Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa KARINA felicitari de 4+Pai sa mai fie pana la 39+ Sa dea Domnul sa ai o nsatere usoara si un bebi sanatos FlorinTheodorPetru New Life Is Born |
Karina felicitari si de la mine
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui petrean neatza... eu sunt..terminata..Vladut mi-a facut laringita...am tras..si tragem mult..speram sa ne facem bine...crize de sufocare..si altelecine stie..cunoaste.... |
insanatosire grabnica si tie multa putere si rabdare...e crunta laringita....vezi cum ti se sufoaca in brate sa-si revina repede
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Monnvas spune:
am uitat: KEA Keutzu inecaciutzu'.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
provista spune:
citat din mesajul lui petrean anca, indemnizatia se ia pe luna precedenta..nu pe luna in curs. mereu se ia cu o luna in urma ai primit banii pe sept+cat e din august |
si e posibil sa fi primit si alocatia de 200 ron
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Ilinca_M. spune:
Anca_nicolae, cel mai simplu e sa mergi sa-ti ceri decizia de intrare in CIC, sa n-o astepti pana-ti vine prin poshta. Acolo scrie clar cu cat ai intrat. Mie pe card imi intra si alocatia deodata cu indemnizatia. Io am numa 1500 cu tot cu alocatie dar nu ma gandesc ce bine ar fi sa am mai mult ci...ce rau era daca aveam numai suma fixa 600+200 alocatie. Se numeste gandire pozitiva
Kea, dar cum s-a inecat cu saliva?! Uf, si asa ceva se poate?! Sophiphi se mai ineca (foarte rar) cand sugea, mai ales cand pana pe la 3 luni, o vedeam ca face ochii maaari si nu respira dar isi revenea singurica rapid.
Monvass, pai crezi c-am putut dormi?! Am motzait cu spatele la ea in semn de protest, simteam ca foshgaie ceva dar nu-mi dadeam seama ce face:))). Azi dimineatza m-a tzinut de vorba de la 6 la 7. Se trezise la 12, la 3, la 6...si la 6 cand am pus-o inapoi in patutz a inceput sa scartaie, sa mormaie, sa tropaie...Zic: no, asa nu razbesc sa dorm, hai c-o pun langa mine si ce bine-am trage noi un "co-sleeping". Doamne, cand m-a vazut langa patutz c-o iau a inceput sa...se gudure, ca alt cuvant n-am, stiti cum fac cateii din tot corpul cand se bucura, asa facea si ea. Ajunsa langa mine a continuat sa dea din toate cele de fericire, radea cu gura pana la urechi, ma tragea de par, imi lua mana si-mi "masa" fiecare deget...si asa a tinut-o aproape o ora cand am zis ca-mi bag picioarele-n el de co-sleeping si am exilat-o inapoi in patutz unde dupa o tura de proteste a adormit. Asa ca io acum is zombie.
Si colac peste pupaza, sa-mi strice somnu', intra si maica-mea dimineatza in camera sa-mi spuna ca a vazut la siri ca un popa a inecat un copil la botez.Ati vazut stirea, care-i faza???!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
5luni
alina.n spune:
pup mamicutele am papat si noi azi gutuie+mar blenduite cu apa si biscuiti ne-a placut
a dormit mata mea 3 ore dupa timp in care eu am facut pireutul de pranz
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
cris_tinaus spune:
Neatza tufetele
Sarumana de cafea, aveam nevoie de una buuuna azi
pt Maiutza care papa laptic direct de la mamica
Offf...ce mai ti-e si cu racelile astea, noi abia am scapat de tuse, nasucu tot il mai avem putin infundat dar se rezolva cu un aspirat pe zi.
Da` vad ca va puneti serios pe treaba la bb2..sau 3... , si daca tot suntem la treaba asta..am si io o intrebare....oare are sens sa ma apuc sa iau antibb (mi-a dat cezarette, urmand sa il schimbe dupa ce terminam cu alaptatul) daca vrem sa ne apucam de bb2 dupa ce se ridica interdictia de la ceza (adica peste vreo 6 luni)..ca ma gandesc caok...iau astea 6 luni...dup-aia alte 6 tb sa fac pauza si in plus..m io un pitic pe creier cum ca distrug taare astea ficatelu` (n-am mai luat pana acum niciodata tot pe principiu asta...)
Si alta chestie...nu-mi place deloc cum se dizolva nan2 si parca parca l-as schimba, humana parca Aris folosea?cum se comporta?presupun ca nu ar merge sa ii iau o cutie de humana si in caz ca nu ii place sa trec iar pe nan...ce probleme imi fac si eu
alina.n spune:
cris Nan 2 se dizolva diferit fata de nan1? Ca si noi tre sa schimbam.
cum se coace dovleacul? maine vreau sa-i dau si eu
Denisa cred ca Adela va lua in greutate cand ii vei introduce si carnita,ou,iaurt(apropo noua pedi ne-a zis ca lui bb tre sa-i dam iaurtul cel mai gras-ei asa au nevoie pt ca consuma f.multa energie cu miscarea acum)
,eu i-am dat si unt.
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
rivali spune:
citat din mesajul lui aris26 de ce iaurt fara fructe??? astea speciale pt bb sunt toate cu fructe si vad ca sunt de la 6 luni 25 martie 2009 |
mie mi-a facut alergie la un iaurt cu fructe de la humanna
Poze
florinela79 spune:
Salutam mamici ocupate! O pupam si imbratisam pe mamica Mariana si Maya sa fiti bine si sanatoase.
Eu sunt inca la mama, deoarece in Bucuresti daca nu ai centrala de apartament dardai pe saturate (la blocul nostru de garsoniere nici macar coducta de gaze pt. centrala nu exista), asa ca o sa tot mai stam peaici pe la mama.
Victoras e vesel si fericit, ....dar tot suparta sunt are 7 luni si o saptamana si tot 6 Kg, nu stiu ce sa-i mai fac...acum vad ca sforaie noaptea(nu pe tot parcursul noptii, doar episodic) semn ca lucrurile nu prea merg bine (de la un reflux major poate aparea apneea) - din cate am citit eu prin carti.
De stat in fundulet vad ca am mai progresat un pic...stam si chiar ne jucam cu jucarii.
Vroiam sa va intreb daca cumva cunoaste-ti un medic pediatru gastroenerolog - sa incerc si alta parere.
Pana mananca ma trec apele si fiorii, nu deschide frate gura decat daca studiaza, ceva jucarii care sunt intereseante doar o zi maxim 2...altfel.....