Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*
Raspunsuri - Pagina 10
aris26 spune:
monvas - sunt din lapte acru. ce o insemna exact nu stiu. asta scrie pe ele. cuplul asta al nostru de doctori nu prea se potrivesc la sfaturisau te pomenesti ca m-a vazut mai comoda asa...cu borcanelele mele de la hipp. o sa incerc si eu dinastea simple. tu de care cumperi?
alina - naty seamana din ce in ce mai mult cu tine,se pare ca in maxim 2 saptamani alergi dupa ea prin casa
pisik - te pomenesti ca ti-o schimba noatea. ia sa nu mai dormi asa mult ca uite ce pateshti
karina - asa e..ai dreptate si eu tot asa ash vrea pe o parte dar imi e teama...parca ash mai sta, daca mai stau imi e frica ca nu o sa mai am curaj sa o iau de la capat si tot asa. probabil ca o sa se intample din greseala pana la urma si gata. ca altfel ajung la 50 de ani invartindu-ma in jurul cozii
bravo voua! ce bine s-au asezat treburile ai grija de burtik
cine a intrebat de anticonceptionale??? nu au nici o legatura, nu trebuie facuta nici o pauza. spor la treaba
fetelor, cine se conecteaza pe id-ul comun sa o adauge pe karina pe lista de gravidutze???
karina - spune-ne dpn-ul
25 martie 2009
aris26 spune:
simina - poti sa ii dai la fiecare masa. nu cred ca e nevoie sa ashtepti 10min. eu ii dadeam exact inainte sa il pun la san. daca sunt nasoale crizele poti sa incerci si debridatul in combinatie cu sab sau espumisan sau infacol. eu am folosit doar infacol si ii dadeam o pipeta plina de fiecare data. avea 0,5ml
25 martie 2009
aris26 spune:
alina - eu nu am pus nimic in tava de dedesubt. s-a copt f bine...a iesit super dulce...dar nu pe gsutul lui
saby - nici al meu nu mananca legumele clasice. ai incercat chestii gen: cartofi,brocoli,conopida,spanac. al meu a mancat bine cartofi cu branza si galbenush de ou; brocoli cu cartofi si branza, conopida cu carne de pui, spanac cu galbenush si un pic de lapte praf, cartofi cu ficatei..
25 martie 2009
Floric spune:
Tot vorbiti despre dovleac. Eu nu inteleg care este dovleacul...ala din care se face placinta? sau din aia verzi, adica dovlecei, care se pun la mancare? Scuze, de intrebare dar sunt cam tuta se pare, nu? Ca eu , sincer nu consum dovleac nici in placinta, dar sa dau la copchil...si e aia intreb.
Apropo, i-am dat azi (ca citi zilele trecute pe aici) sfecla rosie cu mar si biscuti,. A serviy cu mare placere, dar era la gura lui de parca ii taiatesem jugulara.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
aris26 spune:
dovleacul asta pe care il tot coacem noi aicieste dovleacul portocaliu,de placinta. nici eu nu manac copt nici moarta(se pare ca seamana cu mine)dar in placinta cu placere. face mama nishte placinteeeedoar e moldoveanca, problema e ca nu mai are timp...cum o prind cum ii plasez copilul
ia poate incerc si eu sfecla. poate-i place. asta-i dulce??ca asta nu manaca legume dulci
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Tot vorbiti despre dovleac. Eu nu inteleg care este dovleacul...ala din care se face placinta? sau din aia verzi, adica dovlecei, care se pun la mancare? Scuze, de intrebare dar sunt cam tuta se pare, nu? Ca eu , sincer nu consum dovleac nici in placinta, dar sa dau la copchil...si e aia intreb. Apropo, i-am dat azi (ca citi zilele trecute pe aici) sfecla rosie cu mar si biscuti,. A serviy cu mare placere, dar era la gura lui de parca ii taiatesem jugulara. Poze Raru Poze noi Raru, tziparul lui mami |
25 martie 2009
Floric spune:
Hai ca o sa incerc si eu cu dovleac. Sa vedem ce o sa iasa.
Cat despre iaurt, eu am apelat la Napolact. Deja ar trebui sa imi dea bonus firma, ca le consum toate produsele si acu l-am abonat si pe copchil.
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
Monnvas spune:
Aris da, am remarcat si eu ca ce zici tu nu se pupa cu ce mi-a zis musiu. In jur de 1 nov o sa chem pe unul dintre ei sa ii faca piciului Prevenar-ul. Sunt curioasa ce-o sa-mi zica. Ma gandeam sa ii dau si eu piticului iaurt, ca poate s-o fi saturat de branza.
EDIT: mie mi-a zis sa nu ii dau iaurt pana la 1 an ca daca mananca lapte si branza nu e nevoie.
A, inca ceva, io am inceput sa ii dau cate 2 feluri de piure la masa, cand se plictiseste de unul ii dau din celalalt samd. Unul dintre piureuri la blender, celalalt la furculitza, sa mai munceasca individul la mestecat.
Azi i-am facut cartofi copti (in coaja) cu branza si ou. I-a placut. Nu-mi dau seama cat a mancat ca, nefiind subtiat cu nimic, nu pot compara.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Intrebare despre salariul de 85%: eu am intrat in CIC pe 22 august, si cand am depus dosarul mi-a zis ca in octombrie va veni, pe card. OK, pe 20 octombrie mi-au intrat pe card niste bani, insa nu stiu daca ei inseamna sal pt septembrie+zilele din august sau e inclusa si luna octombrie. Pt ca: eu sal in medie am cam 40 mil, deci 85% va fi cam un 33 mil, si pe card vad 49 mil... orice sume si combinatii fac, nu imi dau seama pt ce luni/zile am primit banii, vreau si eu sa stiu exact cat voi lua in urmatoarele luni, pt fix cate 1 luna. Voi cum ati primit/calculat primul cic? |
Eu am intrat in concediu pe 4 august si inca nu mi-au venit banii,,, De fapt, cred ca ar fi timpul sa ma mai uit si eu pe card. Eu asteptam sa vina intai "decizia", ca asa intelesesem ca se intampla. Ce vine acum in octombrie tre sa fie banii pe septembrie si parte de august, cei din octombrie vin in nov., ca la salarii,
Nah, ca ma facusi curioasa, imi vine sa ies la un bancomat sa vaz daa a intrat. Da'rezist, ca mi-e leneeeeeeeee. ...tot tre sa plimb catzelul.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Monnvas spune:
Karina ma bag sa te trec pe prima pagina. Inca o data felicitari. Vreau si eu , da' tre' sa mai conving soatza din dotare, care e asa de disperat sa nu avem accidente ca nu se mai atinge de mine de cand am renuntat la Cerazette (am zis sa imi vina si mie macar un Mosh Craciun de la sine si uite ca acum... stau...). Inteleg ca si la voi a fost o intamplare fericita? Chiar, la voi cat e concediul?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!