca am baut in vreo 4-5 dimineti...Chiar un pliculet de ceai nu cred ca poa sa faca rau..

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Fix o cana am baut, si nu cred ca era prea concentrat... asta dimineata.... si abia seara pe la 10 a inceput sa miste. eu deja nu mai respiram asteptand o miscare mica.... Dar si cand s-a trezit.... m-a durut pielea pe durta 2 zile de la gimnastica... asa s-a foit... imi venea sa plang de durere... si se foia de zor. Nu erau contractii sigur... simteam ba un piciorus ba manutele si burta capata tot felul de forme... am cautat cu oglinda vergeturi de am zapacit ( spre norocul meu... nu au aparut, sau nu le vad)

33+ AMR 7 sapt(sau 5) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

CAMY ce AMR ai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!
noi am lenevit pana mai tarziu...m-am uitat pe "descoperi" la "the fifth gear" ...asa ca abia acu' semnez si eu condicuta

pt RONY - sa ai o nastere usoara si sa vii cu povestea cat mai curand!

la capitolul "fata umflata"..pana acum nu ma incadram...da' daca mai vorbiti mult...parca vad ca ma apuca si pe mine umflaturile ...

Lylyana, condoleante pt bunica sotului...sunt alaturi de voi,caci stiu cum e ...insa te rog daca poti sa te menajezi si sa nu asisti la....stii tu
maine avem si noi pomana de 6 luni pt bunicu'...sincer..abia astept sarmalele si coliva ...si incerc sa ma gandesc la clipele frumoase alaturi de el, si la povestile lui...ca pana la urma, cu asta ramanem de pe urma celor dragi....ah, si s-a renuntat si la baieramul cu babele din bloc ...imparte mama la cimitir si barbatilor din bloc..si gata...

mariaandrei, n-o sa folosesc zilnic crema cu oxid, iti dai seama ...si eu tot pe crema de galbenele eram axata..sau, pe ulei de corp ..eventually...
ref. la cele de la DM...cred ca o sa imi iau si eu niste babylove...sau cel mai sigur o sa trimit dupa
am primit si ceva de la weleda...da' nu mai stiu ce..in tot cazul, tot pentru pielicica lu' printes

simo'...cum esti? ce explcatie ti-au daqt dr...dc nu e bebe intors cum trebuie?

Lalu, eu, cand ma mananca pielicica ...dau cu ulei pt gravidusse...Bubchen

dymo, deci miercuri scot agitatele de la frigero, da?

lacra, sa speram ca nu vei avea nevoie de sfaturi de genul asta ....cu toate ca si mie mi s-a spus ca de pe la 34 incolo..incepi sa simti din plin diconfortul burticii mari....dar...pana la urma, totul pt un efect miraculos, nu?

crissa, da' de ce e suparata prietena ta pe tine?? si-a gasit si momentul potrivit ...nu te mai stresa...rezolv-o dupa, ca astea nu-s momente sa-ti faci ganduri...

hey, Camy...bine ai revenit! toate bune, da?

alinuta, reteta clasica pt dureri in gat..ceai de lamaie cu miere! si sanatate!

laura, eu acum 2 zile am vista ca mi se rupsesera membranele ....p'asta cum s-o interpretez oare?

fetele...apropos de ceaiul de tei...stiti voi ca se zice ca nu e indicat la baietei ...si la barbati, in general .....eu cred ca voi tine cont de treaba asta...si sper sa nu-l indop prea tare cu tipul asta de ceai..s-o gasi altul care sa-l linisteasca..ma gandesc....

ma bag la niste sapaturi pe net pentru umidificator + purificator...sa vedem ce oferte gasesc....

burtix!

krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

ma bag la niste sapaturi pe net pentru umidificator + purificator...sa vedem ce oferte gasesc....

Baga, baga, sa prezinti aici clasament/preturi/calitate

Cat despre visu cu membranele rupte..normal ca doar nu o sa iti spun ca prevesteste nasterea Noi asteptam pe baricade pan pe 1,nu?

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...si inca ceva....mi-au aparut vergeturi pe burta ..puteam sa jur ca scap...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

37+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 ZILE

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eh, nu te astepta sa fac ca tine cu pompa ..ca n-am atata rabdare ..dar pot sa-ti dau niste link-uri gasite asa...la o prima cautare ..cu mai multe modele si preturi..

www.targetshop.ro/search/umidificator-digital-aer-cald-2frece-nscessity/2-page.html" target="_blank">aici si www.cauti.ro/copii_si_familie/electronice_ingrijire_copii/umidificatoare/compara_preturi_produse.html" target="_blank">aici

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Baga, baga, sa prezinti aici clasament/preturi/calitate

krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput