Ghiocei-Martie-Aprilie 2009 *(89)*
Raspunsuri - Pagina 6
anca_nicolae spune:
Petrean, asa ma gandeam si eu, ar insemna ca 49 mil pentru septembrie + 9 zile august => sal pe 30 zile va fi cam 36 mil? Oaaaau, ce misto ar fi :) [de fapt, eu am prins si niste prime prin primavara, unde am sarit de 40, pe la 44, deci poate de aia va fi 36, nu 33 cum calculasem eu [la sange]... Merci de vesti, ar fi super ok!!!
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni
petrean spune:
alocatia nu-ti intra tot pe card?mie asa mi se vireaza..odata toti
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Monnvas spune:
Neatza. Am sarit somnul de dimineata ca fiu-meu a avut bunul-simt sa se trezeasca la 8 - culcat de la 21. (nu pun la socoteala trezirile de foiala pur si simplu). Am mancat si eu - mere, ca-s la cura - si dupa ce postez ma duc sa ma spal si eu ca oamenii, sa ma dau cu cremaaa, rasfatz, nu gluma.
Petrean imi pare rau sa va faceti bine. Greu cu 3 pui ca e de-ajuns sa aduca unul un crocobaur acasa si te-a terminat.
Matzagri ma bucur ca in sfarsit ai dat peste un doctor destept. Si eu am patit la fel cu Vigantolul. Pisilinca, sa se faca bine!
Ilinca da, attachment parenting-ul are si partea asta care vine de la sine si cred ca asta e miezul. Am cum a aterizat Phiphi in fundul tau. Tufata, da tu ce fel de somn ai, ca io daca dorm cu musiu in pat ma trezesc si daca se intoarce de pe o parte pe alta?!?
Intalneala - vine cineva maine in IOR? Relansam programul "Vinerea in IOR"? Daca sa anuntza cineva io o sa apar pe la 12-12.30, in functie de haleala dumnealui.
Aris mie Alexis mi-a zis ca nu-i nevoie de iaurt daca mananca branzica si lapte. Amu banuiesc ca daca ii dai iaurt poti fenta branza.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
anca_nicolae spune:
Aris, multam, stiu in mare cele 2 adrese, insa tot am un dubiu: bona mea pensionara fiind tot sect 6 a depus dosarul, PRIMA oara, in spatele circului, si abia pt recalculari, a fost pe vitan. Ea stie ca cica depunerea unui doasr, pt prima oara se face la circ [pt sect 6], si apoi, modificari ulterioare, in vitan... Acum, pt dosarul de CIC, nu stiu... Orium, am notat si telefoanele, o sa sune acea mamica,\...
Multi:)
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 anca casa pensiilor e cladirea aia mare noua si de sticla de la intersectia calea vitan cu octavian goga. daca vi pe linia tranvaiului de la dristor spre octavian goga/nerva traian nu ai cum o sa tarezi 25 martie 2009 |
aia e centrala, nu stiu daca include si sectorul 6. intreb pe cineva specializat si revin.
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Monnvas spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Aris, multam, stiu in mare cele 2 adrese, insa tot am un dubiu: bona mea pensionara fiind tot sect 6 a depus dosarul, PRIMA oara, in spatele circului, si abia pt recalculari, a fost pe vitan. Ea stie ca cica depunerea unui doasr, pt prima oara se face la circ [pt sect 6], si apoi, modificari ulterioare, in vitan... Acum, pt dosarul de CIC, nu stiu... Orium, am notat si telefoanele, o sa sune acea mamica,\... Multi:) Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni |
In spatele circului sunt 4 case de pensii, intre care si aia pt sectorul 6.
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
provista spune:
Simina,am vazut la dm un saculetz cu samburi de cireshe, se incalzeste si se pune pe burtica bebelushului daca are colici. nu stiu daca e cazul vostru dar eu tare mi-ash fi dorit asa ceva acum cateva luni |
sunt super saculetii aceia, sunt de cireshe sau vishine
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui petrean neatza... eu sunt..terminata..Vladut mi-a facut laringita...am tras..si tragem mult..speram sa ne facem bine...crize de sufocare..si altelecine stie..cunoaste.... |
multa sanatate si [ruga ] sa nu se ia la catalin
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
aris26 spune:
monvas - pai anca mi-a zis de iaurt cand i-am zis ca nu vrea sa puna gura pe branza. probabil asta e explicatia. eu oricum de abia ashtept sa ii mai dau sa guste cate ceva nou. asta al meu mananca f bine cand ii place ceva dar nu pt mult timp. acum tocmai am ras juma de borcan de iaurt cu fructe de padure,maine ii dau cu piersici si tot asa ca sa variem
25 martie 2009
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Kea Sa va zic, vroiam sa iau o pauza de la forum, dar iar m-am intors din drum, ca sa va multumesc si eu ca existati, asa cum a facut si Ayla. Vad zic imediat si de ce. Azi, keutu era intins in carucior langa mine (in casa). Eu agitam sticla cu lapte cand am vazut ca s-a inecat cu saliva. L-am luat repede sus si l-am batut pe spate, nu-si revenea, atunci mi-a venit in minte ce spunea Dodo ca a facut cand s-a inecat Iza. |
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!