Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

am inteles Aris deci pui o tava dedesubt dar in acea tava pui apa sau altceva? ziceti a e posibil sa nu-i placa?...hm vedem ce si cum maine o sa-l combin cu mar+branzica si mai vad eu

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

am facut sedinta foto azi, deci priviti facem si flotari da?

http://community.webshots.com/slideshow/575198344NQEeGs?mediaPosition=1

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus
Si alta chestie...nu-mi place deloc cum se dizolva nan2 si parca parca l-as schimba, humana parca Aris folosea?cum se comporta?presupun ca nu ar merge sa ii iau o cutie de humana si in caz ca nu ii place sa trec iar pe nan...ce probleme imi fac si eu

de la humana baiatul meu s-a constipat

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Mie nu mi se pare ca se dizolva la fel de bine, mie imi raman clar in sticluta cristale mai mari dupa ce termina lapticul..chiar nu stiu ce sa fac...

Io am incalzit apa mai tare, chiar daca pe cutie zice sa nu. Rar imi mai raman guguloaie.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele cum se da sab simplex-ul???? 15 pic la fiecare biberon???? fata mea mananca cam la 2-3 ore,mai mult sau mai putin cantitativ, depinde cat de repede oboseste. sa-i dau mereu???

fericita de Maya Andreea

Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

rivali - se pare ca nu are nici o alergie...au trecut deja cateva ore si e ok. cum adica au coloranti si nu scrie??? nemtzii??? eu pe asta nu o cred, la cum sunt verificati

Cred ca interdictia se referea la iaurturile cu fructe de oameni mari. Mie Alexis mi-a zis sa pun eu in iaurtul simplu fructe sau gem.

Iaurturile de la Humana sunt din lapte de vaca sau din formula?

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele cum se da sab simplex-ul???? 15 pic la fiecare biberon???? fata mea mananca cam la 2-3 ore,mai mult sau mai putin cantitativ, depinde cat de repede oboseste. sa-i dau mereu???

fericita de Maya Andreea

Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Parca era 15 pic de 3 ori pe zi. Se da cu 10 min inainte de masa. Din pacate, la varsta asta nu prea stii cu 10 minute inainte de masa ca in 10 minute va urma masa Ori ii dai doar la 3 mese (eventual la celelalte dai altceva, la noi a mers Gripe Baby Water), ori ii dai mai putine picaturi la fiece masa.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Dovleacul: pus intr-o tava si tava la cuptor. Se poate si cum a facut Aris, ideea e sa nu il pui pe gratarul de la aragaz fara nimic sub el fiindca mai curge suc si tot tu speli aragazul S-a facut in 2 ore si ceva ca nu dadusem focul la max de la inceput.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Ziua buna fetele!
Multumesc frumos!
Aris - sa speram...tare nu vreau sa ramana singur piticul.Pe principiul asta am mers si eu.Iara dupa 2 ani nu ma mai vedeam luand-o iara de la capat.In plus este vb si de serviciu la mine.Plus ca vruiam sa plec singurica pe picioarele mele si toata perioada m-am interesat ce trebuie sa fac ptr a demara o afacere ca sa zic asa.Dar a aparat bb2 si ma bucur enorm.Oricum trebuie sa ma intorc la vechiul serv din ianuarie ptr cateva luni si apoi mai vedem....
Cris_tinaus - nu te pot ajuta, nu iau si nu am sa iau veci zic eu anti.Am si eu piticii mei.
Petrean - Sa speram ca ii va trece rapid lui Vladut laringita.
Alina.n- Off ce se mai munceste ea acolo....este simpatica foc

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput

Cristina eu am luat anticonceptionale cu toptanul la viatza mea pe motive de sotz mofturos. Io nu am lasat sa treaca decat 3 luni dupa ce le-am intrerupt, dar bb a venit dupa vreo 8, ca asa a vrut el. Amu, nush ce sa-ti zic, io nu cred ca au asa o influenta mare, stiu persoane care au ramas dintr-o greseala de folosire a pastilelor si bbii sunt sanatosi

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput