Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gianina - pai toate sunt cu fructe pe care le-am testat deja. adica daca a mancat piersici si iaurt separat...nu merg si impreuna? sau te referi doar la fructe netestate?

25 martie 2009

dr mi-a zis ca au coloranti chie daca nu scrie.daca nu ai un copil cu predispozitie la alergii nu este nicio problema

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

cris Nan 2 se dizolva diferit fata de nan1? Ca si noi tre sa schimbam.

cum se coace dovleacul? maine vreau sa-i dau si eu

Mie nu mi se pare ca se dizolva la fel de bine, mie imi raman clar in sticluta cristale mai mari dupa ce termina lapticul..chiar nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Intrebare despre salariul de 85%:

eu am intrat in CIC pe 22 august, si cand am depus dosarul mi-a zis ca in octombrie va veni, pe card. OK, pe 20 octombrie mi-au intrat pe card niste bani, insa nu stiu daca ei inseamna sal pt septembrie+zilele din august sau e inclusa si luna octombrie. Pt ca: eu sal in medie am cam 40 mil, deci 85% va fi cam un 33 mil, si pe card vad 49 mil... orice sume si combinatii fac, nu imi dau seama pt ce luni/zile am primit banii, vreau si eu sa stiu exact cat voi lua in urmatoarele luni, pt fix cate 1 luna. Voi cum ati primit/calculat primul cic?

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

pai este bine
85% din 4000 este 3400

3400/31(zile are august)=110 (aprox)*10 (zile din aug)=1100+3400(indemnizatia pe sept)=4500+400(alocatia pe aug si sept)=4900( cu aprox)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

rivali - se pare ca nu are nici o alergie...au trecut deja cateva ore si e ok. cum adica au coloranti si nu scrie??? nemtzii??? eu pe asta nu o cred, la cum sunt verificati

la humana 1 si 2 se dizolva la fel. cristalele alea raman si eu consider ca e normal sa ramana. atata timp cat respect intocmai instructiunile si tot asa ramaneeu am presupus ca e normal. e adevarat ca sunt f mici,ca nishte fulgi mici mici de gheatza

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am revenit din parc. Multumesc pt raspunsuri, am dat prietenei info despre casa din spatele circului.

Legat de salariul meu, eu de fapt am primit 51,9 milioane, dar DEJA scazusem 2,8 pt alocatia celor 3, de asta intrebam de 49 cum o fi calculat... Nu striam ca voi primi decizia de cic prin posta, asta e bine, ma lamuresc la leu, si deduc ca probabil voi lua cam 35-36 mil. Multam mult. Si sigur ca gandesc pozitiv si ma bucur pt ei, ca dc nu era faza cu 85%, mergeam la serv..., cu doar 8,8 mil nu puteam creste 3 copii si o manechina .

Pup.

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

dovleacul eu l-am copt cu coaja,taiat felii mai mari direct pe gratarul de la aragaz...cu o tava sub el. oricum l-a mancat cumnata-miu ca fi-miu a zis pas

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

dovleacul eu l-am copt cu coaja,taiat felii mai mari direct pe gratarul de la aragaz...cu o tava sub el. oricum l-a mancat cumnata-miu ca fi-miu a zis pas

25 martie 2009

da...la fel si a mea..azi dupa ce am copt 2 ore pe dovleac, am fiert carnita si am amestecat toate cele mi-a scuipat in fata prima lingurita si n-a mai deschis gura nici din greseala dup-aia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Da nici Maia nu a vrut dovleac iar ei i l-am facut in combinatie cu mar copt si biscuiti.
Noi de 3 zile am inceput sa mancam cat de cat fructe la masa de 10, dar legume tot nu vrea, maine incerc cartofi cu dovlecel si branzica sa vedem daca asta o sa-i placa

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetele!

LA MULTI ANI! RARES CODRUT

ARIS, a dormit Ana de la 22.00 pana la 9:30, cu o trezire de suzi pe la 3, da s-a dus ta'su. Eu sunt convinsa ca cineva imi schimba copilul o data la 2 zile, 1 zi imi lasa un copil model, 2 zile mi-l da pe ala zapauc. Ce ziceti, tine teoria mea?

FLORINELA, pupam Victorasul, sa se faca mare si voinic. E un progres faptul ca se joaca in fundulet, nu?

Eu ii dau Anei si branza si iaurt, o fi vreo problema? Fetele care dati 3 mese diversificate, ce le mai dati la masa de dupa amiaza? Ca eu ii tot dau iaurt, ba cu banana, ba cu fructe, dar parca as mai schimba...ceva variante?

Fug ca plange copilu. Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
denisamada - te intrebasem de branza si carne pt ca trebuie sa manance fff consistent daca mananca putintel
asa ca eu putinul care-l inghite incerc sa-l fac cat mai consistent

Da.... ii dau branzik, galbenush/carnitza, ulei de porumb. Dar tot cel mai mic bebe din odisee am.

Mergem din ce in ce mai bine de-a bushilea, dar nu avem inca "performante" deosebite. Stam binisor in funduletz daca ne ridik mami, singurik nu poate fata. In skimb e vorbareatza foc:tattattatata, mamamama si papaaapapa.

Citat:
citat din mesajul lui zaizak
Buna dimineata mamici!!!!!Am revenit si eu cu o intrebare care ma framinta rau : A facut cineva vaccinul ROTARIX ? Am auzit 2 variante care se bat cap in cap : un pediatru mi-a spus ca daca il fac mai tarziu de 6-7 luni are reactii nasoale( febra, varsaturi etc) alt medic mi-a spus ca ,cu cit mai tarziu pina in 2 ani, cu atat mai bine si ea nu prea este de acord cu vaccinul asta ca sunt prea multe oricum.Trebuie sa ma hotarasc pina vineri ca luni facem 7 luni si vine la control .Daca a facut cineva spuneti-mi si cit avea bebe,am inteles ca este un vaccin care se bea de fapt nici nu o inteapa si ar fi perfect

Am facut rotarix la 3 si 5 luni, se administreaza oral.

Eu fac branzik din lapte 3.5%, 2tb de Ca la 250g. Daca bebe are 5luni jumate-6 merge facut direct din lapte de vaca pasteurizat, nu din lapte praf.

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21
Denisamadalina, Pisigri, si cine ar mai stii sa imi raspunda. Anumite medicamente au pe prospect scris termenul de "toxicitate asupra reproducerii". Daca tata ia aceste medicamente inainte (si pana) la data conceptie, poate avea vreun efect asupra embrionului? Si ce medic este in masura sa-mi raspunda? (ca nu ginecologul banuiesc). Stiti la ce ma refer, banuiesc. Pe unele prospecte scrie clar interzis in sarcina, dar se refera la gravida. In ce fel influenteaza dezvoltarea embrionara, dar nu afecteaza calitatea spermei.

Toxicitate asupra reproducerii se refera afectarea capacitatii respective , nu inseamna ca sunt efecte teratogene la bebe. Cred ca si ginecologul poate da o parere competenta, dar si urologul.

Wow! Cat am scris!!! Sa dau submit, ca poate ma saboteaza piticul!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput